Konstiga/Läskiga nummer del 2

298 11 4
                                    

1.666-666-6666 eller 1-666-666-6666.

Det här numret har många i hela världen blivit uppringda av och det är inte alltid så att numret visas på din mobil, utan det kanske istället står dolt nummer.

Det finns en liten historia om en kille som var ute med sina kompisar sent på kvällen och då fick han ett samtal av det här numret men han valde att inte svara för att det såg konstigt ut och han kände inte igen det.

Men några minuter senare fick han ett röstmeddelande av detta numret, så han spelade upp det och det lät som en demonisk röst. Han och hans kompisar blev ju så klart skiträdda och de kunde inte riktigt förstå vad den här rösten sa utan den mumlade bara och viskade lite lätt.
När röstmeddelandet var slut så ignorerade killarna det och efter bara några timmar var röstmeddelandet borta och på mobilräkningen syntes det inte så det var precis som att inget hade hänt.

Som tur var hände inget med killen men man är ju lite nyfiken på vad som hade hänt om han faktiskt hade svarat

2. 090-4444-4444.

Detta numret sägs vara Sadakos nummer, alltså spöket ifrån "The Ring" filmerna.
När du ringer detta numret kommer du att höra ett läskigt och obehagligt ljud. Det sägs att om du ringer detta numret kommer du att dö i en tragisk olycka inom en vecka.

3. Ett rött nummer

I Pakistan varnar folk varandra för att inte svara när ett rött nummer ringer dem eftersom det sägs vara ett "cursed number" eller "dödens nummer".
Om du skulle svara skulle du höra en högfrekvens signal som skulle leda till en hjärnblödning och du skulle dö omedelbart.

4. 666.

Det sägs att om du ringer detta numret så kommer du att få kontakt med djävulen.
Alla som ringer detta nummer kommer att få varierande svar. Vissa säger att ingenting hände, andra hörde kuslig musik och andra säger att det hörde sataniska ljud.

---------------
Hoppas att ni tycker om det här kapitlet och rösta gärna på mig♡
Förlåt för dålig uppdatering♡

Urban legendsDär berättelser lever. Upptäck nu