12. #Saengil chukha habnida 2#

108 9 3
                                    

*EDITAT*

La media este MoYeon (Seulgi-Red Velvet)

@MoYeon pov@

M-a bucurat ideea celor din BigBang de a-i face o petrecere surpriza lui Kenny, dar nu ma asteptam sa o facem la casa celor din BTS. Adica (,) casa lui Kookie! Doamne, abia astept sa-l cunosc! El e bias-ul meu si il ador. Multi imi zic ca cer cam mult, lucrez cu Bigbang si multi altii, dar totusi il vreau pe Kookie. Stiti cum se zice: fix ce nu ai, aia vrei.

M-am imbracat intr-un compleu galben in carouri, un top transparent ce are dublura neagra pentru partea sanilor, si la fel si in partea gatului. Am ales niste pantofi negri, stiletto cu toc mediu si bineinteles ca m-am accesorizat corespunzator. M-am machiat, mi-am imdreptat parul si am plecat spre adresa data de Daesung cum ca acolo ar fi casa Bangtan.

Ajunsa in fata acelei porti mi s-a format un gol in stomac si pe moment m-am panicat. Am apasat tremuranda pe sonerie si am asteptat. Sper sa-si dea seama ca sunt eu si nu vreo fana sasaeng.

Jh: Hey, noona! Tu trebuie sa fi MoYeon. Intra!

Spune foarte repede. Avea o ustensila de metal intr-una dintre maini si un sort peste haine. Imi zambeste si ma pofteste in sufragerie, unde ma paraseste.

Revin in hol unde ma descalt si revenind in acelasi punct unde m-a lasat. De la intrare si pana aici, am analizat fiecare coltisor. Asta e casa lor. A lui!

Inaintez putin si acolo dau peste Jungkook si Taehyung care sunt antrenati intr-un joc video. Niciunul nu ma observa, dar eu reusesc s-o fac si inca foarte atent. Tae are varful limbii afara, iar ochii ii sunt mari, vizibil concentrati la ecran. Mainile i se misca haotic, joystick-ul nu poate face fata. Langa el e Kookie. Este... frumos. La fel ca adversarul sau, se concentreaza asupra miscarilor si are privirea incruntata. Oare asa arata si cand e nervos? Ii vad mainile incordate si mi le imaginez in jurul mainilor mele. Nu! Nu-i normal! Eu sunt mai mare, el abia a devenit major. Trebuie sa mi-l scot din minte. Pana la urma, ii conosc doar infatisarea, nu si personalitatea. Cam imatur din partea mea sa cred ca m-am indragostit de el atat de repede. Plus ca mi-e idol. IDOL. Sunt scoasa brutal din ganduri de un strigat.

Jk: Aish! De ce m-ai distras? As fi castigat cu siguranta! *In timpul asta, Tae il priveste cu un zambet viclean pe fata, implinit cu victoria*.

T: Tu te-ai uitat la mine, nu te-am pus eu! Data viitoare, fii mai atent. *iar zambetul de mai devreme*.

Jk: N-o sa mai existe o data viitoare. Esti imposibil!

De pe scari apare Jimin in fuga si ma vede urmarind spectacolul.

Jm: Iar va certati din cauza unui joc tampit? M-am saturat de ele.
Nici noaptea nu pot sa dorm de zgomotele voastre. Dar vad ca aveti si spectatori de data asta *se uita spre mine*. Foarte politicos din partea voastra s-o lasati sa stea in picioare in timp ce voi va prostiti.

T: Nu mai fi tataie si lasa-ne. Nu stiam ca avem vizitatori.

Jk: Da, n-am vazut pe nimeni care sa fi intrat.

Normal ca n-ai vazut, Jungkook, aveai ochi doar pentru consola. S-ar putea ca ea sa ajunga iubita ta inaintea mea...Aish, Moyeon, inceteaza!

Eu: Buna! Imi cer scuze ca nu m-am prezentat mai devreme, doar ca Hoseok m-a lasat aici singura si eu n-am vrut sa va intrerup. Pareati foarte implicati. Sunt MoYeon, apropo.*reusesc intr-un final sa intervin in discutie*

Tae si Kookie fac o mica plecaciune in fata mea si ma simt putin stanjenita, dar momentul se termina repede, din fericire.

Jk: Buna, eu sunt... ăă... Jungkook. Imi pare rau... pentru mai devreme. Nu asa ar fi trebuit sa ne cunosti.

Last Dance {In Curs De Editare}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum