Yankı

198 12 2
                                    

Olabildiğince sessizce bir adım attım. Odada yankılanan sağır edici ses bir kez daha ulaştı kulaklarıma...

İkinci etabı -sürünerek borudan geçme etabı- kolayca geçmiştik. Bu sessizce odadan geçme işi hiç kolay değil, emin olun. Ebrar'a baktım, hareket etmek istemiyor gibi... Önüme döndüm.

Kulaklarım sağır olmak üzere de olsa, odayı yarıladım. Mindere bastığım an o sinir bozucu ses bir kez daha kulaklarıma doluyor. BURADAN KURTULMAK İSTİYORUM BEH!! Mikey'nin pizza şarkısı kadar olmasa da, aşırı rahatsız edici bu sesten kurtulmak istiyorum!

Bir adım daha attım. Yükselen ses yüzümü buruşturmama sebep oldu. Oysa hiç ses çıkarmamıştım! Dur bi dakika... Belki de sorun bir adım atmaktır? Mindere baktım. Hadi bakalım. YA ALLAH! Hızlı fakat olabildiğince sessiz dört-beş adım atıp çıkışa ulaştım. Bu sefer daha az ses çıktı ve... SONUNDA BİTTİ BU İŞKENCE!

Girişe oturdum. Bacaklarım artık beni taşımayı reddediyor. Onlar da haklı, ne diyeyim. Kulağımın ağrısı bütün vücudumun gerilmesine sebep oldu. Bayılmak istiyorum. Tam kulaklarım sessizliğe alışmıştı ki, odadan çıkar çıkmaz çığlık atan Ebrar baştan aşağı titrememe sebep oldu.

- (E) BU LANET ŞEYE BİR DAHA GİRMEK İSTEMİYORUM!

Bi ayağa kalkayım, o odadan hiç çıkmamış olmayı dileyeceksin Ebrar! Ebrar da hemen olduğu yere oturdu.

- (D) Gayet iyiydiniz kızlar.

Donnie'ye kötü bir bakış attım ve elime geçen ilk taşı Donnie'ye fırlattım. Havada tuttu. Öfkelenince bir şey de atılmıyor bu ninjalara...

- (D) Hey, o kadar da zor değildi! AUW!

Donnie bana bakarken Ebrar ona taş attı. Oh canıma değsin!

- (R) Sıradaki aşama-

Raph aynı anda hem benim hem de Ebrar'ın attığı taşı tuttu.

- (R) Basket atarken de böyle atıyorsan başaramaman gayet normal.

Raph'a öfkeli bir bakış attım. Evet, Raph'a nasıl basket attığını, beni çalıştırmasını istediğimi söyledim. Reddetti. İlk soruya cevabı da odaklan oldu. Yani odaklanırsam basket atarmışım...

- (E) Birazcık dinlenmek istiyoruz, çok mu!

Ben konuşmak bile istemiyorum! Eğitim de yapmak istemiyorum. Boş boş da oturamam...

- (L) Hey, eğitim nasıl gidiyor?

Leo içeri girdiğinde tüm bakışlar ona döndü.

- (D) Odadan sessizce geçmeye çalışmak onları yormuş. Sonraki etaba geçmek istemiyorlar.

- (R) Ve sanırım Yıldız konuşmama grevinde.

Göz devirdim.

- (L) O zaman meditasyon yapalım.

Ebrar'a baktım. Bana uyar. Ebrar ayağa kalktı. Oha ayağa kalkacak kadar enerjisi var mıymış! Ben bacaklarımın varlığını unutmuştum oysa... Elimi kaldırdım ve önümden geçen Ebrar'a uzattım. Leo, Raph ve Donnie bize tuhaf tuhaf bakıyor. Ebrar elimi tuttu ve kalkmama yardım etti. Şu yabancılar da yardım nedir bilmiyor.

Leo önde meditasyon yaptığımız odaya gittik. Artık alıştığımız için Leo meditasyonu anlatmayı es geçti. Leo'nun arkasındaki yerimizi aldık, aramızda birkaç metre vardı. Meditasyon pozisyonu alıp gözlerimi kapattım. Etrafımdaki sessizliğe odaklandım.

TMNT ve Ben?!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin