Modellik Teklifi- Beren'in Tuzağı

5.5K 201 28
                                    

Ozan eve geldi ve kimseye selam vermeden odasına geçti. Birkaç zorbanın kendisine atılan iftira yüzünden dağıttığı yüzünü kimsenin görmesini istemiyordu.
Odasına geçti ve bugün olanları düşündü. Eğer bugünki olay iftiradan ibaret olmasaydı,bir erkeğin başka bir erkeği öpmesi veya ona aşık olması dövülmesi için bir sebep miydi? Kesinlikle hayır! Aşk aşktır, nefret cinayetleri ise politiktir. Ozan bugün az kalsın bu nefret cinayetlerinden birine kurban gidebilirdi. Ama ona dayaktan daha ağır gelen birşey vardı.,Batıkan. Evet, birbirlerini sevmiyorlardı. Ama Ozan 1 ay önce bugün onu klüpte yediği dayaktan kurtarmıştı. Eğer Ozan kavgayı ayırmasaydı Batıkan şuan hastahanelik ve ciddi bir durumda olabilirdi. Ama bugün Batıkan'ın yediği dayağın 2 katını kendisi yemişti, üstelik küfürler,hakaretler, videoya almalar ve psikolojik baskı da cabası. Peki Batıkan ne yapmıştı? Kendisini kurtaran kişinin linç edilmesine göz göre göre göz yummuştu. Ozan bunu unutacak mıydı?  Kesinlikle hayır! Çok kötü geçen bu günün sonunda Nazlı'yı aradı ve ona olanları anlattı.
Ertesi gün Ozan okula gitmeye çekiniyordu , ama gitmek zorundaydı çünkü dersler onun için herşeyden bir adım öndeydi. Sınıfa girdiğinde üzerindeki bakışlardan hayli rahatsızdı. Dünkü olaydan sonra "top" diye adı çıkmıştı bir sefer, bu yersiz dedikoduların hedefi olmuştu. Hem de okulun üçüncü gününde. Bugün ise 5 derse girdi. Okul çıkışında ise okulun kapısında arkadaşı Nazlı onu bekliyordu. Ozan Nazlı'yı görünce ona hemen sarıldı. En iyi arkadaşına şuan gerçekten ihtiyacı vardı. Ama Nazlı endişeli görünüyordu.
"Neyin var Nazlı?"
"Ozan,seni öpen şu sapık var ya, onunla olan resminizi internete koymuşlar." diyerek telefonu Ozan'a gösterdi.
Bu gerçekten onların resmiydi.Birisi bu resmi yüklemişti,bu kesinlikle bu vahşetten sonra yaşayacağı en kötü şey olabilirdi. Ozan sinirle telefonu havaya tutarak :
"Kim paylaştı bunu? Ha? Söyleyin hanginiz bunu internete yüklediniz? Hangi pislik yaptı bunu? Konuşsanıza ha?"
Kimseden cevap gelmiyordu.
"Eğer bunu yapan pisliği bulursam kendi ellerimle öldüreceğim onu!"
Ozan okulun bahçesinde hem bağırıyor hem de gözlerinden yaşlar süzülüyordu. Ancak oradaki kimse birşey söylemiyor,yoluna devam ediyordu. Tam o sırada Batıkan'ın lüks bir limuzine binip gittiğini gördü.
Ozan:
"Kesin o biliyordur!"
Nazlı:
"Ozan ne oluyor? Sakin ol."
Ozan telefonu Nazlı'ya verdi ve koşarak yoldaki bir taksiye binip önündeki limuzini takip etmesini istedi.
Kısa bir süre sonra limuzin büyük bir stüdyonun önünde durdu. Ozan hemen taksiden inip Batıkan'ın arkasından stüdyoya girdi.
Taksici :
"Şşt,birader parayı vermedin!"
Ozan stüdyoya girdiğinde Batıkan ve bir adam kameraların olduğu bir set yerinde konuşuyorlardı.
"Bu fotoğrafı kim yükledi söyle!"
"Sen buraya nasıl geldin?"
"Bu fotoğrafı senin arkadaşlarından biri yükledi! Her kimse söyle ona hemen silsin!"
"Git lan başımdan banane senin fotoğraflarından!"
"Bir daha bana lan deme demiştim!  Dövdüğünüz aşağıladığınız yetmedi şimdi de fotoğrafımı yayıyorsunuz! Hepiniz şerefsizsiniz hepiniz aynısınız!"
Kavganın tam bu anında setteki adamlardan birisi heyecanla bağırdı:
"İşte!  İşte aradığımız yüz bu! Dergide Batıkan'la beraber partner olacak tip tam böyle biri! Çok şükür Rabbim sonunda bulduk! Esra,sen git seçmelere gelenleri evine gönder yeni marka yüzümüzü bulduk çünkü!"
Ozan :
"Benden mi bahsediyorsunuz?"
Adam Ozan'ın yanaklarını sıktı.
"Tabii ki senden bahsediyorum şekerlik! Ben Tarık, Q-MEN dergisinin sahibiyim. Ne olur anlaşmayı imzala, yeni koleksiyonumuz için tam senin gibi bir modele ihtiyacımız var!"
Ozan:
"Bakın,ben bunun için gelmemiştim."
Tarık:
"Yeter ki anlaşmayı imzala modelimiz ol! Ne kadar istersen o kadar ücret öderim ne olur yıllardır aradığımız marka yüzü sensin!"
Ozan modelliğe hiç ilgi duymamıştı. Özellikle de Batıkan züppesiyle bir dergide modellik yapmak mı? Kabul edilir gibi değildi. Ancak paraya ihtiyacı vardı, Ferid Bey'den para istemeye utanıyordu ve sonunda fırsat ayağına gelmişti. Hem bu dergide modellik yaparsa Batıkan'ın da dergideki "tek model" ünvanı gidecekti. Bu işi büyük bir zevk ile kabul etti.
"Kabul ediyorum."
Tarık:
"Harika! Esra git Kontratı getir!"
Batıkan:
"Ne, ben bununla asla aynı dergide çalışmam!"
Tarık:
"İstemesen de çalışmak zorundasın şekerim 4 yıllık sözleşmemiz var nasıl unuttun?"
Batıkan:
"Çattık ya!"
Tarık:
"Haftasonu çekimlere başlayalım canlarım! Muhteşem olacak siz ikiniz birbirinizi tamamlayan ak ve kara gibisiniz!"
-
Ozan eve döndü. Salonda sadece Ferid Bey vardı.
"Ozan,oğlum okuldaki günlerin nasıl geçiyor oğlum?"
"Gayet iyi Ferid amca."
"Afferin oğlum,bir sorun olursa hemen bana söyle tamam mı?"
"Tabii." diyerek Ferid Bey'i öptü. Ozan hayatında hiç anne baba sevgisi görmemesinin yanında dede-nine sevgisi de görmemişti. Bu adam ona gerçekten kelimelerle anlatılamayacak kadar iyi hissettiriyordu.
Ozan odasına geçti ve tekrar o sayfaya baktığında fotoğraf kaldırılmıştı. Bu nasıl olabilirdi? Fotoğrafın kaldırıldığını haber vermek için Nazlı'yı aradı.
"Nazlı,o iğrenç fotoğrafı kaldırmışlar."
"Biliyorum kardeşim,sen gittikten sonra okuldaki herkese teker teker sordum ve onu bulduğumda dayak zoruyla fotoğrafı kaldırttım."
"Yaa Nazlı bir tanesin sen! Çok teşekkür ederim! Çok seviyorum seni canım kardeşim."
"Ben de seni."
Ozan Nazlı gibi bir can dostu olduğu için ne kadar şükretse azdı.
Gözü odasındaki pembe elbiseye ilişti. Bu elbise çok güzeldi. Muhtemelen çamaşırlar yanlışlıkla karışmıştı. Ama bu elbiseyi çok denemek istiyordu,cinsiyetininin bir önemi yoktu. Her zaman kadın kıyafetlerine ilgi duyan biri olmuştu. Elbiseyi giydi ama yüzünde buruk bir sevinç vardı. Evet elbise muhteşemdi ama ona hiç yakışmamıştı. Çünkü o erkekti. Erkek olarak doğmuştu. Kadın gibi hissediyordu,kadın gibi davranamıyordu ama o erkekti. Hep de öyle kalacaktı.İnsanlar doğarken cinsiyetlerini kendileri seçmezler. Ve o da cinsiyetine uygun davranmalıydı, öyle davranmak zorundaydı. Hissettiği gibi yaşasa ne olurdu sanki? Evet öldüresiye dövülürdü. Elbiseyi çıkarıp çamaşır sepetine tekrar koydu. İçinden de "Bu elbise odama nasıl geldi acaba?"  diye geçirirken Beren'in odaya koyduğu gizli kameradan habersizdi.

OPPOSÉ (BoyxBoy)Where stories live. Discover now