7. shocks

79 6 0
                                    

Ik kijk om me heen iedereen kijkt naar zijn telefoon. "En wat houd dat in?" vraag ik hardop. Weer krijgt iedereen een berichtje.

Mouse: Find me 

"Hoe?"

Mouse: Jullie krijgen opdrachten. Overleef ze. Save your self.

"Ik ga hier niet aan mee doen." Zegt Harm. Hij loopt naar de deur en wil hem open doen. Er schiet een pijnlijke schok door mijn lichaam. Ik sla een gil. En val op mijn knieën. "Wat is er?" vraagt Cemal bezorgt hij kom naast me zitten. "Weet niet. Er kwam een schok ofzo door me heen." Zeg ik. Weer gaan alle telefoons af.

Mouse: Jullie vriendin hier heeft een chip in zich. Doet iemand iets wat me niet bevalt dan krijgt ze een schok. Het zal steeds erger worden tot jullie stoppen. Om de 24 uur zal het worden gereset.

Ik sta op. "Meen je dit?" vraag ik boos. Een pijnlijke schok gaat door mijn lijf maar ik negeer het. "Alsof hun het iets boeit of ik pijn leid!" Schreeuw ik. Weer een schok dit keer erger. "ZE KENNEN MIJ NIET EENS!" Weer een schok. Tranen lopen langs mijn wangen. Ik voel twee armen om me heen. "Ontspan we zorgen dat het goed komt." Fluistert iemand in mijn oor. Ik knik voorzichtig. Weer een berichtje.

Mouse: Het is al laat en jullie zijn vast moe. Jullie kamers zijn al ingedeeld. good night

Ik kijk de rest aan ze knikken allemaal instemmend. We lopen naar de kamers. Op de deuren staan namen. En ik? Ik zit bij Cemal. Blij? Misschien een beetje. "Zullen we?" Hoor ik een stem achter me zeggen. Ik draai me om. En kijk recht in Cemals prachtige blauwe ogen. Ik knik en samen lopen we naar binnen.

Het is een groten kamer met 2 kasten en een tweepersoons bed. "Ow help" Mompel ik tegen mezelf. "Vind je het erg?" Vraagt Cemal. Ik haal mijn schouders op. "Jij?" Hij doet het zelfde ik lach. "Mooi zo want veel keuze hebben we niet." We lachen allebei en gaan ons klaar maken. Als ik bijna in slaap val hoor ik Cemal nog "slaap lekker." Mompelen. "Jij ook." Zeg ik zacht en dan val ik in slaap.

Play cat and mouse with meWhere stories live. Discover now