=12=

230 43 4
                                    

A/N : Ok, scuze că m-a luat așa de mult să postez, dar aveam o dilemă legată de acest capitol.

    Din câte aţi observat la descriere scrie la un moment dat "Poate conține scene +18 descrise explicit. Citiți pe propria răspundere.". Ei bine mă tot gândeam dacă să mai bag acele scene la care mă gândeam sau să renunţ la ele și să fac cartea una "cuminte".

    Și cum capitolul acesta trebuia să fie unul cu scenă +18, logic că n-am putut posta din cauza acestei dileme. (și ce mai scenă. Numai +18 nu-i, jur că am descris mai bine la viaţa mea)

    Dar meh. Am zis totuși să las totul așa cum îi. Nimeni nu-i obligat să citească acest capitol, puteţi sări peste el și să mergeţi direct la capitolul =13= (care dracu știe când îl postez, but still). Nu rataţi multe dacă săriţi peste acest capitol, lol. Și dacă mă hotărăsc să fac cartea una "cuminte" pot oricând să șterg acest capitol și gata. Nu va influenţa cu nimic firul narativ al cărţi.

    So yeah, spor la citit!
   
-------

    Ajuns în baie Rin începu să se dezbrace, imediat intrând în cabina dușului și dând drumul picăturilor de apă să-i atingă trupul.

    La început își imagină două fete, ambele dotate atât în față cât și-n spate, într-un pat de două persoane. Erau îmbrăcate în costume de baie și se sărutau cu o poftă de neimaginat.

    Lui Rin îi plăcea ce vede așa că-și apucă ușor membrul în mână, gata să înceapă lucrul pentru care venise de fapt în baie. Totuși cu cât se gândea mai mult la cele două fete cu atât i se părea și mai greu să-și finalizeze treaba.

    Subconștienul lui, constatând asta, schimbă imaginea uneia dintre fete cu cea a lui Rei, acum albăstruiul sărutându-se cu fata rămasă. Respirația lui Rin devenea din ce-n ce mai grea cu cât își imagina mai mult sâni fetei lipiţi de pieptul lucrat al lui Rei.

    Roșcatul nici măcar nu-și dăduse seama când imaginea se schimbă iar, acum el și Rei fiind cei ce se sărutau pe patul de două persoane, dar își dădu imediat seama de faptul că începuse să se excite și mai mult.

    Își imagina cum Rei își plimba mâinile pe trupul lui, atingându-l oriunde, mâinile albăstruiului încercând să memoreze fiecare parte a corpului lui Rin.

    Piepturile le erau lipite, alungând orice urmă de spațiu dintre trupurile lor, mâinile lui Rin stând leneșe pe fesele celuilalt băiat. Mâinile lui Rei se îndreptară și ele ușor spre boxeri roșcatului, trezindu-se atingând membrul erect ce se afla acolo.

   — R-Rei... Șopti Rin în timp ce mări viteza, în mintea lui Rei fiind cel ce-i făcea un handjob acum.

    Ușor, ușor, totul în mintea lui Rin se schimbă, Rei trecând la un blowjob al dracului de erotic. Rin pur și simplu nu putea să mai reziste, numai faptul că-i vedea chipul lui Rei în timp ce făcea asta îl excita în ultimul hal. Știa că nu mai rezistă, știa că este la limită.

   — R-Rei...

   — N-Nu mai pot...

   — A-Ah, Rei!

   — O să-mi dau drumul...

   — R-Rei! La naiba, Rei!

    Și cu asta totul se termină, Rin uitându-se pierdut la mâna lui.

    Era o vreme de când făcea chestia asta, de când nu putea să se masturbeze fără să geme numele lui Rei, dar să și-l imagineze făcându-i un blowjob? Ăsta era cu totul și cu totul nou.

   — În ritmul acesta o să înnebunesc fără el... Mormăi Rin, oftând, ca apoi să-și facă un duș în încercarea de a spăla imaginea lui Rei din capului lui.

    Bine spus în încercarea.

E doar un pervers //RinRei fanfiction//Where stories live. Discover now