/4/

4.6K 291 154
                                    


Ξύπνησα κατά τις 8 και 5 . Παναγία μου θα αργήσω στο σχολείο!!! Φόρεσα γρήγορα  το τζιν σορτσάκι μου , μια μπλούζα και παπούτσια  . Πήρα την τσάντα μου και έφυγα τρέχοντας για το σχολείο .

Μετά απο 10 λεπτά τρεξίματος έφτασα  .  Τα παιδιά είχαν  ήδη μπει μέσα  αλλά μπορούσα να διακρίνω κάποια παιδιά από την τάξη μου να είναι έξω . Μωρέ λες να έχουμε κενό ; Μακάρι !!

" Αλίκη γιατί είσαστε έξω; ", την ρωτάω .

" Έχουμε κενό . Πάμε πίσω στο παγκάκι μας ;", με ρωτάει .

" Ναι πάμε ", της απαντάω και πηγαίνουμε προς το πίσω προαύλιο.

"Καλημέρα αγόρια ." , λέω στα αγόρια όταν φτάνουμε στο παγκάκι . Ο Αντώνης νευει με το κεφάλι του και ρίχνει και ένα χασμουρητό .

" Καλημέρα καραμέλα." , λέει ο Στέλιος . Από 'δω και πέρα έτσι θα με λέει ; Τι φταίω που μου αρέσει  η  γεύση παγωτού καραμέλα ;!

" Ω έλα τώρα μην με λες έτσι!!" , του λέω .

" Θα 'θελες." , μου απαντάει γελώντας  . "Έτσι θα σε λέω , καραμελίτσα ." , συνεχίζει .

" Που θα πάει δεν θα σου βρω και εγώ κάνα αστείο παρατσούκλι; Και  για να σου σπάω τα  νεύρα θα σε φωνάζω με αυτό σε όλο το προαύλιο. Ρεζίλι θα σε κάνω.", του λέω .

" Δεν τολμάς .", μου λέει και βγάζει την γλώσσα του έξω .

" Μην με προκαλείς .", του λέω .

" Αν δεν τολμάει αυτή; Νομίζω δεν σου τα πάνε καλά Στέλιο . Αν πει ότι θα κάνει κάτι  , θα το κάνει στα σίγουρα . Στις φάρσες της τάξης   πρώτη - πρώτη είναι αυτή . " , του λέει η Αλίκη .

" Ώστε έτσι ε; Αλήτισσα . Δεν σου το 'χα . " , μου απευθύνεται.

" Πολλά δεν ξέρεις για μένα ." , του λέω την αλήθεια .

" Που θα πάει , θα τα μάθω . Να είσαι σίγουρη γι' αυτό.", μου λέει και μου κλείνει το μάτι .

" Φυσικά . Αλίκη , Αντώνη δεν μας αφήνετε λίγο μόνους ;" , τους ρωτάω .

" Τι θα μου κάνεις;  Θες να με βιάσεις ;" , στο άκουσμα αυτής της πρότασης τον κοίταξα με ένα πονηρό ύφος . Ας παίξουμε λιγάκι .

" Ναι θέλω . Από την στιγμή που σε είδα στο μπαρ ήθελα να σε βάλω κάτω και να σου δείξω τι εστί Μάγδα  . " , του λέω και τον πλησιάζω με ένα πονηρό ύφος  . Αχχ τι λέω η μαύρη ;!

" Χμμ  το 'ξερα ότι με ποθείς . Αν θες πάμε καμιά βόλτα στις τουαλέτες να σου  δείξω εγώ τι πάει να πει  Στέλιος . " λεει καθώς  με πιάνει απο την μέση και με φέρνει κοντά του . Παρατραβηχτηκε  το θέμα , μου φαίνεται .

Forever Yours #B2K18WBDär berättelser lever. Upptäck nu