Kagekao Hakkında

3.1K 135 67
                                    

Kagekao isteği geldi. Bilgiler creepypasta wikiden. Çok bilinen şeyleri yazmadım. Pençeleri olduğunu, şarap sevdiğini ve Japonca konuştuğunu herkes biliyor değil mi?

Biyografisi:

Kagekao, Japonca'da "Gölge Yüz" anlamına gelir. Kagekao şarap sevgisiyle bilinen 21 yaşında bir şeytandır.

O ve hayalet sevgilisi Suicide Sadie etrafta dolaşır ve çocukları istismar/suistimal edenlere musallat olur. Onlara kötü davranışlarına devam ederlerse neler olacağını gösterirler.

Güçler/Silahlar:

Kagekao gölgeleri idare edebilir ve pençeleri onu parkurlarda uzman yapar.

Kişilik:

O aslında oldukça sevimli ve sevecen bir iblis. Ancak kurbanlarına karşı saldırgan ve şiddetlidir. Sadie ile birlikteyken ise, onu sever ve ona kraliçe gibi davranır.

Zafer Sözleri:

"Neden hiç kimse pes etmiyor?"

"Üzgünüm, daha kibar olabilirdim."

Facts:

Kagekao parmaklarını çıtlatıp duman çıkarır. Sonra ise Sadie ve o Victoria Dönemi kıyafetlerini giymiş görünürler.

 Sonra ise Sadie ve o Victoria Dönemi kıyafetlerini giymiş görünürler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tema Şarkısı:

Panic! at the Disco - Sarah Smiles

Creepypasta'ya giriş hikayesi:

Giriş:

Kagekao ve Suicide Sadie dünyayı daha iyi bir hale getirmek ve çocukları istismar edenleri ziyaret etmek gibi alışılmış işleri yapıyorlardı. Ardından ikisi, savaşmak için insanları bir araya getiren tanrı (Mr. Creepypasta) hakkında bir şeyler duydular. Kazananın istekleri yerine gelecekti. Sadie'nin itirazlarına rağmen, Kagekao çocukları mutlu etmek için girmek istedi. Sadie ona yardım etmeye karar verdi.

Son:

Mr. Creepypasta'yı yendikten sonra Kagekao ve Sadie dünyayı çocuklar için daha iyi bir yer yapmak istediler. Birdenbire, Slenderman ile yakınlaştılar. Slenderman kelimeleri konuşturdu, kendisi ve proxylerine yardım edip etmemek istediklerini sordu. Kagekao ve Sadie kabul ettiler.

Creepypasta (Yazarlar ve Bilinmeyenler)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin