4. #Blood Sweat & Tears#

204 15 5
                                    

*EDITAT*

Wow! De mult n-au mai trecut 2 saptamani atat de rapid. Am avut doar 1 zi libera in tot timpul asta, iar in rest doar dans. Iubesc faptul ca sunt profesionali si ca isi doresc sa demonstreze ca sunt cei mai buni. Astia sunt YG. Am reusit sa invat toate coregrafiile lor si toti sunt impresionati de viteza mea de a retine miscarile. Fata de trupa care are doar anumite parti in melodii, noi, dasatorii, avem mai mult. Si totusi, desi coregrafiile sunt relativ simple, noi mai trebuie sa animam atmosfera si va trebui sa alergam dintr o parte in alta a scenei. Acest lucru mi se pare mai hardcore decat o coregrafie complexa.

Intre timp am reusit sa creez pana cand si o coregrafie pentru solo-ul meu. Toti sunt uimiti de puterea mea de munca.

Totul se deruleaza pentru mine foarte rapid! In trei saptamani o sa incepem turneul, deci totul e pe repede inainte. Asa ca azi trebui sa i prezint lui GD solo ul. Daca i a placut dansul de pe Halo, sigur il va adora si pe asta. Chiar imi place melodia si meaning ul ei. JiYong chiar mi a povestit povestea piesei si ce a simtit el, asa ca am pus in ea miscarile ce mi se par potrivite feeling-ului, pe ce simt eu si din ce a reiesit din povestitul lui. Este o coregrafie de contemporan si sper ca nu o sa-i placa. Sa o adore!

Sunt in dressing si incerc sa mi gasesc ceva de imbracat. Probabil stiti sentimentul cand te uiti in dulap, e plin, dar parca mai vrei haine. Chiar vreau sa inspectez piata modei din Coreea, dar na, programul.

Soneria imi strica conturarea imaginara a unei tinute si ma simt nevoita sa cobor si sa deschid usa.

Se pare ca este un curier care mi-a adus motorul. Am semnat dupa ce am vazut ca e intact si pot zice ca sunt in culmea fericirii. In sfarsit nu mai trebuie sa depind de altii ca sa ajung unde trebuie sau sa dau banii pe la taxi uri. Jiyong a fost dragut si ma ducea sau ma aducea de la companie, dar a sosit timpul sa-mi aplic skill-urile de motociclista pe strazile Seoulului.

Acum daca am motorul, pot sa ma imbrac in ceva in stilul meu preferat: biker. Am ales o pereche de colanti ce vor sa imite pielea ce sunt foarte elastici si pot dansa in ei, un maiou larg semi transparent, prin care mi se vede bustiera Calvin Klein, o gecuta subtire de piele si niste ghete adecvate pentru motor. Mi-am pus protectiile necasare si am indesat niste lucruri intr un ghiozdan si am coborat.

Eu: Hey! Ce faci? *intreb cand il vad pe Ji iesind din masina. Aish! Am uitat sa l anunt ca nu mai trebuie sa ma ia.*

GD: Pai am venit sa te iau ca de obicei. Dar ce e cu tinuta asta * ma intreaba gesticuland facandu-ma sa intelg ca arata spre hainele mele di mai ales spre protectii.*

Eu: Pai de acum nu vei mai fi nevoit sa ma iei cu masina. *spun zambind*

GD: De ce?*zambeste siret* Ti ai gasit un inlocuitor? *intreaba in acelasi stil. In astea 2 saptamani ne am imprietenit foarte mult si chiar am incercat sa ma deschid lui. Chiar semanam la anumite puncte.*

Eu: Eh...nu inca...*spun de parca m ar durea faptul ca nu am inlocuitor* Intoarce capul la 90 de grade! *ii spun apoi razand, folosind aceleasi cuvinte pe care le-a folosit si el prima data.*

GD: Wow! Al cui e motorul asta? *intreaba si se duce langa el, admirandu l*

Eu: Te las sa l admiri, dar daca il atingi, se poate sa ti termini cariera mai devreme *il amenint fiind serioasa*

GD: Ok, nu vreau! E misto!

Eu: Acum ca ai aflat regula numarul unu, ne vedem la agentie. *spun si ma pe motor si punandu mi casca* Pa!

Incep sa demarez pe strazile Seoul-ului. Doamne ce dor imi era de senzatia asta. Ii vad Lamborghini-ul lui JiYong in spate si rad cand vad ca el a ramas la un semafor. Haha! Ai tu Lamborghini, dar cu viteza nu prea te descurci.

Last Dance {In Curs De Editare}Where stories live. Discover now