02

7.3K 369 63
                                    

02

Mâinile sale continuă să urce  aproape de jampierele mele.Pielea de găină apare pe pielea mea  la mişcările sale gentile.Am înghiţit în sec  când mâna sa alunecă sub fusta mea.

"Nu sunt a ta,nu pot fi.D-dacă mama mea nu poate avea grijă de mine atunci aş  fi trimisă pentru o asistentă maternală.Mătuşa mea şi unchiul trăiesc în Germania-"

"NU!" Vocea sa duduie prin cameră.Făcându-mă să tresar şi să mă duc mai în spate la capătul patului.Mâna sa încă pe partea de sus a coapsei mele.

"Ea mi te-a dat,eu fac regulile în acest loc.Regulile mele.Eşti a mea"  Spune,mult mai calm de data asta,mâna sa încă trasând figuri mici şi la nimereală pe pielea mea.Am încercat să îmi mut piciorul mai departe de el dar asta îl face să vină mai aproape.

"Dar,când voi pleca-"

El se mută mai aproape aplecându-şi faţa spre a mea.Respiraţia sa cădea peste buzele mele  iar el îşi ţine privirea focusată pe mine.Ochii săi electrici îi ţinea conectaţi pe ai mei,ei păreau un verde mai închis faţă de prima dată când i-am văzut.Am ignorat şi am aruncat vina pe lumina din cameră.

"Baby Girl (A/N: Fetiţo) nu pleci" Vorbeşte,ochii blocaţi pe ai mei,a spus cu atât de multă încredere în vocea sa.Era sigur de propriile cuvinte care mă speriau.

Nu vroiam să îl cred,dar pe moment nu eram sigură în ce să cred.Sunt încă la şcoală.Sunt încă mică.

"Şi şcoala?" Am întrebat din senin.

"Vei continua să mergi,Z te va duce în fiecare dimineaţă şi o să te ia după amiaza" Am aprobat  răspunsul său.În cele din urmă pot primi o educaţie. "Dar nu voi ezita  să te scot în oraş" Spune rânjind,cred că am vorbit prea devreme.

El se apleacă spre mine,mi-am mutat capul cât de departe am putut,doar ca să îmi fac capul să se lovească de capătul din lemn .Spatele meu acum presat pe acesta iar el continuă să se apropie.Nu am unde să mă duc.Buzele sale trec peste ale mele cutremudându-mă.Respiraţia sa mentolată şi colonia de mosc îmi umplu simţurile iar el se apropie de mine.

El îşi mută buzele pline peste ale mele,mişcândule pe ale mele încet.Acesta a fost primul meu sărut .Şi a fost cu un bărbat pe care nici nu îl cunosc.Nu ştiu cum să reacţionez,un bărbat la mijlocul anilor douăzeci (A/N:Adică are vreo 25 de ani )  de ani pe care abia l-am cunoscut.L-am cunoscut acum câteva minute,acum mă sărută.

Dar nu a durat mult.

Se aude un ciocănit la uşă..Harry se îndepărtează,sprâncenele ridicate şi expresia sa enervată şi nesadisfăcută.El vroia mai mult,dar am avut noroc.

El se dă jos din pat,mergând spre uşă să vadă cine este în spatele ei şi ce vroiau ei.

El deschide uşa la o femeie în care era în ultima decadă a anilor douăzeci (de ani ) , poate început de treizeci.Părul ei roşu era prins sus într-o coadă şi ochii ei albaştrii se uită la el îngrijoraţi.Ea ţine  ceva în mâna sa  şi întinde braţul cu orice ţinea ea către el.Cealată mâna  sa ţinând un pahar cu apă.

"Sarah,sunt ocupat acum,pleacă" Spune calm,pot spune că era enervat şi încerca din răsputeri să fie calm.

Ochii ei albaştri scanează camera să găsească ceva ce l-ar putea ţine ocupat .Atunci când ochii ei pică pe mine.Expresia ei devine una şocată şi face ochii mari,deschide gura uşor dar nu vorbeşte.

"Domnule Styles,ce face Ellie aici?" Spune în grabă cu voce temătoare.Cum îmi ştie ea numele?

"Asta nu este problema ta,Sarah,pleacă"  Spune,mai exigent de această dată.Răbdarea sa evident era scurtă şi atitdinea sa o făcea clară că el îşi pierdea calmul repede.

"Domnule Styles,luaţi-vă pastila Aveţi nevoie de el,în mod special când sunteţi îm preajma ei " Ea spune în timp ce se uită la mine.Ea nu a  spus într-o manieră răutăcioasă,mai mult îngrijorată,pentru mine.Privirea sa încă pe mine iar Harry ia pastila din mâna ei,el nu o ia  drăgut,o smulge din prinderea ei.El ia paharul de apă în cealaltă mână.

Sarah stă liniştită aşteptând ca Harry să ia pastila  sa.El se întoarce şi aruncă pastila şi închide uşa în urma  sa cu piciorul trântind-o în faţa ei.

El pune paharul pe masa din apropiere care era în dormitorul său şi  leneş aruncă pastila în coşul de gunoi de lângă.

După ce o face se uită la mine.Fără o emoţie clară pe faţa sa.

El vine înapoi şi se pune în pat ,aproape de mine ca mai devreme.

"De ce nu ai luat-o?" Spun uitându-mă la el.Expresia sa întorcându-se uşor  la supărat dar pică repede.

"Nu e important.Nu am neovoie de ea." Spune în timp ce se uita la mine.

Ochii săi îmi cercetează corpul iar  conştiinţa de sine creşte sub privirea sa greoaie,el pare ca todeauna să se uite la mine  cu atâta atenţie.Ca şi când ar întreba dacă sunt cu el sau nu.

El îşi pune o mână pe partea de sus a coapsei mele ca şi mai devreme..Mutând-o din ce în ce mai sus.Mă uit iar mâna sa dispare  sub fusta mea neagră de şcoală,respir tremurat  la ce vrea el să facă.

El încă se uita la mine,el se uita la faţa mea,uitându-se cum reacţionez la el.Uitându-mă la modul în care corpul meu reacţionează la atingerile sale.Mă face inconfortabil.Ca un experiment ştiinţific,el vrea să vadă cum poate face mai multe lucuri şi să primească o reacţie diferită.

I-am simţit mâna alunecându-i sub lenjeria mea  şi peste zona mea privată.Degetul său subţire  trecând peste margine iar eu repede mi-am mutat mâna peste a lui să se oprească.

"Harry-"

"Am nevoie de tine"

________________________

Okay,chiar  e pedofil omu -_-

Hai ca Harry are ceva cu capu'

P.S. am folosit faza cu "baby girl" pentru că suna aiurea să o folosesc tradusă (fetiţo) şi nu era în sensul acela,ci în sensul de "baby"

#Ella

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz