Jeff'in Yazarı/ Jane'in Yazarı

5.5K 241 104
                                    

Şimdi bu bölüm biraz karışık. Cümlelerin saçma sapanlığı için şimdiden özür dilerim.

Jeff'in yazarının adı Sesseur. Adını çoğunuz duymamışsınızdır. Çünkü Jeff'i yarattığı zamanlarda kendini hiç göstermeden ortadan kayboldu.

Aslında Jeff, Mr. Angry Dog (Jane'in yazarı) ve Sesseur adındaki birinin birlikte yarattığı bir karakter. İkisi çok yakın arkadaşlarmış. Söylentiye göre daha sonra Sesseur, Mr. Angry Dog'a haber vermeden Jeff'i internette yayıp yaratıcısı olarak kendini yaymış. Böylece kavga etmişler.

Mr. Angry Dog, Jeff'e rakip olarak Jane Arkensaw'ı (Everlasting) yarattı.

Bir süre sonra insanların Jane x Jeff shiplemeye başlamasıyla birlikte Mr. Angry Dog, Jane Arkensaw'ı silip Jane Richardson'u yarattı. Onun Jeff ile shiplenmemesi için Mary adında bir karakter yaratıp resmi ship yaptı.

Fakat bu çabalara rağmen Arkensaw, Richardson'dan daha popülerdi. Çoğumuzun bildiği pasta Arkensaw'ın pastası. (Richardson'un pastasında kimyasallar ile yüzü beyaz gözleri siyah oluyor. Arkensaw'ın pastasında hastaneden çıkınca Jeff'in verdiği maskeyi takıyor.)

Buradan aşağısı söylenti ama doğru olma olasılığı çok yüksek.

Diğer creepypasta yazarları Mr. Angry Dog'u haklı buldular. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama yazarlar, Mr. Angry Dog, fandomdan birileri, belki hepsi birden bir şekilde Sesseur'u bıktırıp (ya da herneyse) kendini Creepypasta'dan soyutlatıp kendini heryerden sildirtti. Bu yüzden de Sesseur o zamandan beri Jeff'in yazarının kendisi olduğunu söylemiyor.

(Bu olaylar Creepypasta popüler olmadan önce oluyor. Jeff'in yaratıldığı zamandan bahsediyoruz. Tarih öncesi zamanlar msnxhhdh. Jeff 13 yaşında katil olmuştu değil mi? 1983'te doğduysa... 1996'da mı oldu lan bunlar? 96'da internet mi vardı nwhdgsgd.)

Ancak bunların hepsinin söylenti olma ihtimali de var. Yine de bence doğru.

Kaynak belirtmeyi çok isterdim fakat Deviantart'ta oradan oraya zıplayarak bunları aradım. Wattpad'deki bir kitapta bu hikayeye benzer bir yazı vardı. Oradan hatırladıklarımdan da yararlandım. Keşke şuan o kitabı bulabilsem.

Creepypasta (Yazarlar ve Bilinmeyenler)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin