Mini Bilgiler 9

1.5K 69 107
                                    

•Jeff'in iki origin hikayesi var. Daha çok bilineni ailesini öldürdüğü hikaye. Ama gerçek hikayesi banyosunu temizlemeye çalışırken üstüne asit döken bir adam ile ilgili. (Bu da Jane gibi. 2 hikayesi var. Birbirinden farklı kişiler. Jeffrey Alan Woods ve Jeffrey C. Hodek.)

•Resmi olarak ilk creepypasta Bloody Mary değil. Creepypasta.com'dan Bloody Mary'e ait bir pasta bulunmamakta. Bloody Mary aslında creepypastadan çok şehir efsanesi. Slenderman'in olduğu gibi. Eğer şehir efsanelerini creepypasta sayarsak ondan çok daha eskileri var.
(Bulabildiğim en eski pasta Ted the Caver. 2001'de yazılmış. Klostrofobiniz ya da benim gibi klostrofobiniz olmasa da çok dar alanlara karşı bir hassasiyetiniz varsa asla okumamanızı ve ASLA ilgili fotoğraflara bakmamanızı öneririm. Mesela bence hikaye güzel, hafif tırstırtıcı. Ama fotoğraflar beni çok kötü hissettirdi. O kadar dar bir yere beni o pozisyonda koysalar çıldırırım herhalde.)

•Ben'in bütün oyunlarda kullanıcı adı BENBO.

•Jane vs. Jeff'te, Jeff öldüğünde 24 yaşındaydı. Kavgadan canlı çıktı ama ağır yaraları yüzünden sonra öldü.

•Kagekao'nun bir köpeği var ve adı Mira.
(Bu benim en sevdiğim isim. Hani çalılık katili Myra var ya. Onu Türkleştirsem nolur diye düşünüp Mira olur demiştim. Ve Mira diye bi isim cidden varmış. Bu arada Myra tutuklandığından beri ülkesinde hiç kimse çocuğuna Myra ismini koymamış. Jskshxkjsdkc)

•Toby'nin annesinin adı Connie. Dedesinin adı Kenny.

•2014'te iki kız Slenderman için 12 yaşında bir kızı öldürdü.

***

Aklımdaki bazı sorular için cp anketli bir bölüm yapmak istiyorum. Ama tabi kitabın bütünlüğüne uymayabilir.

Anket bölümü olsa cevaplar mısınız?

Creepypasta (Yazarlar ve Bilinmeyenler)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin