10. #Happy birthday#

132 9 0
                                    

*EDITAT*

@HyungSik pov@

Aish! Ce naiba e ne in regula cu fata asta?! E intr-o relatie cu Taemin si totusi fuge de la el, apoi ziua urmatoare iese la club si se intoarce cu Jimin?! Imbracata intr-un tricou ce pare de baiat care de abia ii acopera fundul?! Taemin e destul de gelos si a recurs la mine ca sa-i spun ce face iubita lui. Mi se pare normal.

Stiti ca ziceam ca-mi place de ea. Aparent era doar o atractie de moment. Si luand in considerare cum se comporta ea intr-o relatie....cred ca mai bine o las naibii. Plus ca e cam mica. 

Aud la un moment dat usa ei si o vad pusa in pat de catre Jimin, o inveleste, iar apoi el foarte aproape de fata ei, fac schimb de priviri. Pentru 10 mine dispar amandoi din dormitorul ei, dar apar din nou dupa ceva timp, ea avand o fata mai vioaie acum. Tot ce aud din discutia lor este atunci cand Kenny ii zice "Nu pleca! Mi-a fost atat de dor de tine! Te iubesc!" Aceste cuvinte ma socheaza foarte tare si ma fac sa ma blochez. O sa imi para rau pentru Taemin cand o sa afle asta. Ea il trage peste ea si il imbratiseaza, blocandu-l cu piciorul. Deci dorm impreuna. O sa-i dau mesaj maine lui Taemin. Trebuie sa se desparta de ea! Ce naiba?! Pana acum a fost cu Jimin in timp ce era si cu Taemin?! "Mi-a fost dor de tine!" E clar!

@Kenny pov@

Ma trezesc cand simt soarele pe fata mea si o durere insuportabila de cap ma izbeste. Un miros de alcool combinat cu un parfum izbitor, masculin ma face sa am flashback-uri de seara trecuta. Ya! Hold on! Rewind! I-am zis lui Jimin ca il iubesc?! Imi dau o palma peste frunte cand imi dau seama care e treaba cu cuvintele alea si ma injur. A inteles atat de gresit!

Ma ridic rapid din pat, dar o durere de cap si ameteala ma izbesc. Incrc sa ajung la usa tinandu-ma de pereti . Sper ca n-a plecat!

Ies din dormitor si un miros de mancare ma izbeste. E in bucatarie!

Jm: Neatza, betivo! *se intoarce cand ma vede, tinand niste betisoare imense in mana. De cand am asa ceva in casa?*

Eu: Amm... Te rog iarta-ma pentru ce am facut aseara!*spun facand o plecaciune de 90 de grade* Am vrut sa ma imbat, dar nu m-am gandit ca o sa-ti ingreunez tie viata din cauza mea. Te rog sa ma ierti! *ma prinde de mana si ma indreapta, urmand sa ma imbratiseze*

Jm: E normal sa faci asta la bautura. Cu mine ai fost chill. Si nu mie ar trebui sa-ti ceri scuze, ci lui Jackson. Aproape l-ai dezbracat si dadeati in alte prostii daca nu te luam de acolo.*zice uitandu-se in ochii mei cu un zambet dulce. Aish ochii aia!!!*

Eu: Lasa-l pe Jackson! *deci nu stie de cuvintele alea? Nu a crezut ca sunt pentru el? Sau nu le-am zis?* Am zis aseara niste cuvinte si nu vreau sa le interpretezi gresit. *spun uitandu-ma in pamant, sperand sa nu ma creada nebuna, dar el imi ridica capul si ma saruta pe frunte. Damn it! Fiori imi strabat coloana vertebrala si cred ca ma inmoi. Bratele sale ma tin strans, asa ca nu ma preling ca o rosie ce sunt deja. *

Jm: Stai linistita. Stiu ca nu erau pentru mine sau ceva de genul. *phew. Se intoarce la aragaz si eu ma asez la masa*

Reuseste sa termine ce gatea cu mine salivand in spatele lui. Nu stiu daca din cauza mancarii sau a spatelui lui. Mancam impreuna ceea ce a pregatit el, evitand sa vorbim despre ce s-a intamplat aseara si asta ma bucura. M-a ajutat cu spalatul vaselor, iar apoi a plecat la agentie sa-si inregistreze piesa solo. Imi place conceptul de la albumul lor nou! Vor avea si melodii solo care le vor arata potentialul vocal si din ce am auzit, el, Jungkook si Jhope vor avea coregrafii ceea ce mi se pare si mai misto.

O bataie furioasa la usa ma sperie si face sa-mi opreasca inima pentru un moment. Cine naiba a ajuns sa bata la usa mea daca inainte mai am si o poarta cu cod? Ma uit pe vizor si mi se opreste din nou inima cand vad un Taemin furios. Ii deschid timida usa si intra napustindu-se asupra mea. Un sarut nebun incepe din partea sa, dar nu mai am nici o dorinta sa particip si eu. Se desprinde de mine cand vede ca nu fac nimic si se uita la mine cu o privire ucigatoare.

Last Dance {In Curs De Editare}Where stories live. Discover now