03

7.2K 362 107
                                    

03

Am nevoie de tine 

Acea simplă propoziție formulată îmi înțeapă mintea.Mă face să înghit în sec la gândul cum poate avea el așa sentimente pentru o fată la vârsta mea.

Mâna sa încă este poziționată,cu mine peste margine încercând să îl opresc de la acțiunile precedente.Mâna sa alunecă sub fusta mea,ajungând la partea privată,dacă cineva era aici să vadă asta,sigur ar fi trimis la închisoare,dar cu el făcând regulile în Imperiul nostru,el nu merge nicăieri.

”Voi avea nevoie de tine să îl ajuți pe tati 

Am fost luată din nou,de data aceast de alegerea cuvintelor sale.Tati .Un termen atât de ciudat.Privirea sa puternică niciodată lăsându-mi ochii,încă căutând pentru ceva o reacție de la mine sau un simplu răspuns.Mi-am desprins ochii de privirea sa,dar în schimb pică pe umflătura proeminentă.Chiar și prin acei blugi skinny strâmți poți vedea circumferința și nevoia disperată să iasă din acei pantaloni sufocanți.

M-am uitat la el cu frică,doar ca să văd acel zâmbet stupid pe buzele sale frumoase.Știa că mă uit la ”tăria” sa,știa că sunt conștientă de efectele pe care le am la el.

El se apleacă încă o dată și aduc ambele mele mâini la pieptul său să îl împing,Nu îl vroiam în preajma mea,nu îl cunosc și el nu mă cunoaște.Mi-am pus mâna ușor pe pieptul lui și împingându-l departe de mine.El era evident prea puternic,așa că nu s-a mișcar.În schimb el geme,dar nu doar un geamăt,un simplu geamăt răgușit al numelui meu.

”Ellie” spune încet ”Atinge-mă încă o dată baby girl,micuțele tale mâini se simt exact cum mi-am imaginat.”

Am țipat involuntar și mi-am luat mâinile de pe el.El mă silește,îmi ia ambele mâini mutnâdu-le înapoi pe poeptul lui,ochii închizându-i la atingerea mea.Ce e înneregulă cu acest bărbat?”

Cu o mișcare rapidă el este deasupra mea,cu mine întinsă pe patul mare,sub el.Mâinile mele delicate încă pe pieptul său care se ridică și coboară în mișcări rapide.

Vroiam să îmi dau mâinile.Dar niciodată nu am făcut-p.Adânc știam că nu contează cât de mult vriam să plec,nu voi merge nicăieri.Niciodată nu voi merge atât de departe de catstel,pe cât știu.Nu dacă sunt sub regulile sale,puterea sa și imperiul său.

Am fost readusă când am simțit buze reci și moi pe gâtul meu.Respirația mea vine într-un mod ezitant,făcând ca respirația să se împiedice la simplele sale mișcîri.El începe să mă sărute ușor de la gât spre maxilar.Dar acolo era un loc,în particular care îmi înmuia genunchii,o dată de începe să sărute unghiul unde maxilarul întâlnește gâtul.Un mârâit mic scapă din fundul gâtului,făcându-l pe Harry să sărute și mai apăsat locul.Respirația sa spărgându-se pe pielea gâtului meu,trecându-și limba peste locul care îl sărutase făcându-mă să mă cutremur rău,la sentiment.

”A mea” Spune fără respirație pe pielea mea ”Ești toată a mea,Ellie”

Nu îmi plac cuvintele sale,vorbește posesiv.

El avea ambele mâini pe șoldurile mele.Ochii săi verzi negrii uitându-se în ai mei.

”Ești atât de frumoasă Ellie” El se oprește și se apleacă să lase un mic sărut pe buzele mele dar nu l-am sărutat înapoi.Când s-a îndepărtat se uită la mine ”Am nevoie de tine atât de tare,baby girl.Am așteptat atât de mult după tine și acum ești aici.Și porți avea nenorocită de uniformă școlară.Doamne,te vreau atât de tare” Murmură pe buzele mele.

El începe să mă sărute din nou,dar nu am răspuns.Am încercat să îl împing,dar el nu se mișcă doar se apleacă mai aproape de mine.L-am împins în piept încă o dată dar el doar lasă un geamăt.

”Oh,baby girl.Tati te vrea atât de tare” Murmură pe buzele mele.Am țipat când l-am simțit presându-se de mine.Umflătura ta trecând pest miezul meu.Gura mea se schide să îi dau acces lui Harry în gura mea.El introduce limba în gura mea și se mișcă cu a mea.

Asta este atât de greșit.El e atât de învârstă.El e bărbat și eu am doar 15.

El mișcă mâna în jos pe fusta mea și gentil începe să o ridice pe coapsele mele.

”Harry oprește-te” Murmur, cu el sărutându-mă.

Am încercat să îl împing dar nu chiar a mers. ”Harry,d-dă-te jos de pe mine” pledez.Ochii mei începând să mă doar ia gândurile cu el violându-mă îmi umplu mintea.

”Hmm,baby girl.Tati o să te distrugă,el o să îți ia inocența exact cum își imaginează.” Spune ignorându-mi cuvintele și vorbește doar propria sa minte.

”H-Harry dă-te jos de pe mine” M-am mobilizat să țip.Nu prea tare dar sper destul să trreacă prin capul său mare.Câteva bătăi la ușă se pot auzi din spatele ușii și eu fără sunet am am mulțumit oricui etse acolo că au venit să mă salveze.

”Te rog!” Țip,lacrimile încep să îmi scape ochii dar el nu observă.Mă uit de după umărul lui Harry să încerc să prind o privire către ușă,aș putea cumva vedea că (,) clanța începe să se miște,dar nu să se deschidă....nu știam că era încuiată.

”Te rog?Oh îl vrei pe tati atât de rău să te distrugă huh?Am cerșești,baby girl?” Spune,vocea sa joasă dânsu-mi fiori pe șira spinării.Vorbește într-un mod atât de provocativ și pervers,cuvintele scăpând buzele sale ușor.

”N-Nu Harry dă-te jos-” Dar am fost întreruptă.M-am gândit și bătăile vin din nou în grabă.Ochii mei erau blurați datorită lacrimilor ca să pot observa cine este.

”Styles dă-te jos de pe ea!”

____________________________

 Filmulețul din dreapta este făcut de diana_elyza70

Mai avem 3 capitole și ajungem la zi cu povestea,atuaoarea a revenit...dar nu știu când o să posteze.

#Ella

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Where stories live. Discover now