Five ways to break someone's heart

4K 301 6
                                    

Mám strašnou zprávu!!! Tohle je jedna z posledních kapitol! Teď už by vám mohlo být více méně jasné, jak to skončí, tak jak, co myslíte? :O :D :D :D 

„Co mám dělat? Co mám sakra dělat?!“ Mumlala jsem potichu, upírající pohled na tabuli příletů a odletů. Letadlo do Miami mělo vzlétnout za patnáct minut, to do Austrálie až za hodinu. Povzdechla jsem a sklopila zrak. Byla jsem ztracená ve svých vlastních citech, které mě svazovaly jako řetězy. Chtěla jsem křičet, brečet, chtěla jsem přestat existovat a zbavit se všech výčitek svědomí, které mě už několik dní sžíraly. Pravděpodobně bych se tam rozbrečela, kdyby mi v kapse džínsů nezabzučel mobil, ohlašující příchozí SMS. Zalovila jsem v kapse, vytáhla mobil a třesoucí se rukou otevřela zprávu od Nialla. „I miss you <3“ Zacukaly mi koutky a po tváři se mi skutálela první slza. Jak jsem mohla být tak hloupá? Jasně, že jsem věděla co dělat, až moc dobře jsem to věděla, jen jsem si to odmítala přiznat, stejně jako spousty jiných věcí. „I miss you too. I will be back soon <3“ Hřbetem ruky jsem si otřela slzu a usmála se. „Dřív než si myslíš.“ Špitla jsem, popadla kufr a zamířila k východu z letiště.

„Věděl jsem, že přijdeš.“ Zarazila jsem se uprostřed kroku a otočila se za jeho hlasem. Sundal si sluneční brýle a kouzelně se usmál. „Přišla jsem, ale teď odcházím.“ Prohlásila jsem odhodlaně. Zamračil se. „Proč se tomu tak bráníš? Copak mě nemáš ráda?“ „Mám, ale jenom jako kamaráda.“ „Spali jsem spolu!“ Namítl. „Sex nemusí být o pocitech, to bys měl vědět líp než já, vzhledem k tomu, že miluješ Sophii a proto ji nechceš opustit, i když se hádáte.“ „Už ji nemiluju, říkal jsem ti to!“ Nesouhlasil. „Nalhávej si to dál, když ti to dělá dobře.“ Pokrčila jsem rameny a pokračovala ve své cestě k východu, ale zastavil mě. Surově uchopil moji ruku a přitáhl si mě k sobě. „Nenechám tě jen tak odejít.“ Zašeptal, nechtěl k nám očividně přitahovat nechtěnou pozornost, pozdě. „Liame pusť mě.“ Zasyčela jsem výhružně a vyděšeně se kolem sebe rozhlížela, zdálo se mi to, nebo jsem zahlédla novináře? „Ne, dokud mě nevyslechneš. Možná máš pravdu, možná Sophii miluju, ale ne tak, jako tebe.“ Protočila jsem oči a pokusila se vyklouznout z jeho pevného sevření, marně. „Tyhle kecy si nech pro někoho jinýho ano?“ „Je to pravda.“ Upřeně mi hleděl do očí, držíc mě jednou rukou za pas, zatímco tou druhou nepřestával drtit moje zápěstí. „I kdyby to byla pravda, máš smůlu, protože já nemiluju tebe.“ Prskla jsem a konečně se mi povedlo vyprostit svoji ruky. Přitáhla jsem si ji k tělu a mnula si bolavé místo, zatímco Liam mě nepřestával propalovat pohledem. „A koho teda? Neříkej že Harryho.“ Ušklíbl se Liam. „Možná ano.“ Připustila jsem a nechala ho dál myslet si, co chce. „To nemůžeš myslet vážně!“ „A co tobě je do toho!“ „Všechno!“ Tentokrát už jsem si byla jistá tím, že jsem zahlédla novináře a ne jednoho. „Přestaň vyvádět a nech mě jít.“ Procedila jsem skrz zuby. „Ne.“ Zavrtěl hlavou a přede všemi mě bez varování políbil. Jen co se jeho rty dotkly mých, věděla jsem, že mám průšvih. Prudce jsem ho od sebe odstrčila a bez přemýšlení mu vrazila facku. Skutečnou, nefalšovanou facku, z které mě začala brnět ruka. Bylo mi jedno, kdo to uvidí a kolik fotek nebo videí přihlížející pořídí, musela jsem mu dát jasně najevo, že mezi námi dvěma nic není.

Následný slet událostí byl až příliš rychlý a zmatený, než abych si ho zvládla do podrobností zapamatovat. Strhlo se cosi, co se dalo nazvat něco jako vzpoura Directioners, kterých na letišti, jak se ukázalo, nebylo zrovna mála a ani trochu se jim nelíbilo, že jsem „ublížila“ Liamovi. Novináři se z ničeho nic vynořily ze všech možných i nemožných míst a blesky jejich foťáků snímaly každý úhel oné scény, které byly svědkem. Ven z letiště jsem se dostala jen díky Liamovi, který mě popadl za ruku a dotáhl k zadnímu východu. Nacpal mě na zadní sedačky svého auta a urychleně nás z letiště odvezl. Netušila jsem kam má namířeno a pak už bylo pozdě protestovat.

 „Liame? Noell?!“ Liam mě postrčil do obýváku a držel se těsně za mnou, z té facky si asi nic moc nedělal, na rozdíl ode mě. Kdybych se udržela a nedala mu jí, ta mela by se nikdy nestrhla a my nemuseli utíkat z letiště jako celostátně hledaní zločinci. Bohužel už bylo pozdě litovat svých činů. „Jste v pořádku?!“ Byli tam všichni, Zayn s Perrie, Louis s El, Harry, Sophie a Niall, můj malý, rozkošný Niall s umučeným výrazem ve tváři. „V pohodě.“ Přikývl Liam a na Sophii ani nepohlédl, no to brzo. „A nechcete nám třeba něco vysvětlit?“ Zavrčel Harry a propaloval Liama nenávistným pohledem, asi se mylně domníval že jsem ho ignorovala kvůli Liamovi, budiž, mě mohlo být ukradený, co si Harry myslí, šlo mi jen o Nialla. „Co třeba?“ Nadzvedl Liam obočí, založil si ruce na hrudi a zůstal stát naproti gauči. „Třeba to, proč mě podvádíš s touhle malou courou!“ Vyjela okamžitě Sophie a ani Perrino chlácholení nedokázalo zastavit její vztek. „Protože s tebou se to nedá vydržet! Poslouchala jsi se někdy? Nemluvíš o ničem jiným, než o sobě a svých úžasných kámoších! Nikdo jiný tě totiž nezajímá! Mám tě už dost!“ Vyjel Liam, tahle hádka se mě netýkala, proto jsem se rozhodla vyklidit pole. „Jo, spal jsem s Noell, no a co? S kolika klukama jsi za náš vztah spala ty? Nebo si myslíš, že to snad nevím?!“ „Spala jsi s Liamem?!“ Vyhrkla Perrie. „Se mnou taky!“ Ozval se Harry a Liam po něm střelil vražedným pohledem. „Cože?“ Zavrčel a zaťal pěsti. „I s Niallem.“ Dodala jsem, když už jsme byli u toho přiznávání. „I s Niallem?!“ Vykulila El nevěřícně oči. „Je v téhle místnosti někdo, s kým si nespala?!“ Prohodila Sophie pohrdavě. „Hádej, můžeš třikrát a napovím ti, s tvůj kluk na tom seznam není.“ Ušklíbla jsem se, zatímco Sophie vzteky zrudla. „Spala jsi s ním?“ Otočil se ke mně Liam, ukazující na Harryho. „A taky s ním.“ Posunula jsem jeho napřaženou ruku Niallovým směrem. „Jsi vážně děvka!“ Nadzvedla jsem obočí. „A co sis myslel? Přesně to jsi přeci hledal ne? Když ses u mě objevil zlitej jako prase! Děvku na jednu noc, díky který zapomeneš na svoje problémy!“ „Ignorovala jsi mě kvůli němu? Kvůli idiotovi, který má navíc holku?! Na druhou stranu je to možná dobře, aspoň jsem se nezapletl s takovou kurvou!“ Vmísil se do naší hádky Harry. „Ty zmlkni Harolde!“ Okřikl ho Liam. „Co mi máš co rozkazovat?!“ Nechala jsem je dál se hádat a nepozorovaně odtamtud vypadla, déle už bych v sobě slzy asi neudržela. 

You & I are one |FF One Direction cz|Where stories live. Discover now