14. #You have that effect on me#

92 9 0
                                    

*EDITAT*

@Jimin pov@

Dupa ce am fugit de la casa ei, m-am simtit nasol. Ce e cu crizele astea de gelozie? De ce sunt gelos?

Totusi, mi-am cerut scuze pentru disparitia rapida de la ea de acasa si am inceput sa vorbim. Nu pare atat de afectata de actiunile mele. Oare prin cat de multe intamplari de genul a trecut? Sau de fapt nu insemn nimic pentru ea? Totusi vorbind, am inceput sa ne cunoastem. Chiar si daca ea nu simte la fel, aceasta relatie cu ea ma inveseleste mult. Nu pot sa neg ca de fiecare data cand primesc un mesaj de la ea, inima incepe sa-mi bata mai tare. Are acest efect asupra mea.

-Mesaje-Kenny-

Eu: Chiar trebuie sa mergi la intalnire cu el?🙈

K: I-am promis. Oricum nu cred ca va evolua chestia asta dintre noi...😂

Eu: Este macar vreo chestie?😓

K: Nici prieteni nu suntem, dar cine stie...😏 Hai ca ma duc sa ma pregatesc. Mai vorbim.😘*cred ca e prima data cand ea imi trimite un pupic*

Eu: Sa-mi dai mesaj cand ajungi acasa, ok?

K: Da. Oricum cred ca la maxim 11 sunt acasa asa ca don't worry!😉

Frate, am ajuns la concluzia ca eu o plac. A devenit evidenta treaba si toata lumea imi zice acelasi lucru. As vrea sa stiu daca si ea simte ceva sau nu. Dar normal ca (,) Kenny trebuie sa fie Kenny si sa iasa cu toata populatia masculina. Mi-am cerut scuze in legatura cu cearta de ziua ei, dar asta nu inseamna ca mi se pare ok ceea ce face. E fata. Nu e ok sa fie atinsa de atatia barbati. Si la varsta ei, de acum oficial majora aici.

Azi se vede cu ala si ma mai enerveaza si faptul ca el a reusit sa iasa cu ea inaintea mea. Chiar trebuie sa devin mai tupeist si sa o intreb daca iese si cu mine? Ca oricum accepta propunerile tuturor.

Ma indrept spre baie pentru a-mi face un dus si imi privesc reflexia in oglinda. Azi m-au vopsit si nu stiu ce sa zic de culoarea asta. Cred ca o sa o tin cat avem comeback-urile. E un mov argintat, o nuanta foarte frumoasa. Probabil multe fane o sa lesine cand o sa ma vada, dar eu nu sunt asa de multumit de culoare. Mai ales dupa atata timp fiind brunet, iar acum o culoare asa prafuita.

Imi fac dusul mult asteptat si incerc sa contemplez la ce simt eu pentru ea. Sentimentele mele au luat amploare si vreau sa vad in ce deriveaza acest lucru. Dar acum a aparut Jackson. Ea a zis ca nu e nimic, dar tot la fel imi displace ideea de a iesi cu el si am un feeling negativ despre aceasta seara. Sper ca ma insel.

Cobor la baieti pentru a lua cina si apoi sa ne adunam pentru a planifica cateva evenimente viitoare impreuna cu Dl Bang, managerul.

Intr-o mica pauza de la aranjarea detaliilor pentru comeback, i-am dat mesaj, intreband-o daca e ok. A zis doar "sunt". De obicei raspunde mai lung si cu emoticoane. Un gol in stomac mi se formeaza din nou si sper ca tipul ala sa nu-i faca nimic.

Bang: Albumele o sa fie gata in 3 zile, iar cele pre-order vor pleca imediat cu lansarea albumului. Nu uitati ca trebuie sa ne pregatim de MAMA.

Toti: Da, domnule! *zicem in cor*

Bang: Idei pentru stage?

Jk: Ce ar fi daca Jimin si cu Hoseok hyung ar avea un duet solo pe 'Boy Meets Evil' si 'Lie'. Mi se pare ca merg foarte bine impreuna.

S: Copilu' are dreptate. Si cum Jimin in MV are esarfa aia, cum ar fi daca ar dansa cu una pe ochi?

V: Si Jungkook sa stea atarnat pe leagan ca in MV.

Bang: Ma bucur ca sunteti creativi si cu idei de impact. Abia astept ce o sa iasa. *spune zambitor, apoi bate palma cu mine si cu Hobi*

Linistea creata dupa batutul mainii, este perturbata de un mesaj. Toti se uita urat la mine.

Last Dance {In Curs De Editare}Where stories live. Discover now