Stripes Hakkında (Wiki) (Hatalı)

2.2K 91 20
                                    

***DÜZENLEME NOTU: Bu bilgilerin çoğu yanlış. Bölüm wiki kaynaklı. Birkaç bölüm sonra yazarının verdiği bilgilerle Stripes tanıtımı yapacağım.*** 25.02.18

Stripes isteği gelmişti. Çoğu bilgi Wiki'den.

~Yazarı onun hakkında "O sizin düşündüğünüz gibi kötü biri değil." diyor.

Adı: Maria Richardson (Jane ile soyadı aynı dur bakalım ndkxbjx)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Adı: Maria Richardson (Jane ile soyadı aynı dur bakalım ndkxbjx)

Takma Adı: Stripes

Akrabalar: Anne (merhum), baba (merhum)

Meslek: Seri Katil

Güçler: Acıya dayanıklıdır, güçlüdür.

Durum: Canlı
Tür: İnsan
Cinsiyet: Kadın

Hedef: Babasını öldürmek (Başarılı)

Türü: Psikopat

Maria Richardson ya da Stripes bir zamanlar insandı. Onu istismar ettiği için babasını öldürdü. Taciz, öfke ve cinayet dolu yolculuğunu izleyin.

Stripes uzun, çizgili bir elbisenin altına, gri pantolon giyer, gözlük ve maske takar. Elinde ve ayaklarında boynuzları ve pençeleri vardır. Silahı pençeleridir, ona Zalgo tarafından verilmiştir.

Backstory:

(İlk cümleyi çeviremedim. Annesi ya doğumda ölmüş ya doğumdan sonra bunu babasıyla bırakıp gitmiş.) Bu nedenle babası kendini sigara ve içkiye verdi. Maria'ya her zaman yemekleri toplamasını, yemek yapmasını, evini temizlemesini söylerdi. Bu işleri yaparsa ödül kazanacaktı.


Bir gün odasına gelen babası Maria'yı uyandırdı. İçtiği sigara ve içkinin kokusu burnuna geliyordu. Hemen yatağından kalktı ve bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sordu. Bunun yerine, ona yere düşmesine yol açan bir tokat attı. O yerde iken, başındaki ses

"Çocuk, yeni hayatın yeni başlıyor. Uyan." dedi.

Maria gerçek hayata geri döndü ve kanın babasının ona attığı tokattan geldiğini fark etti. Ona öfke duymaya başladı. Babası onun öfkesini hissedince mutfağa indiğini farketti. Peşinden kovaladı ve mutfağa vardığında bir mutfak bıçağını tutup onu bıçakladı. Bıçaklamayı bitirince, bıçağını ve bir kapşonlu kapıp evden fırladı.

Koşarken, statik kulağının içine girdi ve hasta hissetmeye başladı. Yere çöktü. Başını kaldırdı ve karanlık bir figür gördü. Figurü gördükten sonra kayboldu. Uyandıktan sonra, Zalgo için çalıştığını ve bir iblis olduğunu fark etti. Görevi, küçük iblis Lazarus'u ya da Lazari'yi bulmaktır.

Facts:

• Yaklaşık 18-19 yaşındadır.
• I eat pasta for breakfast'ın bir parçasıdır.
• İnsanlar onun Rodger'dam hoşlandığına inanır. (Benim gibi :'))
• Birinin onun maskesini çıkarmasını sevmez.
• Lazari'nin ablasıdır.
• Bir zamanlar Alex ile çıkmıştı. Ve ayrılmaları aklınıza gelebilecek en kötü ayrılıktı.

***

Bu arada bu kitap creepypasta'ya yeni başlayanlara pek uygun değil. Bu yüzden sıfırdan başlayanlar için ve tazelenmek isteyenler için "Karakter Pastaları El Kitabı" çıkardım. Profilimden ulaşabilirsiniz.

Baya oldu aslında ama yeni kapağı hiç sormadım. Nasıl? Eskisi daha mı iyiydi?

Creepypasta (Yazarlar ve Bilinmeyenler)Where stories live. Discover now