25. The end?

51 4 0
                                    

Hier komen 2  POV's een van Cemal en een van Peer

POV Cemal:

"Het kan niet!" Roept Peer opeens. Ze pakt mijn hand vast en ik voel de angst door haar heen razen. "Het kan wel" Zegt de man die voor ons staat. "Ga weg." Zegt ze zacht. De man komt dichterbij. "GA WEG" Schreeuw Peer. Ze wil naar achteren lopen en loopt tegen Joost op. De man pakt haar vast en trekt haar weg van ons. "Je bent dood." Zegt ze zacht. Er klinkt woede en angst in haar stem. "Als ik dood was stond ik dan nu voor je?" Vraagt hij. "Waarom?" Vraagt ze zacht. Met een klap word ze tegen de muur aan gesmeten. De man duwt zijn arm tegen haar aan zodat ze vast zit tussen hem en de muur. "WAAROM?!" Schreeuwt hij woest. "OMDAT JE DE DUIVEL BENT. EEN KRENG! IK HAD JE MOETEN DODEN TOEN IK DE KANS KREEG MAAR DAT HEB IK NIET GEDAAN! MAAR NU! NU GRIJP IK MIJN KANS!" Hij trekt een mes. Tranen lopen over Peers wangen ik wil naar heer toe maar ik word tegengehouden door Link. "Het is te gevaarlijk" sist hij. Ik knik. Ik kijk de rest moedeloos aan. Wacht Meindert is weg. Waar is hij heen?" Ik hoor Peer en Mouse op de achtergrond praten. Dan hoor ik sirenes. Ik kijk naar Peer en Mouse. Ik zie aarzeling bij Mouse maar dan. Het mes word in Peers zij gestoken. En ze valt neer. Er stormen politieagenten binnen en nemen de man mee. En ik. Ik ren naar Peer. Haar hartslag is laag en ze ademt moeilijk. Maar ze leeft. "Blijf bij me Peer. Het is voorbij. Laat me nu niet in de steek." Zeg ik zacht. Tranen lopen over mijn wangen.

POV Peer:

"Het kan niet!" Roep ik. Verschrikt pak ik Cemals hand. De man die voor ons staat, de man die ons tot waanzin heeft gedreven, de man die Mouse was. Is mijn vader. De man die jaren geleden van een brug af was gesprongen. De man die voor dood werd verklaart. Hij staat voor me. "Het kan wel" Zegt hij. Er verschijnt een enge grijns op zijn gezicht. "Ga weg." Zeg ik zacht. Hij zet een stap dichter bij. "GA WEG" Schreeuw ik. Ik zet een stap naar achteren en bots tegen Joost op. Mijn vader pakt me beet en trekt me weg bij de rest. Angst giert door mijn lichaam. Ik wil hier weg. Maar ik kan niet. Ik kijk hem in zijn ogen. Hij was dood hij hoort dood te zijn ergen begint woede te branden "Je bent dood" Zeg ik zacht. "Als ik dood was stond ik dan nu voor je?" Vraagt hij. Vragen spoken door mijn hoofd. Met als hoofd vraag. "Waarom?" Ik zie zijn blik veranderen. Dit herken ik, dit is foute boel! Ik sla met een klap tegen de muur. Mijn schiet door mijn lichaam. "WAAROM?!" Snauwt hij in mijn gezicht. "OMDAT JE DE DUIVEL BENT! EEN KRENG! IK HAD JE MOETEN DODEN TOEN IK DE KANS KREEG MAAR DAT HEB IK NIET GEDAAN! MAAR NU! NU GRIJP IK MIJN KANS!" Hij trekt een mes. Waarvandaan weet ik niet. Ik hou het niet meer. De tranen die in mijn ogen branden beginnen te lopen. Het is voorbij ik weet het. "Waarom hun?" Vraag ik. "De aandacht." Zegt hij. Er vormt een enge gestoorde glimlach op zijn gezicht. "Stel je voor. Ik word mega nieuws. 'Man ontvoerd YouTubers en dood de duivel." Zegt hij. Ik kijk hem ongelovig aan. hij is gestoord ik weet het. Ik kijk naar de jongens. Ik zie Meindert de deur uitlopen. Ik kijk hem smekend aan. Hij ziet het en wijst naar zijn telefoon. Hij gaat hulp halen! Iets van hoop komt in mij. Laat ze optijd zijn. "Tik tak je tijd raakt op." Zegt mijn vader. Ik hoor sirenes op de achtergrond. "Is dit wat je wil?" Vraag ik. "Meer dan wat dan ook. Zegt hij. Nu hoort hij de sirenes ook. Ik kijk hem smekend aan. Hij aarzelt. Dan voel ik een steek in mijn zij. Een smak op de grond en alles word zwart. Ik hoor veel geluid. Ik voel dat iemand naast me komt zitten. "Blijf bij me Peer. Het is voorbij. Laat me nu niet alleen." Het is Cemal. Ik wil blijven. Ik wil hem niet alleen laten. Ik probeer te reageren maar alles word stil. En zwart. Ik kan niks meer en merk niks meer. Is het nu over?


STOP! ER KOMT NOG EEN HOOFDSTUK. En als je nog vragen hebt stel ze want ik heb nog te weinig vragen voor de Q&A dus ik zou daar graag nog wat vragen voor willen. Dat was het wel. Duss...Doei!

.

Play cat and mouse with meWhere stories live. Discover now