•57- ,,Já jsem její lízátko"

6K 297 30
                                    

Něco mě táhlo k posteli. Vrátila jsem se zpět na postel do svého těla. Najednou jsem se zhluboka nadechla. Prudce jsem zvedla hlavu a do mých plic dostala co nejvíc kyslíku to šlo. Vydechla jsem a zabořila hlavu zpět do polštáře. Chtěla jsem něco říct, ale nemohla jsem. Po dvou týdnech kómatu, kdy jsem tu údajně ležela, mám ochablé svaly. Nemohla jsem se ani moc hýbat.

,,Jus... " zašeptala jsem a začla sebou mrskat na posteli, protože mě štvalo, že se nemůžu hýbat.

,,Justine" řekla jsem trochu hlasitěji, ale stále to nestačilo.

,,Jussi!" zkusila jsem to znovu a dveře se otevřely. Ve dveřích se objevila Ryanova hlava. Moc ráda ho vidím. A jsem ještě radši, že on konečně vidí mě. Otevřel pusu dokořán a mobil mu vypadl z ruky.

,,Bell" řekl omráčeně a já se trochu usmála.

,,Justin! Justin!" zachraptěla jsem. Ryan přikývl a hlavou se otočil do chodby.

,,BIEBER!" zařval. No, to byl rozdíl. Můj versus jeho hlas. Usmál se na mě.

,,Nechám vás" řekl a zmizel za zavřenými dveřmi. Po chvíli se dveře znovu otevřely a já spatřila utrápeného a totálně vystresovaného Justina.

,,Tak jsem si donesl," vzhlédl ke mě a když viděl, že mám oči otevřené a usmívám se na něj, vypadl mu talíř na zem a rozbil se ,,sendvič" dokončil a bylo mu úplně jedno, že mu jídlo spadlo na zem.

,,Už blouzním" došel pomalu k posteli a padl na kolena. Klečel u postele a bál se mě dotknout.

,,Justine," snažila jsem se k němu natáhnout ruku ,,neblouzníš. Jsem vzhůru. Jsem tady. Probudila jsem se" šťastně jsem se usmála a mu se zaleskly oči.

,,Panebože," chytl mou tvář do svých dlaní a přiblížil se k mému obličeji ,,neviděl jsem tvé dokonalé oči tak dlouhou dobu" zašeptal zoufale. Ani se neptal na svolení a ihned přiložil jeho dokonalé rty na ty mé. Vlastně se na svolení ani ptát nemusel. Nějak jsem si to neuvědomila, ale měl to svolení od té doby, co poprvé vstoupil do dveří od našeho bytu.

Stále byly tak neodolatelné a sladké. Tak plné chtíče a přitom něžnosti. Tak moc mi chyběly. Tak moc mi chyběl on. Ještě pár hodin a budu se ho moct taky dotýkat. Byla jsem šokovaná z toho, jakým způsobem mě Justin líbal. Byl tak opatrný, jako bych byla kus vzácné čínské vázy. Jako malá kopretina, která hrubým dotykem uvadne. Tak moc se bál, aby mi neublížil.

,,Málem jsem tě ztratil" vyhoupl se na postel a zapřel se rukama, aby mě nezalehnul vlastní vahou. Znovu mě krátce políbil.

,,Kvůli mě jsi málem umřela" jeho slza mi dopadla na tvář a to rozbrečelo i mě. S větším usilím se mi povedlo zvednout už aspoň jednu ruku. Dala jsem mu ji na tvář a usmála se.

,,Justine, jsem tady. Nic mi není. Byla jsem jen hloupá. Neměla jsem ty dveře odemykat, dokud jsem neslyšela tebe. Jenže ti muži mi tě popsali a říkali, že tě povezou do nemocnice. Bála jsem se a nenapadlo mě, že by to mohli říct schválně. O takových věcech se totiž nevtipkuje, ale to teď prosím neřeš" přitáhla jsem si ho za zátylek k sobě a pootevřela pusu.

,,Oh, nechtěj, abych se neudržel" slastně zakňučel a lehce vzklouznul jazykem do mých úst. Po asi pěti minutách nás někdo musel přerušit.

,,Volal mi Ryan, tak jsem tady. Hele... ježiš, Justine, sotva se vzbudila a ty už ji chceš udusit, nebo co? Okamžitě z ní slez" Justin ze mě slezl a já si ve dveřích všimla Ricka. Nejspíš to je nějakej doktor. Doktor, který řeší Justinovy mafiánské problémy, se kterými nemůže do nemocnice, protože by se ho vyptávali a šel by do basy.

,,Zdravím, Ricku" usmála jsem se, a pak mi to došlo. Kurva, já jsem blbá.

,,Ahoj, Bell" řekl nepřítomně a až potom si to uvědomil.

,,My se známe?"

,,Ne, to je jedno"

,,Tak jak znáš mé jmeno?" No víte, já jsem byla duch a viděla jsem Vás. Jasně, Bell. Řekni mu to a on tě pošle na psychinu rovnou. Když sem neodpovídala, neřešil to.

,,Takže, uděláme pár vyšetření. Rána se za ty dva týdny zacelila a jizva není vidět. Akorát ti ještě vezmu krev" přešel k jednomu stolu a začal chystat sterilní jehlu. Stáhl mi ruku řemínkem a počkal, než mi trochu vyběhne žíla. Chytla jsem Justina za ruku a čekala než se zkumavka naplní krví.

,,Tak hotovo, statečná Bell. Chtěla bys lízátko?" zasmál se Rick.

,,Já jsem její lízátko" řekl žárlivě Justin. Střelila jsem ho pohledem.

Votes prosím <3

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Where stories live. Discover now