33 глава

1.2K 84 10
                                    

Понеделник

Гледна точка на Джейсън

Най- накрая ще излезна от тази къща. Също така ще видя Джесика. Днес имаме три лекции заедно. Надявам се да дойде. Любопитно ми е какво ще стане от тук на татък. Съмнявам се, че с Майк ще се съберат, за това се надявам с нея да тръгнем.

Гледна точка на Майкъл

Ох... днес Джес се връща на лекции след около месец почивка. За нещастие днес нямаме общи лекции. До колкото си спомням тя има една обща с Джак, една с Ашли, една е сама и три с Джейсън. Няма що. Пак ще си имаме проблеми с този боклук. Вече меко казано ми писна от него. Боже, а сега се сещам, че имам рожден ден в неделя. Кога стана 2 ноември?

Гледна точка на Джесика

В момента се оправям за вторият ми първи ден в университета и съм малко притеснена, защото не познавам никого. Ужасно е! Ами, ако приятелите, които съм имала сега не ме харесат?

През уикенда с Майк си бяхме вкъщи. Изпуснахме Хелоун, но покрай всички неща даже го бяхме забравили. Той все още се държи толкова мило, аз все още го приемам само като приятел. Не знам на къде отиват нещата и какво ще става, но сега трябва да побързам, защото той ме чака долу.

Излезнах от стаята и слезнах долу. Напуснах къщата и отидох и се качих в колата му. Сложих предпазния колан и тръгнахме към колежа.

- Добре сега ще видиш Ашли и Джак. Първата ти лекция е по география и е с Джак, втората е математика с Ашли, третата е биология, четвъртата ти е по театрално изкуство, после имаш филосфия и последната за деня е химия.

- Интересно. Само Ашли и Джак ли познаваме от университета?

- Не. Съседите ни са Ема и Адам. Те обаче са малко... луди. Те бяха първите, с които се запознахме тук, но са досадни и за това ги избягваме. Дженифър и Джейсън. С тях е по- сложно. Джейсън те сваляше и се опитваше да ни скара, а Дженифър си пада по Джейсън и постоянно ти казваше да не се занимаваш с него. И двамата не ги харесваме. Третата, петата и шестата ти лекция са с Джейсън. По- добре не говори с него.

- Аха... ок. - загледах се през прозореца. След малко Майк паркира на паркинга и слезнахме от колата. Влезнахме в двора на университета. Момиче и момче дойдоха при нас.

- Джес ти си добре! - момичето ме прегърна. - Ти... не знаеш коя съм, нали? - отдръпна се леко, а аз поклатих глава. Тя се усмихна тъжно.

Just you and meWhere stories live. Discover now