CR Hakkında

2.5K 93 32
                                    

Ben dahil birçok kişi CR'ın kim olduğunu anlamadı. Araştırdım. CR Charlie değil. Proxy de değil. Sadece Arrival'da bir karakter.

 Sadece Arrival'da bir karakter

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Son bölümde Carl'ın görünümü

Adı: Carl Ross
Türü: İnsan
Yer: Slender: The Arrival
Durum: Ölü

Carl Ross, daha iyi bilinen adıyla CR ikincil oyuncu (2. en önemli karakter) ve oynanabilir karakterdir. Her ihtiyacı olduğunda Kate'e yardım etmeye çalışır.

-

Carl, Kate'in yakın arkadaşıydı. Kate, Slenderman'in halüsinasyonlarını gördüğünde onu doktora götürdü. İkisi arkadaşlıklarına devam ederken Kate'e karşı hisleri olduğunu belirtti. Kate ona cevap vermeyi bıraktı buna rağmen CR ona yazmaya devam etti.

CR garip olaylardan sonra Matheson Farmstead'ı araştırmaya başladı. Oradayken Mathesonların Slenderman tarafından nesiller boyu izlendiğine dair çeşitli ipuçları buldu. Bulgularına rağmen, mülkün etrafında Charlie Matheson Jr. tarafından kovalandı.


Daha sonra Kate'in evine geri döndü ve onu bir radyo kulesi'ne götürmek istedi. Kate'in onu takip etmesini sağlamaya çalışırken, delirmiş gibi davranıyordu. İkisi radyo kulelerine geldiğinde Kate'i de intihar etmeye teşvik etti. Kate bunu yapmayacağını söyleyip kaçtı. Ancak CR benzin döküp kendini canlı canlı yaktı.

Kömürleşmiş kalıntıları daha sonra Lauren tarafından radyo kulesinde bulundu, kulede meydana gelen olayları anlatan bir kaset çalar ile birlikte.

Creepypasta (Yazarlar ve Bilinmeyenler)Where stories live. Discover now