Jeff The Killer

130 7 2
                                    

Det här blir en lite annorlunda del. Jag ska nämligen skriva om en av mina första delar och förklara allting lite mer och noggrannare.
------------------------------
Jeff The Killer

Jeffrey Wood även känd som Jeff the killer kommer att vara huvudpersonen i den här berättelsen.

Jeff har extremt blek hud och bortbrända ögonlock som ger honom ett spöklikt utseende. Men det mest läskiga och karakteristiska drag är hans blodiga leende som han själv skar upp från ena mungipan till den andra. Han beskrivs ofta som väldigt smal och runt 1,70 cm lång. Hans klädsel är vanligtvis svarta jeans och en vit hoodie, ibland har han färskt blod på sig och ibland gammalt blod som kommer från hans offer. Jeff the killer har blivit en utav de största creepypasta symbolerna tillsammans med bland annat slenderman. Från början var han en omtänksam tonåring som brydde sig väldigt mycket om sin bror Leo men sen förändrades allt och han blev en farlig och blodtörstig sociopat, en mördare. I tidningen stod det överallt om att den okända mördaren fortfarande var på fri fot efter veckor av oförklarliga mord. 

En liten pojke hävdade att han hade överlevt en av mördarens attacker och steg nu modigt fram och berättade sin historia. Han hade haft en mardröm och vaknat mitt på natten. Han la märke till att hans fönster var öppet av någon anledning även fast han kom ihåg att han stängde innan han gick och la sig. Så han gick fram och stängde och det efter det gick han tillbaka till sängen och försökte somna om igen. Men det var då han fick en märklig känsla som om någon kollade på honom. Han tittade sakta upp och det han såg fick nästan honom att hoppa ur sin egen säng.
Där i den lilla strålen av ljus som lyste in genom fönstret såg han ett par ögon som stirrade på honom och det var inga vanliga ögon. Det var mörka, otrevliga ögon. Det gjorde honom förskräckligt rädd men det var då han såg dens mun ett långt skrämmande leende som gjorde att varje hår på hans kropp reste sig. Figuren bara stod där och stirrade på honom och tillslut så sa han en enkel fras sagt med en röst som bara en galning kunde ha "somna om".
Den stackars pojken skrek rakt ut av rädsla med då sprang galningen fram till honom. Han tog upp en kniv och siktade mot pojkens hjärta sen hoppade han upp på barnets säng och då började barnet sparka och slå honom. Han rullade runt och försökte få bort galningen från honom och det var då pappan kom inrusande till rummet. Mannen kastade då kniven som träffade pappan rakt i axeln. Han skulle förmodligen mördat både barnet och pappan om det inte hade varit för att grannarna hade vaknat av oljudet och ringt till polisen.

Polisen körde upp på familjens uppfart och skyndade sig till dörren. Mannen sprang snabbt ut ur pojkens rum och ner längs korridoren. Ett kras hördes och så var mannen borta. När pojken och pappan gick ut i korridoren så såg dom att fönstret som var riktat mot baksidan var krossat. Pojken sprang fram till fönstret och tittade ut.
Och där såg han mannen försvinna in i mörkret. Den lilla pojken säger att han aldrig kommer att glömma det ansiktet. Dom kalla, onda ögonen och det psykotiska leendet. Än idag är polisen ute och letar efter denna man.  

-----

Jeff och hans familj hade precis flyttat till ett nytt grannskap. Hans pappa hade fått en befodran på jobbet och tyckte att det var bäst om dom bodde i en av de "fina" stadsdelarna. Så dom flyttade dit och Jeff och Leo kunde inte direkt klaga, dom fick ju ett nytt, bättre och mycket finare hus. Liksom vad skulle man möjligtvis kunna klaga på.

När dom höll på och packa upp så kom en av deras grannar fram, hon hälsade och introducerade sig själv. Hennes namn var Barbara och hon bodde på andra sidan gatan. Hon vände sig och och ropade dit sin son Billy. Hon sa till honom att detta var deras nya grannar och Billy sa Hej och sen sprang han tillbaka och fortsatte att leka med sina leksaker i trädgården igen. Jeffs mamma svarade "Jag är Margareta och det här är min man Peter och det här är mina två söner Jeff och Leo". Sönerna presenterade sig själva och Barbra log och bjöd sedan in hela familjen på Billys födelsedagskalas. Jeff och Leo var påväg att protestera när deras mamma snabbt svarade "Vi skulle jättegärna vilja komma på Billys kalas"

Urban legendsDär berättelser lever. Upptäck nu