5. what's happened ?

87 5 0
                                    

POV Peertje:

Droom:

Ik zit vastgebonden aan een stoel. Er komt een man uit de schaduw. Mijn ogen worden groot. "BLIJF UIT MIJN BUURT!" Schreeuw ik. "JE HOORT DOOD TE ZIJN!" Hij komt dichterbij. "IK KON ER NIKS AAN DOEN!" Schreeuw ik. "LAAT ME GAAN ALSJEBLIEFT" smeek ik. "HET IS JOU SCHULD! ALLEMAAL JOU SCHULD! WAS IN JE WIEG GESTIKT DAN WAS DIT ALLEMAAL NOOIT GEBEURT!" snauwt hij. De man heft zijn hand op. Ik voel een stekende pijn.

Ik schrik op van een hels geluid. Met een harde klap sla ik op de wekker en het geluid stopt meteen. Ik zucht sta op en loop de badkamer in. Als ik de spiegel kijk zie ik dat ik gehuid heb. Voor de zoveelste keer heb ik gehuild in mijn slaap. Ik zucht nog een keer. En stap onder de douche als ik klaar ben doe ik mijn haar en make-up. Vervolgens trek ik mijn schooluniform aan . (Ja schooluniform. Je weet wel klassiek geruite rokje, Wit bloesje en zwarte ballerina's.) Ik loop naar beneden pak een broodje. Ik kijk op de klok, pak mijn tas en loop naar buiten.

Langzaam loop ik over straat. Ik heb geen zin in school ik haat school. Ik zit nu al weet ik al hoe lang bij die mensen in de klas en ze kennen mijn naam nog niet eens. Tranen branden in mijn ogen. Iedereen vergeet mij. Waarom ben ik er dan nog?

Ik stop abrupt als ik me bedenk dat er al de hele tijd een zwart busje achter me aan rijd. Ik draai me om. Het busje is gestopt en er stappen twee mannen uit. Ik zet het op een lopen maar ben niet snel genoeg. Er word een doek op mijn mond gedrukt en langzaam word alles zwart.

Play cat and mouse with meWhere stories live. Discover now