Gerçekler Açığa Çıkıyor !

2.9K 131 15
                                    

Batıkan'ın arabası karanlık yolda son sürat ilerlerken , Ozan kendisini kaçıran bu takıntılı adamın elinden nasıl kurtulacağını düşünüyordu. 
''Batıkan bırak beni ! Şuan adam kaçırmaktan suç işliyorsun ! Ailem beni sette sanıyor eve gelmezsem ne kadar merak ederler düşündün mü hiç ? ''

Batıkan , Ozan'ın dediklerine hiç tepki vermeden arabasını en son hızıyla sürmeye devam ediyordu. 
Ozan o eve bir daha dönmemek için elinden geleni yapabilirdi ve gözü arabanın el frenine ilişti. Elini freni çekmek için frene doğru götürdüğünde Batıkan Ozan'ın elini sertçe tuttu ve yavaşça kendi dudaklarına götürdü. Ozan'ın eline hafif bir öpücük kondurarak Ozan'a gülümseyerek baktı. 

Ozan ,bundan daha da korkmaya başlamıştı. Eve götürdüğünde kendisine dokunmak isteyeceğinden korkuyordu ve acilen Batıkan'dan kurtulmalıydı. 


-


Uzun sürmeyen bir zaman sonra Batıkan'ın arabası durdu ve Ozan her ne kadar inanmak istemese de camdan baktığında o lanet olası Erkaya Malikanesinin önüne geldiklerini farketti. Ferid Bey zaten komadaydı ve bu evdeki insanlar onu sevmiyor / istemiyorlardı. Ancak Batıkan'ın kahrolasıca tutkusuna karşı gelmek imkansız gibiydi. 

Batıkan ,  Ozan'ın bileğini tutup malikaneye doğru getirmeye devam ederken Ozan hala pes etmiyor , kurtulmaya çalışıyordu.
Batıkan'ın geldiğini gören güvenlik görevlileri tüm kapıları açtılar ve ana kapıya geldiklerinde Ozan kendini içeri girmemek için sıkıyordu.
''Asla bu kapıdan adımımı atmayacağım , asla ! ''
''Pekala , sen bilirsin canım.''
Batıkan Ozan'ı bir hamlede kucağına aldı , bu onun için zor olmamıştı. Kucağındaki genç adama bakıp gülümserken , Ozan Batıkan'ın sırtına vurarak onu indirmesi için ona kızıyordu ancak nafile. Batıkan kafasına koymuştu artık.

Batıkan ,eve girdikten sonra kucağında çırpınan genç adamı kucağından indirdi ve yere bıraktı. Ozan , yere bırakıldıktan sonra evin salonunda tüm ev halkını gördü. Mehtap Hanım ,  Şevket Bey , Beren Cadısı , Hasibe ve Cansel oradaydılar.. 

Hayatında en sevmediği insanları ve ona en çok kötülük yapmış insanları barındıran bu ev onun için cehennemden farksızdı. Dünyada cehennemi yaşamak gibiydi bu .

Şevket Bey : 
''Batıkan ne oluyor ? ''
Batıkan:
''Seni ilgilendirmez. Kapa çeneni.''

Mehtap Hanım , Ozan'ı tekrar bu evde görmekten oldukça rahatsızdı.Ancak Batıkan'a evdeki kimse karışmaya cesaret edemiyordu o yüzden Mehtap da sessiz kalmayı tercih etti. Nasıl oluyorsa  ondan kurtulmayı bir türlü başaramıyordu. Yanındaki Beren'e fısıldadı :
''Bu çocuk yine burada ne arıyor ? ''
Beren:
''Bilmiyorum ,  abim yine bu sümüklü ibneyi getirdi evimize...''

Ozan : 
''Batıkan bırak beni ! Seni de bu insanları da görmek istemiyorum anlamıyor musun ? Beni zorla alı koyamazsın ! ''

Batıkan , işaret ve orta parmağını birleştirerek havaya kaldırdı. Bu onun evdeki hizmetlileri çağırma şekliydi. Batıkan emredince hemen evin hizmetçilerinden birisi yanına geldi.
''Buyurun Batıkan Bey.''
''Odamdaki tüm içki şişelerini toplayın , etrafını düzenleyin.''
''Emredersiniz efendim.''
Ozan :
''Ne diyorsun sen ? Seninle asl-''
Batıkan , Ozan'ın konuşmasına izin vermeden , onun ağzını kapattı ve tekrar onu bir hamlede kucağına alarak merdivenlerden çıkmaya başladı. Ağzı , Batıkan'ın eliyle kapalı olan Ozan konuşmak için çırpındıkça , onun bu tatlı endişesi Batıkan için dayanılmaz şirin oluyor , Ozan'a bakarak gülümsüyordu.
Hasibe :
''Aman aman , Batıkan delisi olmuş bu çocuğun.''
Şevket Bey : 
''Onu hiç birine bu kadar bağlı ve mutlu görmemiştim.''
Mehtap:
''Şevket saçmalama , ne olursa olsun Batıkan bir erkeğe aşık olmuş buna izin veremeyiz.''

OPPOSÉ (BoyxBoy)Where stories live. Discover now