6.#Shape of you#

157 12 0
                                    

*EDITAT*

@GDragon pov@

Dimineata isi face simtita prezenta prin razele solare ce imi mangaie fata. Prezenta feminina din patul meu ma intriga si faptul ca imi respira in ceafa, ma inebuneste. Deschid ochii si incerc sa ajung la telefonul de pe noptiera, dar parca ceva ma opreste. Nu numai respiratia ei ma blocheaza, ci si unul din picioarele ei. E ok sa am senzatia asta pentru o pustoaica cu aproximativ 10 ani mai mica? Macar am norocul ca ea sa fie invatata altfel si sa nu ma fi palmuit la propunerea de a "locui" impreuna pe parcursul turneului. Incerc sa-i indepartez piciorul si cred ca am auzit o maraitura. E simpatica!

@Kenny pov@

Ah! Soare afurisit! De ce trebuie sa mi distrugi tot timpul visele?!

Eu:De ce!? *imi scapa ultima intrebare cu voce tare*

GD: Ce s-a intamplat? *iese Ji probabil din baie, cu un prosop in jurul taliei, parul ud si cu periuta de dinti in gura. Rad* De ce razi?

Eu: Uita-te la tine!*razand in continuare*

Se uita la el si zambeste.

GD: Hai ca nici fata ta nu e prea stralucita. *rade si imi face semn ca se intoarce la baie, evit comentariul si profit de faptul ca nu este aici ca sa ma schimb*

Aleg niste blugi scurti, negri, un crop top alb si o jacketa in stil army. Imi las parul pe spate si astept ca JiYong sa iasa de la baie.

 Imi las parul pe spate si astept ca JiYong sa iasa de la baie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

In sfarsit iese, si se pune langa mine si zambeste. (A/N: La media). Se mai uita putin la mine si ma imbratiseaza.

GD: Iti multumesc pentru tot efortul depus si iti promit ca o sa te fac cunoscuta de o sa vrea toata lumea sa te cunoasca si sa le faci coregrafii. O sa te descurci perfect! Tu dansezi perfect! So, fighting!

Eu: Ce te-a apucat? *zic despartindu-ma din imbratisare si amuzandu-ma comportamentul sau dubios ce s-a dezvoltat de ieri*

GD: N-am voie sa-mi arat respectul fata de tine?!

Eu: Ok. Ce vrei?*zic stiind ca de obicei lumea face asa cand vrea ceva*

GD: Vreau doar ca in momentul nostru sa se simta iubire! Sa dam tot ce se poate! Sa transmitem si iubire! So fighting!

Eu: Ok...Dar nu deja faceam asta?

GD: Ba da....*spune si isi mangaie ceafa* Am vorbit si cu managerul si cu YG si sunt de acord.

N-am inteles exact ce vrea de la viata mea, dar sa speram ca va fi bine. Trebuie!

Ajungem la sala concertului si toata lumea la cabina. Acum trebuie sa avem repetitia finala cu tot cu costume, lumini si vorbe.

Ajungem rapid la partea mea si a partenerului meu si nimic nou nu este adus in plus fata de ceea ce stiam eu. La ce naiba se referea?

Terminam cu brio aceasta imitare de concert si intram la cabine pentru retusuri.

Last Dance {In Curs De Editare}Where stories live. Discover now