=25=

119 27 15
                                    

A/N : OK, ok, deci iubesc capitolul acesta~

Vă rog să nu mă urâți, totuși, pentru ceea ce va urma să se întâmple. Dar, Mr. Mașină nu și-a făcut apariția în 2018, trebuia să-l bag TT^TT (Mr. Mașină are măcar o apariție pe carte. Trebuie să înțelegeți și voi, îi un personaj drag mie)

Știți că vă iubesc! Da? Da...? ...

Ignorând faza de mai sus.

Spor la citit! ✌

Twpsyn

-------

"De ce-mi este așa ușor să-i vorbesc la telefon, dar față-n față este o liniște apăsătoare?!"

De vreo cinci minute mergeau, unul lângă altul, într-o liniște totală. Totuși nu era acea liniște plăcută, în care tot ce voiai era să te bucuri de prezența celuilalt. Oh, nu, era o liniște apăsătoare, iar asta îl înnebunea pe Rin.

Chiar nu știa ce să spună. De la remarca lui Haru se simțea jenat numai la gândul că ar putea face vreo "glumă sexuală", dar să mai și acționeze. Oricât ar iubi fața roșiatică a lui Rei, nu voia să devină și el la fel de roșu.

Până la faza aia nu prea s-a gândit ce relație ar putea să fie între el și Rei. Îl considera un prieten, desigur, dar știa că era ceva mult mai mult. La naiba, prietenii nu-ți provoacă o erecție cu fiecare ocazie! Când era vorba de Rei, Rin chiar vorbea serios. Acum că-n acest fel reușea să-l tachineze pe Rei, era un bonus.

Își îndreptă atenția spre Rei. Ochelaristul privea drept înainte, atent la drum, iar Rin nu putea să nu-i examineze trăsăturile. Chiar ar fi vrut să-i poată săruta maxilarul în acea clipă, poate chiar să coboare cu săruturile în jos, de-a lungul gâtului, eventual să ajungă și la piept-

- Rin!

Brusc simți cum este tras înapoi, lucru ce-l face să se dezechilibreze și să cadă peste cineva. Persoana din fața lui îl apucă strâns, dar cumva reuși să își piardă și aceasta echilibrul, amândoi fiind pe jos acum.

Rin își ridică privirea din pieptul persoanei, ochii lui dând astfel de privirea lui Rei. Pentru o clipă au stat doar așa, privindu-se unul pe altul, asta pănă ce Rei se hotărî că ar fi timpul potrivit să vorbească.

- Rin! M-ai speriat de moarte, te rog fi atent pe unde mergi! Mașina aceea putea să te rănească grav, poate chiar și mai rău!

Rin clipi de câteva ori, încercând să asimileze informația. Rei tocmai ce-l salvase de la a fi călcat de o mașină.

- M-Mersi... se bâlbâi Rin, fața lui Rei relaxându-se puțin.

- Chiar m-ai speriat, știi...

Și iar liniște. Rin știa că ar trebui să se ridice de pe Rei, dar ochii îi erau fixați pe buzele lui. Trebuia să recunoască, a avut multe vise în care a sărutat acele buze. Multe vise și fantezii în care acele buze îi sărutau tot corpul sau îi făceau blowjobs. Acum că le vedea de-aproape, în viața reală, nu putea să nu se întrebe cum s-ar simți dacă le-ar săruta.

Așa că începu să se aproprie de Rei.

- R-Rin? C-ce vrei să faci?

Iar buzele lor se intersectară, Rin inițiind astfel un sărut.

E doar un pervers //RinRei fanfiction//Donde viven las historias. Descúbrelo ahora