8

3.9K 190 0
                                    

Teljesen le vagyok sokkolva. Nem hülye, biztosan tudja, vagy legalább sejti, hogy én vagyok.
Miközben a hajammal babrál mozdulatlanul állok. Most mit tegyek?
- Ott voltál?- kérdezte aggódva.
- Nos, igen...
- Ki vitt ki?
- A két lábam.- el kell mondanom neki... - Macska, te tudod?
- Mindent tudok, melyik részére gondolsz?- kérdezte szórakozottan. Hogy tudja így megnehezíteni? Úgy kéne elmondanom, hogy Tikki ne hallja.
Bezárom a szobámba vezető csapóajtót, majd kivezettem az erkélyre, majd becsutam magam mögött az ajtaját.
- Marinette, kezdesz megijeszteni, mi a baj?
- Tudod, hogy minek van 7 pöttye?
- A katicáknak.
- Nekem is van 7 pöttyöm...- nyögöm ki halkan. És megtettem, a lassan 3 éve őrzött titkot csak így kikotyogom. És nagyon jól esik. Már megint könnyezem.
- Tudom...- mondta Adrien alig hallhatóan. Átölel. Így maradnék örökre. De nem lehet. És nem csak az alap szükségletek miatt, hanem mert Amerikába megy. Bárcsak lehetnék önző és mondhatnám: "Ne menj!" De ez az ő élete és az apja miatt nagyon nincs is beleszólása. Nekem még még annyira se. Úgyhogy csak ölelem és remélem, hogy minden megszűnik körülöttünk.
- Nem akarok elmenni!- mondja Adrien.- most végre minden rendben van. El akarok szökni és futni, amilyen messze csak bírok.- suttogja. A vállára hajtom a fejem.
- Hadd szökjek meg veled!- mondom fájdalmasan. Mindent magunk mögött hagyni. Új életet kezdeni. Bárcsak ennyire egyszerű lenne! Bárcsak ne keresnének, szűnjünk meg létezni!
Macska közelebb jön hozzám, majd megfogja a derekamat és magához húz. Megcsókol. A csókunk közben hirtelen zöld fény vesz körül minket. Mikor elszakadok tőle már Adrien mosolyog vissza rám. Furcsa érzés. De természetesen jó értelemben. Kérdőn néz rám, amolyan engedély kérően. Megcsókolom. Nyaka köré fonom a kezeimet, az ő kezei meg vándorútra kelnek a testemen. Jesszusom, teljesen elvesztem. Felkap, majd gyorsan bevisz a szobámba és ledob az ágyamra. Fölém hajol, majd újra megcsókol. Mikor vele vagyok, minden másodpercben megsemmisülök.
Felhúzza a pólómat a hasamig, majd azt is el kezdi csókolgatni. Istenem, istenem, istenem! Libabőrös lett minden egyes porcikám. Remélem Tikki nem látja és a szüleim nem hallják. Bár most Anyuék a legkevésbé akarnak látni, el vannak foglalva a bűntudattal.
Adrien észrevette, hogy nem itt járok, ezért egy pillanatra abbahagyta a... nem is tudom minek nevezzem... "kényeztetésemet"? De ezt annyira kínos így kijelenteni. Nekem ő lenne az első.
Beletúrok a hajába, majd egy rövid csók után levette a pólóját. És akkor nézhettem ki tényleg úgy mint egy paradicsom. Az elmúlt néhány évben én már láttam Adrient póló nélkül, mikor testnevelés órákon úszni mentünk, csak hát idén nem volt idő rá, és az előző években nem volt 6 kocka a hasán. Elkezdte csókolgatni a nyakamat. És akkor teljesen elvesztem.

Bogaram...!  /Lassan frissül/Where stories live. Discover now