1. #Me,Myself and I#

245 15 6
                                    

*Editat*

Hi!!! Ma numesc Park McKenzie, dar prefer sa mi se zica Kenny. Am 19 ani si tocmai am terminat liceul. M-am nascut si traiesc in America, in New York. Sunt o americanca get beget, dar trasaturile mele ma dau de gol. Tatal meu este coreean, de aici trasaturle asiatice, iar mama este de aici, din America.

Parintii mei tot timpul sunt o chestie lovey dovey: oricand ii vezi ca se pupa, dragalasesc sau fac chestii specifice adolescentilor indragostiti. Actiunile lor sunt foarte dragute si deja mi se par normale, dar in cazul meu...Ei bine...niciodata nu am avut parte de ele. Baietii din ziua de azi vor doar sa-ti intre pe sub haine, ce gesturi romantice? Noroc ca mi-am creat o armura care sa ma protejeze de ei.

Poate suna a cliseu, dar eu inca cred in dragoste la prima vedere, chiar daca timpurile in care traim nu mai sunt atat de favorabile. Cred, pentru ca dragostea parintilor mei inca dainuie de la primile priviri intersectate.

Stiu ca tata a venit in America ca sa studieze la o universitate prestigioasa de aici. La una din petrecerile din studentie a intalnit-o pe cea ce urma sa-i fie alaturi o viata intreaga. A vazut-o in timp ce dansa impreuna cu trupa din care facea parte si s-a indragostit de ea pe loc. Felul in care se misca, zambetul si privirea s-au intiparit in creierul tatalui meu. N-a plecat de la acea petrecere pana cand nu a facut rost de toate informatiile ei de contact. I-a trimis mii de scrisori, flori, ursuleti, o invita la film, la cina, dar ea il refuza. La un moment dat a vrut sa renunte, dar el nu stia adevarata poveste. Bunicii mei nu o lasau sa se vada cu un coreean. Erau foarte sceptici in privinta asta. Tot timpul ii interziceau sa-i raspunda la apeluri sau sa iasa cu el. Tata cand a aflat ca si ea simte la fel si a aflat adevarata poveste, a fost in al noualea cer. Venea noaptea la ea in casa, escalada peretii doar ca sa o vada pentru 5 minute, sa-i simta mirosul, sa o sarute. De cateva ori a fost prins in camera ei si si-a luat bataie zdravana, dar el nu se lasa. Prefera sa fie tot timpul vanat doar ca sa-i vada zambetul. Pana la urma vazandu-l ca nu se da batut, bunicul i-a dat acceptul si uite unde am ajuns acum.: tata, unul din cei mai mari avocati din America, mama o coregrafa desavarsita, iar eu, ei bine, de acum incepe povestea mea.

Am absolvit unul din cele mai bune licee din NewYork cu cea mai mare medie si sunt olimpica la mai multe materii. La randul meu, dansez. Am participat la o multitudine de competitii aici, pe continent, cat si in Europa. Am o gramada de trofee, medalii si un cufar intreg de amintiri. Viata mea e dansul si nu cred ca as putea renunta vreodata la el.

Azi merg la sala de repetitii pentru a finisa o noua coregrafie si sunt foarte entuziasmata pentru ca urmeaza sa o incarc pe canalul meu de Youtube. Pe el pun tot felul de filmari cu mine dansand, stage-uri de pe la concursuri si tot felul de vlog-uri random.

Dupa cateva incercari ale coregrafiei, am reusit sa ma filmez si sa incarc video-ul. Comentariile si like-urile nu au ezitat sa apara: " Esti cea mai tare!", "Dansezi exceptional", "As vrea sa pot face si eu miscarea aia!" Ador comentariile pozitive! Stiu ca sunt cea mai buna, dar si ceilalti trebuie sa stie. Totusi ador si comentariile critice. De multe ori au dreptate si cum eu sunt o fire foarte critica in ceea ce priveste ceea ce fac, ma ambitioneaza si mai mult.

Imi adun lucrurile si inchid sala de dans. Ma indrept spre iesire si pornesc catre apartamentul in care inca locuiesc cu parintii mei. Intru in casa si merg in dormitorul meu spatios, mobilat si decorat in nuante de alb si rosu. Posterele cu trupe rock si mari dansatori contribuie la crearea unui ambient rebel. Nu sunt chiar atat de rebela, dar imi place sa fac lumea sa creada asta.

Un sunet provenit din geanta mea ma opreste din drumul meu spre baie. Observ ca nu am numarul in agenda si nici nu e de America. Dubios, dar raspund.

-Conversatie telefonica- necunoscut -

Eu: Alo?

?: Buna dimineata! *e seara aici, de unde naiba suna de e dimineata? * Sunteti domnisoara Park McKenzie?

Last Dance {In Curs De Editare}Where stories live. Discover now