~ Előszó ~

1.2K 80 7
                                    


A halandók... 

Kezdetben azt hiszik, hogy a szívük flamingó virágra hasonlít. Később kúp formájúnak, esetleg háromszögnek gondolják. Pedig a valóság... ó... az egészen más.

A szív valódi formáját tekintve olyan, mint egy drágakő. Briliáns-alak, kemény test, színe pedig attól függ, hogy milyen uralkodó érzelem dominál benne. A boldogság fehérré, míg a szomorúság kékké változtatja. Zölden izzik, ha az irigység kerekedik felül, és sárgán fénylik, ha a nyugalom uralkodik. Lila a félelemnél, rózsaszín a meglepettségnél, barna az undornál jelentkezik. Legcsodálatosabb formáját, legfényesebb állapotát, viszont akkor éri el, ha az ember szerelembe esik. Ilyenkor a szívkő vörös fénnyel ragyog. A szív tulajdonosa megtapasztal egy olyan földön túli érzést, ami ezelőtt csak az isteneknek volt kiváltsága. Felkavaró mámoros gyönyörűség, valóságos ébren álmodás.

Azonban, ha az álom rémálommá változik, a vörös tündöklés feketébe fordul. A fekete árnyalat elgyengíti a szívkő szerkezetét, mindaddig, míg az darabokra nem törik. Ha pedig ez bekövetkezik... az illető meghívást nyer Johara boltjába.


Szabotálni CupidótWhere stories live. Discover now