8.#Baby#

122 10 3
                                    

*EDITAT*

Taemin coboara primul si imi deschide portiera, eu calcand pe covorul rosu. Lasa cheile unui tip de acolo si ma conduce spre intrare. Toate privirile sunt indreptate spre noi, la fel si fotografii. Am fost instiintata ca pozele nu ajung nicaieri, decat la agentii. Poate de asta vedetele pot veni insotite.

Intram in sala mare cu tot felul de coloane din marmura, cu candelabre imense, mese cu tot felul de bunatati, aranjamente florare care mai de care si muzica ce era pe fundal.

Asa cum a zis MoYeon, am starnit zambete din partea baietilor si niste priviri date peste cap din partea fetelor. Totusi am primit si ceva zambete de la cateva fete la care am raspuns inapoi.

Taemin ma conduce la colegii sai si nu intarzie complimentele si invitatiile la dans. Primul ce m-a luat la dans a fost Minho care se scalambaia si facea ca toate alea, starnindu-mi rasul mie, si a celor din jur. Urmatorul a fost Taemin care m-a invitat sa dansam pe o melodie lenta. Am facut cunostiinta cu ceilalti mabrii ai trupei SHINee, Key si JongHyun si am facut schimb de numere. Toti din trupa asta arata extrem de bine, dar e gresit daca spun ca ma intriga ceva la JongHyun?

Ma deplasez prin multime si ii gasesc pe colegii mei, BigBang.

Eu: Buna! * zic cand sunt langa ei si le fac cu mana, ei fluierand pervers si scanandu-ma de sus pana jos*

CL: Oh! Tu trebuie sa fi Kenny. *imi atrage atentia o fata cam de aceeasi inaltime cu mine si blondina* Eu sunt Chaelin. *se prezinta aceasta intinzandu-mi mana si mi se aprinde beculetul. E CL!* Te-am vazut cum dansezi. Esti bestiala! *spune aceasta incantata si zambeste intr-un mod superb*

Eu: Oh, multumesc! *zic incantata. Acum ca mi-am dat seama cine e, chiar pot sa zic ca e un fenomen. Fac o plecaciune, ea fiindu-mi sunbae* Te urmaresc de ceva vreme si pot spune ca si tu esti de-a dreptul uimitoare!

CL: Aww! Multumesc, sweety! Curiozitate. Cati ani ai?

Eu: Pai, in Coreea am 20.

CL: 27 in Coreea. Deci poti sa mi zici unnie, doar suntem in aceeasi agentie. *spune chicotind. E amuzant cand lumea te intreaba din prima de varsta ta ca sa poata stabili o ierarhie*

Eu: Ok, unnie! *zic intr-un fel dragut si chicotim amandoua*

Cl: Imi pare bine ca te-am cunoscut in sfarsit! Am auzit atat de multe despre tine si te-am si vazut, lucram la aceeasi agentie, dar totusi nu ne-am intersectat.*zice zambind*

Eu: Da, e adevarat. Am auzit ca locuiesti si in America, deci avem ceva in comun.

Cl: Cred ca avem ma multe in comun. *spune siret si nu inteleg unde bate* Poate iesim o data la o cafea!

Eu: Mi-ar face placere! *ii saluta pe baieti si se indreapta spre colegele ei*

De abia acum am reusit sa vad cu ce este imbracata. Are o rochie aurie cu bretele, scurta, care are un material mai pretios. Sandalele fine, aurii se asorteaza cu 2 bratari tip gladiator din aur masiv. Peste, are un fular dintr o blana naturala ce amplifica aerul glam al tinutei. Bucle largi si un machiaj caracteristic ei. Simplu si de impact.

 Simplu si de impact

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Last Dance {In Curs De Editare}Where stories live. Discover now