8. good night

78 6 0
                                    

POV Peertje:

Droom:

Een klap in mijn gezicht. "Wat heb ik gedaan." Huil ik. "Je bent er!" Snauwt hij terug. "Wat kan ik er aan doen." Zeg ik. Ik krijg een trap in mijn maag. Ik val op de grond. De tranen stromen over mijn wangen. "JE HEBT ONS LEVEN VERPEST!" Meer trappen. Hij is dronken dat weet ik maar toch doet het pijn. De trappen stoppen. Ik hoor de deur dicht slaan. Ik sta niet op ik blijf liggen alles doet pijn.

"Peertje wakker worden." Fluistert iemand in mijn oor. Ik schiet geschrokken overeind. Ik kijk om me heen. Ow ja ik zit in dat spel ding. "Gaat het?" Ik draai me om en zie Cemal. "Ja hoor hoezo zou het niet gaan?" Vraag ik. "Je eh huilt" Zegt hij zacht. Nu merk ik de tranen pas op. "Het was een nachtmerrie meer niet." Zeg ik zacht. "Heb je dat vaker?" Vraagt hij. Ik knik. "Elke nacht." Zeg ik. "Hebben je ouders er nooit iets aan gedaan?" Ik schud mijn hoofd. "Ik en mijn ouders is nogal ingewikkeld." Hij knikt. "Ga maar slapen het nog vroeg." Zegt Cemal na een tijdje. "Hoe laat is het dan?" " kwart over twee." Ik knik."Goed welterusten" Zeg ik. "Welterusten" zegt hij.

Ik word wakker met twee armen om me heen. Als ik besef van wie ze zijn verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik draai me om zodat ik naar hem kan kijken. Hij duwt me dichter tegen zich aan. "Cemal wakker worden. Je plet me." Lach ik. Hij doe zijn ogen open. En trekt meteen zijn handen terug. Hij word langzaam rood. "Uhm... Sorry voor dat." Zegt hij. "Geeft niet." Lach ik. Het word stil. Niet ongemakkelijk stil maar gewoon stil. "Zullen we maar gaan ontbijten?" Stel ik na een tijdje voor. "Ja is goed." We staan op kleden ons om en lopen naar beneden.

Play cat and mouse with meOn viuen les histories. Descobreix ara