Kurs, kurs ve kurs!

182 16 6
                                    

- Oh be.

- (E) Hem de nasıl bir oh be!

- Başımızda daha büyük bir bela olamazdı.

Bu, Kaan'ın uçağı kalktıktan sonra aramızda geçen diyalog. Neden mi önemli? Çünkü erken ve büyük konuşmuşum.

Spor salonuna beş dakika geciktik. Gitme sebebim Bay Philten'ın gelmemek için kabul edebileceği en düşük mazeret seviyesinin yataktan kalkamayacak derecede sakatlanmak olması, ki bu da belirli şartlarda geçerli. Eh, bu yüzden geç kalmak gitmemekten bin kat daha iyi, sanıyordum.

- (BP) Kırk dört. Hadi Yıldız, Daniel ve Goffray! Yüze kadar da durmak yok.

Normalde şu an ölüyor olurdum, arkamdakiler gibi... Ama Raph ve kardeşleri sağ olsun, yüz tur artık o kadar da zorlamıyor.

Evet, ninjitsu eğitimimizde koşu, hız ve dayanıklılık dersleri de var. Koşu, tekel geliştirici hareketler falan. Bu küçük ayrıntıyı unutmuş olabilirim.

- (G) Bay... Philten... Gerçekten... Şu an... Ölebilirim... Ben... Koşmasam..?

- (BP) Sızlanma Goffray. Koşuyu tamamlayamayan yirmi mekik, kırk şınav çekecek.

Bu koşuyu bitirmem şart oldu. Ah, Ebrar ne şanslı kız! Her yıl voleybol kursu veren Bay Philten'ın bu yıl basketbol koçluğu yapası tutmuş.

- (BP) Yetmiş sekiz.

Az kaldı!

- (G) Daya..na....maya...cağım!

Bir turu daha bitirdiğimde Goffray'in olduğu yere yattığını gördüm. Bay Philten onaylamaz bakışlarla yanına gitti. Mahvoldun Goffray.

Sayma gereği hissetmediğim kadar koştuktan sonra arkama baktım, Daniel da yorulmuş, nefes nefese ve gözlerini açık tutmakta zorlanıyor.

- (BP) Son tur!

Dediğim her şeyi unutun. Daniel Arap atı gibi şaha kalktı. Gözleri sonuna kadar açıldı. Ve bana yaklaşıyor.

Önüme döndüm. Son tur ve kendimi yeterince bitik hissediyorum. Yarışa falan giremem.

- (BP) Bu turu önce bitiren erkenden hazırlanma ve çıkma hakkı kazanacak.

Tamam, bu işleri değiştirir. Üzgünüm Daniel. Erken çıkmak için beş tur daha bile koşabilirim. Hızla atağa kalktım ve aradaki farkı açtım.

Arkama baktım, Daniel yalvaran gözlerle bakıyor. Acaba ona izin mi versem? Ama dur, bundan sonra bir de ninjitsu dersim var. İmkanı yok!

Turu önde bitirdim ve olduğum yere oturdum. Kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor ve tüm vücudum isyanda. Sanırım ölüyorum. Daniel de hemen yanıma oturdu. O da nefes nefese.

Bay Philten yanımıza geldi. Harika, erken çıkma hakkı benimdir!

- (BP) Pekala, Yıldız bugün 15 dakika erken çıkabileceksin. Şimdi, ikiniz de hemen sıraya geçin. Bugün biriniz üçlük atmak zorunda.

Zafer duygusu tüm zihnimi kapladı. Kazandım. Erken çıkma hakkı benim! Nefesim düzelince ayağa kalktım. Sağdaki toplardan birini aldım. Sert ve ne çok ağır ne çok hafif. İdeal bir top. Üçlük çizgisinin gerisine geçip sıramı bekledim.

Sırada Ryan var. Topu kaldırdı ve potaya attı. Yine üçlük attı. Bu çocuğun kesinlikle basketbol yeteneği var.

- (BP) Güzel atış, Ryan. Bundan sonra sen biraz daha geriden atacaksın.

TMNT ve Ben?!Where stories live. Discover now