Lulu / Lucille-Tiffany Greatfield

154 6 3
                                    

Lulus föräldrar var två vietnamesiska och kaukasiska (Jag translatede var de kom ifrån så jag vet inte riktigt om det blev rätt) bokälskare. Intresset för böcker fastnade också hos Lulu, när hon var liten brukade hennes mamma att läsa olika sagor och berättelser för henne så det började redan då. Men plötsligt blev hennes mamma väldigt sjuk i cancer och dog, Lulu blev kvar med sin pappa och utvecklade en depression. Hon spenderade de mesta av sina unga år i hennes pappas bibliotek fast i olika fantasivärldar.

När hon fyllde fjorton blev hennes pappa orolig över hennes frånvarande och kalla beteende så han skrev in henne på en privat flickskola i hopp om att han skulle få tillbaka lite av den ljusa och glada dottern han haft en gång tidigare. Han trodde att det skulle kunna ge Lulu en möjlighet att öva på hennes sociala beteende runt andra tjejer i hennes ålder.

Lulu trivdes inte överhuvud taget på skolan. Hon hade nämligen kommit in mycket mer i puberteten och hade en mycket mer utvecklad kropp än vad de andra tjejerna i hennes ålder hade.

Många av tjejerna retades med henne, var väldigt dryga och i vissa fall kunde de även slå och sparka på henne, men hon reste sig alltid upp igen.

Julia var en av mobbarna men hon blev helt besatt av Lulu eftersom att hon alltid reste sig upp igen oavsett hur många barn som mobbat henne, det enda Julia ville var att få henne falla och inte resa sig upp den där gången. Besattheten blev så stor och löjligt ohälsosam hon slutade (bara för ett lite tag) att mobba Lulu för att komma på någonting som faktiskt kunde få henne att falla, hon hade provat nästan allt förutom något sexuellt så hon var tvungen att ge det ett försök. Lulu fortsatte att kämpa mot Julia så hon sprang bort från skolan till en skog i närheten och där mötte hon en man som lovade att få allting att sluta. Han sa att han kunde ge henne synen att se vad hon velat/vill förstå, så svag som han var i den stunden accepterade hon erbjudandet så att allt skulle sluta.

Under "händelsen" togs hennes ögon och byttes ut med odödlig strävan att ta bort andras syn/ögon. Lulus försök att fly fångade henne bara i en oändlig slinga av sin egen plåga då hon försökte ta tillbaka sina ögon. Trots att flera år hade gått lyckades hon hitta tröst i två personer, Alex och Rodger (hennes adoptivbröder). De hade tagit med henne hem till de och pysslat om henne efter att de hittat henne slagen och blodig från en människa som lyckats fly från henne. Hennes relation med hennes bröder var förstås väldigt stel i början med efter en viss tid förstod de att dem var mer fångade mer än någon annan.

-------------------------------------

Hoppas ni tycker om det här kapitlet och rösta gärna på mig♡

Det här kapitlet kanske blev lite konstig för att jag skrev på min dator istället för min mobil men hoppas att det inte gör något♡

Urban legendsDär berättelser lever. Upptäck nu