/7/

4.3K 291 112
                                    


"Πάμε πάνω καλύτερα γιατί σε λίγο θα έρθουν οι γονείς μου και δεν θέλω να με δουν έτσι .", του λέω και ανεβαίνω τις σκάλες με προορισμό το δωμάτιο μου .

"Πάμε.", μου λέει ο Στέλιος και με ακολουθεί .

Μπαίνουμε στο δωμάτιο μου. Κάθομαι στο κρεβάτι και αυτός κάνει το ίδιο . Περνάνε λίγα λεπτά σιωπής μέχρι που εγώ αποφασίζω να  την σπάσω.

"Από που το έμαθες; "τον ρωτάω και ενα δάκρυ τρέχει από το μάτι μου . Στην σκέψη όλων αυτών που έκανε ο Βασίλης  απλά δεν μπορώ . Δεν αντέχω .

"Ο Αντώνης ήρθε με νεύρα στο σπίτι μου και έτσι έμαθα τι έγινε . " γυρνάει το κεφάλι του  για να με κοιτάξει και τότε βλέπει οτι δακρύζω . " Μην κλαις μάτια μου . Σε πλήγωσε το καταλαβαίνω αλλά μην χαραμίζεσαι για έναν μου δεν αξίζει ούτε ενα δευτερόλεπτο να υπάρξει στην ζωή σου . Μην κλαις . Δεν θα σε ξανά πληγώσει . Στο υπόσχομαι . Δεν θα τον αφήσω  . ",μου λέει καθώς με έχει στην αγκαλιά του . Σφίγγω τα μάτια μου και κρατάω σφιχτά τον Στέλιο .

"Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί . Γιατί το έκανε αυτο . Δεν τον αγάπησα αρκετά; Δεν είμαι τόσο καλή γι' αυτόν; Γιατί ;" , του εκφράζω όσα νιώθω και αυτός όταν τα ακούει αυτά με βγάζει από την αγκαλιά του και με κάνει να τον κοιτάξω στα μάτια . Τι ωραία μάτια που έχει .

"Το έκανε επειδή δεν κατάλαβε τι θησαυρό ειχε δίπλα του . Μην τολμήσεις και ξαναπείς τι δεν είσαι καλή γι' αυτόν . Εσύ του ήσουν υπερβολικά καλή . Αξίζεις πολλά . Πίστεψέ με . Είσαι πανέμορφη  εξωτερικά αλλα και εσωτερικά . Μπορεί να μην σε ξέρω εδώ και πολύ  καιρό αλλά έχω καταλάβει πως είσαι  και τι  αξίζεις . " μου λέει και εγώ  γατζώνομαι από τον  λαιμό του και αρχίζω να  κλαίω αθόρυβα .

"Δεν θέλω να κλαις . Όταν πονάς , πονάω και 'γω . Μην κλαίς ." λέει και σκουπίζει τα δάκρυα μου . "Κοίτα με ." , με προστάζει . Σηκώνω το βλέμμα μου και τον κοιτάω . " Θα είμαι δίπλα σου . Μαζί θα τα περάσουμε όλα . Μιλήσατε καθόλου;"

"Του έστειλα μήνυμα πως χωρίζουμε . ", του απαντάω και βολεύομαι καλύτερα στην θέση μου .

"Ετσι . Θα τον συγχωρέσεις ? ",με ρωτάει και εγώ τον κοιτάω με ύφος 'σοβαρά τώρα;'.

"Ποτέ !!! Αν ήθελε να χωρίσουμε να μου το έλεγε , όχι να με κεράτωνε . Πάντως σε ευχαριστώ . Για όλα .", του λέω .

" Δεν έχεις για τι να με ευχαριστείς . Έκανα και είπα όσα ένιωθα . Είσαι καλύτερα τώρα ;", με ρωτάει καθώς χαϊδεύει το μάγουλο μου .

Forever Yours #B2K18WBWhere stories live. Discover now