Korta spökhistorier

990 20 8
                                    

-------------
Jag har hittat alla historierna på internet så jag kan inte garantera att alla är sanna
------------

1. För några år sedan var jag i min mammas hus och spelade på datorn. Plötsligt hörde jag hur dörren stängdes och min mamma kom in. Hon skrek Amber!, jag är hemma! Det verkade som hon behövde hjälp med matvarorna så jag sprang ner. Men när jag kom ner var hon inte där.

2. När jag var yngre bodde jag bara hos min mamma. Ibland, när hon stängt av tv:n och gått för att sova, kunde jag höra små viskande samtal ifrån köket. Jag fick alltid fokusera jättehårt för att höra vad de sa, men det var nästan omöjligt att höra orden. Det här fortsatte i några år. Tillslut berättade jag för min mamma och hon blev helt vit i ansikte och sa: jag har också hört de.

3. Min mamma köpte en ny iPhone till mig precis innan hon gick bort. Efter att vi förlorade henne kunde Siri påbörja samtal på telefonskärmen. Det hände många gånger. En dag, då var jag extra nervös för jag skulle börja på ett nytt jobb, började Siri skriva: vad gör du för något? Jag började gråta direkt, "vad gör du för något?" var frasen min mamma öppnade alla telefonsamtal med.

-------------
Hoppas att ni tycker om det här kapitlet och rösta gärna på mig❤❤

Urban legendsDär berättelser lever. Upptäck nu