/27/

2.7K 238 119
                                    

"Μάγδα τι έγινε;", την ρωτάω και της χαϊδεύω το χέρι .

"Μην με ακουμπάς !!" , μου φωνάζει και αποτραβιέται από δίπλα μου και από το άγγιγμα μου.  "Ηταν που σε πίστεψα η ηλίθια . Μα τι χαζή που ειμαι !!" , συνεχίζει . Εμ θα μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει;

"Μάγδα θα μου πεις τι συμβαίνει;" , την ρωτάω ανήσυχος .

"Πάρε και δες . " , μου λέει και μου δείχνει το κινητό της . "Μήπως και αυτό δεν είναι αληθινό ; Μήπως πάλι θέλει να σε εκδικηθεί αυτή ; Εε για πες αυτό τι είναι;", μου φωνάζει .

Παίρνω το κινητό στα χέρια μου  και βλέπω το βίντεο που κάποιος της έστειλε . Μα τι στον πούτσο βλέπουν τα μάτια μου ;! Η ηλίθια η Πέρσα όταν εγώ προσπαθούσα να την ψαρέψω χρησιμοποιώντας την τακτική του πεσίματος , αυτή με βιντεοσκοπούσε . Έστειλε στην Μάγδα μόνο εικόνα χωρίς ήχο . Όχι ρε πούστη μου !!

"Και απ'οτι βλέπω σήμερα έγινε αυτό ε;" , με ρωτάει ειρωνικά και νε δάκρυα στα μάτια  .

"Μάγδα να σου εξηγήσω . ", της λέω και προσπαθώ να την πλησιάσω .

"Να μου εξηγήσεις τι ; Ναι ωραία οι φωτογραφίες ήταν από  photoshop . Το βίντεο όμως ; Αυτό δείχνει ξεκάθαρα οτι είσαι εσύ , οτι την χουφτώνεις και ότι την φιλάς ." , φωνάζει .

"Είχα σκοπο που τα έκανα όλα αυτά . " , της λέω με ήρεμο τόνο .

"Αλήθεια; Τι σκοπό;" , ρωτάει ειρωνικά .

"Έπρεπε κάπως να την κάνω να μιλήσει . Δεν έβρισκα άλλο τρόπο . Κι αυτή η πουτάνα δεν σου έδειξε όλη την σκηνή και ούτε το τι λέγαμε . Σου έδειξε ότι της συνέφερε.", της λέω εκνευρισμένος .

"Εγώ αυτό τώρα πρέπει να το πιστέψω;" , συνεχίζει να ρωτάει ειρωνικά .

"Ναι ρε Μάγδα !! Για μια γαμημένη φορά πίστεψέ με . Έλα ρε Μάγδα , δεν το βλέπεις οτι αυτοί οι δυο μας θέλουν χώρια ; Χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να μας χωρίσουν και  εσύ τα πιστεύεις όλα . ", την λέω . Βασικά φωνάζω γιατί ο θυμός είναι αρκετά μεγάλος για να μιλήσω ήρεμα . 

"Οκ . Σε π-" , κάτι πάει να πει αλλά το κουδούνι την διακόπτει . Γαμώ το κουδούνι μου γαμώ!! "Πάω να ανοίξω ." , λέει και βγαίνει από το δωμάτιο .

Φυσικά πηγαίνω και εγώ μαζί της . Ποιος ξέρει ποιος βιαστής μπορεί να είναι ;!  Ανοίγει την πόρτα και εμφανίζεται η Ναταλία . Τι δουλειά έχει αυτή εδώ; Έτσι και έχει και αυτή καμιά φωτογραφία δεν ξέρω και 'γω τι θα γίνει !!

Forever Yours #B2K18WBWhere stories live. Discover now