Lauren Hakkında

1.3K 55 22
                                    

Ben döndüm bebeklerim. Patatesçiğimin isteği üzerine Laurenciğim.

Yüce Bahar'ın katkılarıyla ♡
(Katkı falan değil 10 bölümün 9'unu o çevirdi jksjckwhdcikdwk o yardım etmese yb seneye anca gelirdi dksbvkndx)

[Bu arada saydım ve ben 6 sen 7 tane çevirmişsin ağla seninkilerin çok uzun olması umrumda değil dksbxkwjdjv]

Zorla tutuluyorum arkadaşlar tehlikedeysem at kafası yazıcam

***

Ad: Lauren

Tür: İnsan

Seriler: Slender: The Arrival

Kondisyon: Bilinmiyor

Lauren, Slender: The Arrival'da baş kahraman ve oynanabilen karakterdir.

The Arrival'da:

Lauren, The Arrival'da Kate'in evine giderek onu aramaya başlar. Kate'in evine varması ile daha çekişmeli (heyecanlı) olur, böylece Lauren içeride sığınağı bulur. Evin içini inceler ama Kate'in odasına girnesi ile kapı kapanır. Sonra, Slender Man'i ilk defa görür ve hızlıca görmezden gelir.

Bir el feneri bulduktan sonra, Kate'in odasının anahtarını bulur. Kapıyı açar ve odanın Slender Man ile ilgili notlarla dolu olduğunu ve camın kırık olduğunu görür. Daha sonra ormandan bir çığlık duyar ve hemen araştırmak için arka bahçeye iner.

Ormana varması ile oranın Oakside Park'ı olduğunu ve kendini, Kate'in birkaç yıl önce tecrübe ettiği aynı şeyle meşgul olduğunu fark eder; 8 kağıdı kapmak. Tüm sayfaları bulunca Slender Man tarafından yakalandı ve çeşitli yerlere ışınlandı. Daha sonra, Kullman Madencilik Co. adlı bir madencilik tesisinin yanında uyanır.

Şaftları incelerken, 6 tane jeneratörü asansörü tamir etmek için bulması gerekiyordu. İlkini aktif etmesi ile, şafttaki kapılar açıldı, kendini Kate tarafından takip edilirken ve ayrıca Slender Man tarafından rahatsız edilirken olduğu bir seneryoda bulur. Lauren küçük şeyin zayıflığını, parlak ışığı bulur. Lauren bu taktiği kullanır ve tüm jeneratörleri aktif eder ve asansöre doğru koşar.

Asansörden ayrıldıktan sonra, kendini uçurumun kenarında bulur. Radyo kulesini bulmak için dağlık arazide tırmanmaya başlar. Kuleye doğru koşar, ormanın yandığını görünce şok olur. İzinde olan çok agresif bir Slender Man ile kuleye doğru koşar.

Zamanında kuleye ulaşmayı başarır, ne yazık ki el feneri söner. Sadece dead end(*)'i bulmak için dar koridorlardan geçer. CR olduğunu tahmin ettiği yanmış bir adam ve bir video kaydı olduğunu görür. Video kaydı bittikten sonra:

(*): çıkmaz sokak, ölü son, kör uç.
Burada Mirai Nikki'deki anlamında kullanılmış galiba

İlk Ending:

Lauren, muhtemelen Charlie Matheson Jr.'ın resimlerini ya da Kate'in bilinmeyen saldırgan bir yaratıkla yaklaştığını (muhtemelen Slender Man.) görüyor. Daha sonra kameranın pili bitiyor.

Hardcore Ending:

Lauren, muhtemelen Charlie Mathenson Jr.'ın figürünü ya da yakınlaşan proxy Kate'in silüetini görür, sonra radyo kulesinden düşer.(Film Sigma(*) Radyasyonu tarafından yok edilmiş olabilir.) Film kesilmeden önce görüntü titrer ve kameranın pili biter. Lauren'in hayatta kalıp kalmadığıyla ilgili bir şey bilinmiyor.

(*): Yunan alfabesinin on sekizinci harfi (Σ, σ), s olarak çevriliyor.

Official Steam Edition Ending:

Charlie (şimdi gücünü kaybetmiş bir proxy) kaydı dinledikten sonra Lauren'i nakavt etti ve onu Charlie'nin yanmış evinin bodrumuna kilitledi. Eğer oyuncu etrafta hareket ederse, Charlie her hareketinizi izler, kafasını sizin olduğunuz yöne çevirir, izler. Hücreden bir kitabı aldıktan sonra Charlie kaybolur ve Kate'in ağlama sesi duyulur, Lauren merdivenin ucuna Kate ile proxy olmamış, maskesiz ve kapüşonsuz yüz yüze gelmek için yol alır. Lauren onu rahatlatmak için ona doğru hareket etmeye başlar, ama Kate The Chaser'a döner ve Lauren'e saldırır. The Chaser'in Lauren'i öldürdüğü ya da Lauren'de onu yenebilecek güç olduğu bilinmiyor.

Çatışmanın sonunda, birisinin bacakları yerde sürükleniyor. Bacaklarının kime ait olduğu bilinmiyor. Lauren'in Kate'in bacaklarını sürüklemesi ya da Lauren'in bacaklarını proxy Kate, Charlie ya da Slender Man tarafından sürüklenmesi mümkün.

Trivia:

•Xbox One'da, oyuncunun Lauren'in tüm vücudunu sürüklenirken görmesine izin veren bir hata var. Bu, kumandanın (kontrolör) bağlantısını Kate tam size saldırırken keserek elde edilebilir. Ama Lauren, Kate'in yüzüyle gösterilecek.

•Playstation dükkanına göre Lauren, Kate'in evini satmasına yardım eden bir emlakçıydı.

***

!! İstek alıyorum !! 🙂 (Jason The Toymaker'ın wikisi yok malesef)

Creepypasta (Yazarlar ve Bilinmeyenler)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin