Charlie Matheson Jr. Hakkında

2.6K 100 44
                                    

Adı: CharlieTam Adı: Charles Matheson Jr

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Adı: Charlie
Tam Adı: Charles Matheson Jr.

Origin: Slender: The Arrival
Görevi: Proxy

Hobileri: İnsanları gizlice takip etmek

Hedefleri:
-CR'ı öldürmek (başarısız)
-Lauren'i kaçırmak (başarılı)

Kötülük Türü: Beyni yıkanmış, yabani.

-

Charlie Matheson Jr. Slender: The Arrival'da üçüncü düşman, Homestead'da ana düşman, Memories'de ana kahraman olarak karşımıza çıkar.

Charles Matheson'un oğludur. Ormana çekildi ve Slenderman tarafından yakalandı.

-

Hikaye:

Prolouge:

Prolog'da Lauren, Oakside Parkı'nın girişinde yanmış bir ev bulur. İçinde Charlie'nin bir köşede durduğunu görür, çürümüş şekilde. Yaklaşmaya çalıştığında kamera titrer ve Charlie kaybolur.

Arrival:

The Arrival'da Lauren kapana kısıldığında, Lauren'in girdiği kapının yakınındaki yangın söndü ve ayak sesleri duyulurken kapı açıldı.
Kameranın pili neredeyse bitmişti. Flaş tutarsız şekillerde yanıp sönmeye başladı ve çürüyen figür Charlie Matheson Jr. ortaya çıkana kadar yüksek bir ses duyuldu. Daha sonra Lauren'i yere serdi. Bodrumda uyandıktan sonra çürümüş Charlie'yi proxy olmuş merdivenleri korurken göründü. Merak edip merdivenlere gitmeye çalışan Lauren Charlie tarafından engellendi. Bodrum'u keşfettikten sonra Charlie aniden gitti. Lauren'in gitmesine izin verdi.

Memories: (Gizli Bölüm)

Charlie sahilde oynuyordu. Ailesiyle birlikte piknik yapıyordu. Ormanın içine doğru oyuncaklardan bir yol izi   görmesi üzerine yolu takip etti. Son oyuncağı kaparken Slenderman onu ​​takip etmeye başladı. Anne babası önce eğlenceli şekilde seslenirken daha sonra bu paniğe dönüştü. Charlie ormanın sonuna doğru koşmaya başladı. Slenderman'in dokungaçları Charlie'yi tuttuğunda kaçınılmaz sona gelinmişti. Babası son kez seslice adını söylediğinde Charlie Matheson Jr. "YARDIM EDİN!" diye bağırdı. Daha sonra ekran kararıyor.

Homestead: (Extra Bölüm)

Bu bölümde Charlie ana düşmandı.  CR'un Charlie'nin ortadan kaybolmasıyla ilgili giderek artan bir merakı vardı ve Matheson Farmstead'ı araştırmaya başladı. Orada Mathesonların nesiller boyunca Slenderman tarafından izlendiğine dair çeşitli ipuçları bulmuştu. Bulgularına rağmen, proxy Charlie tarafından mülkün etrafında kovalandı.

 Bulgularına rağmen, proxy Charlie tarafından mülkün etrafında kovalandı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Trivia:

•İyi avlanır, hızlıdır ve ışınlanabilir.

•Prolouge ve The Arrival'da zararsızdır. (Ancak bu seviyede oyuncunun öldürülme ihtimali var.
Yalnızca CR'nin bulunduğu bir odaya ulaşmadan önceki bölümde onun görüntüsünü görüntüler)

•Charlie ve Rake birbirine çok benzer. İkisi de Slenderman ile bağlantılıdır. İkisi de iskelettir ve deforme görünürler. İkisi de hayvansal davranışlara sahiptir.

•İkinci proxydir. (Birinci Kate.)

Bu arada CR ve Charlie farklı kişiler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu arada CR ve Charlie farklı kişiler. CR için bir bölüm yaparım.

Creepypasta (Yazarlar ve Bilinmeyenler)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin