/16/

3.9K 254 222
                                    

Pov Μαγδας

"Παιδάκι μου ξύπνα , μία η ώρα το μεσημέρι πήγε . Τι ώρα γύρισες χθές το βράδυ ρε Μάγδα ;", με ξυπνάει η μητέρα μου. Τι δουλειά έχει στο σπίτι;

Οι γονείς μου είναι και οι δύο γιατροί και λόγω του επαγγέλματος βρίσκονται περισσότερες ώρες στο νοσοκομείο παρά στο σπίτι . Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό . Ίσα ίσα που μια χαρά μου πέφτει .

"Μαμά ; Τι κάνεις εσύ εδώ;" , την ρωτάω καθώς προσπαθώ να σηκωθώ  από το κρεβάτι μου . Το κεφάλι μου όμως πάει να σπάσει . Δεν το νιώθω καθόλου . Μα καλά πόσο ήπια χθές;

"Ήρθαμε να πάρουμε  κάτι πράγματα με τον πατέρα σου και θα φύγουμε μετά για Αγγλία . Μην ανησυχείς , έχω πει στην κυρία Ελένη από δίπλα να περνάει που και που να βλέπει τι κάνεις ." , μου λέει.

"Καλά ρε μαμά. Εξάλλου δεν είναι και  η πρώτη φορά που μένω μόνη μου . ", της λέω και βολεύομαι καλύτερα στο κρεβάτι μου .

"Αν θες για παρέα φώναξε κανένα φίλο ή καμία φίλη σου να έρθει να μείνει εδώ όσο εμείς θα λείπουμε . " , μου λέει .

"Θα δω .", της απαντάω σύντομα . 

"Λεφτά ξέρεις που έχει . " ,μου λέει και εγώ της κουνάω το κεφάλι μου καταφατικά . "Έλα κοριτσάκι μου να σε αγκαλιάσω ." , λεει καθώς πλησιάζει να με αγκαλιάσει.

Με αγκαλιάζει και μου λέει να προσέχω . Έπειτα  φεύγει .

Το κεφάλι μου πονάει πάρα πολύ .  Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω  ντεπον γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά  . Μια απορία έχω όμως . Πως έφτασα σπίτι μου αφού χθές έγινα ταπί ; Ποιος με έφερε ;

Κάτσε να σκεφτώ ποιός με έφερε στο σπίτι . Ο Αντώνης και η Αλίκη απ' οτι θυμάμαι είχαν φύγει από πολύ νωρίς . Ο Στέφανος  και η Εύη πρέπει να ήταν στο μπάρ και να χόρευαν οπότε  δεν νομίζω να ήταν αυτοί . Άρα  ο Στέλιος με έφερε . Θυμίστε μου μετά να τον ευχαριστήσω .

Κατεβαίνω κάτω και παίρνω ένα ντεπον και πιστεύω να με βοηθήσει αλλά δεν το βλέπω . Μετά ανεβαίνω πάνω και πηγαίνω να κάνω ενα μπάνιο γιατί πρώτον βρωμάω τσιγαρίλα και αλκοόλ και δεύτερον έχω ακούσει ότι πολλοί αρχίζουν να θυμούνται γεγονότα από τη  προηγούμενη βράδια αν είχαν μεθύσει καθώς κάνουν μπάνιο . Μακάρι να με βοηθήσει και μένα .

Γεμίζει η μπανιέρα , μπαίνω μέσα και κλείνω τα μάτια μου . Εικόνες με τον Στέλιο να με κουβαλάει μέχρι το δωμάτιο έρχονται στο μυαλό μου . Μετά αυτός να με φιλάει  ... Να με τι ; 

Forever Yours #B2K18WBWhere stories live. Discover now