10

5.2K 305 38
                                    

10

//flashback//

Era o zi normală.,sâmbătă după amiază Ellie și mama ei,Kimberly stăteau împreună în camera lor de familie uitându-se la un film Disney clasic.

Amândouă pe canapeaua neagră cu picioarele încâlcite în pături călduroase și pufoase și cu căni de ciucolată fierbinte între mâinile lor mici.Ellie în vârtstă de cinci ani se uită la mama sa cu un zâmbet mare pe buzele ei pale.

”Tata vine azi acasă,mamă” Ea zâmbește cal la mama ei,ea scutură din cap ușor spre fiica ei,în răspuns ea râde ușor după ”Da scumpo.Sunt foarte fericită să văd ce surpriză are tata!” Chicotește aproape vărsând bătutura ei dar mama a prins-o repede înainte să cadă și să se verse.

Kimberly chicotește și gentil ia cana de la fiica ei punând-o pe masa de cafea neagră din fața lor.Normal unde tatăl lui Ellie și-ar pune picioarele și s-ar încrunta la Kimberly.Ea chicotește ușor încă o dată cât pentru ea la gând.Îi lipsea de moarte,amândouă,și ea și Ellie.El lucrează constant și niciodată pe aproape,Ellie avea nevoie de un bărbat în viața ei să o ridice și să aibă pe cineva care să o protejeze,ceva ce exact mama ei nu poate face.

După ce cele două au mâncat cina și s-au uitat la un al film,mama ei știa că era timpul ca Ellie să se ducă la culcare.

”Ellie,este timpul să mergi la culcare scumpo” Mama ei spune încet.Ellie se bosumflă și scutură din cap,ridicând brațele la pieptul ei mic ”Nu mami,nu pot merge la culcare până ce nu îl văd pe tata și surpriza!” Ea începe să se milogească.Mama ei oftează și o ridică pe fata de cinci ani să o ducă în camera ei.

După ce într-un final Kimberly o pune jos și pregătită pentru somn,ea își face drumul jos și către bucătărie să curețe casa pentru când vine soțul ei acasă.După aproape o două zeci de minute sau cam așa ceva Kim aude un ciocănit la ușă.

Ea tresare ușor la început apoi se relaxează și își zâmbește știind că este doar soțul ei.Fuge spre ușa principală și o deschide repede,un zâmbet pe fața ei să își vadă soțul stând în fața ei.Ei se îmbrățișază și își spun nimicuri dulci unul ceiluilalt despre cât de mult și-au simțit lipsa și cum au fost. ”Mă lași să intru sau o să stau aici toată noaptea” El glumește.Kim roșește ușor și se dă din ușă iar Greg intră știin că el are același efect asupra soției sale.

Văzându-l pe soțul ei că trage atâtea valize după el se încruntă ușor. ”Ce este toate acele genți?” Râde ușor uitându-se la el .Ea nu își amintește ca el să fi plecat cu atât de multe valize”

El se uită peste umăr la ea și zâmbește ”Oh,asta este parte din surpriză” Face o pauză ”Ei bine,aparține surprizei”.Respiră un chicotit.Ea scutură din cap.

Secunde mai târziu intră un tânăr adolescent,în jurul vârstei de cinsprezece ani cărând o altă valiză cu el.Kimberly își unește sprâncenele în confuzie la apariția adolescentului care stă în sufrageria ei.Ea se uită de la el la soțul ei așteptând la o explicație la ce se întâmplă.Greg zâmbește și merge către adolescent aruncându-și brațul în jurul umerilor băiatului.

”Kim,el este Harold.Harold ea este solția mea,Kim.Dar îi poți spune doar mamă” Greg zâmbește la cei doi.Kim îi face cu mâna apoi priviri spre soțul ei.

Harold e un băiat ciudat.Nu s-a mișcat,doar stă acolo și se uită prin cameră,repede luând în considerare ce are de oferit primul nivel al casei.Fața sa ținea o privire fermă,ochii lui începând să se uite pe pereți ,trecând peste poze de familie.El se uită la fotografiile unei tinere fete pe perete și vorbește încet.Prinzând cuplul cu garda jos.

”Cine este fetița?” Spune ținându-și ochii pe pozele de familie care sunt agățate pe pereți.

Greg vorbește repede,încă luat prin suprindere de faptul că Harold a vorbit pentru prima dată. ”Ea este uh,Ellie.Fiica noastră și cred că noua ta soră” El scutură din cap ușor, furând câteva priviri de la soția sa ,mișcându-se  încomod pe picioarele sale.El chiar nu avea motive să se simtă emoționat,dar era.

Harold scutură din cap apoi uitându-se la Greg ”Unde este camera mea?”

Greg și Kim îi arată lui Harold camera sa și îi aduc bagajele sus.Ei nu au despachetat pentru că s-au gândit că el ar fi prea obosit și ar vrea să meargă la culcare.

După ce au terminat cuplul se așază în sufragerie și vorbesc despre ce s-a întâmplat între ei în ultimile luni.Dpă puțin timă un subiect apare ,ei ,amândoi vrând să vorbească despte împreună.

”De ce ai adus acest băiat Harold în casa noastră fără să îmi spui?” Kim spune cu sprâncenele unit și brațele încrucișate.

Greg oftează apoi vorbește ”M-am gândit că ar fi bine să îl avem în preajma casei.Știi tu un bătbat să fie prin împrejurimi.L-am adoptat și el cam poate să fie fratele mai mare protectiv de care Ellie are nevoie” Ridică din umeri.

Kim scutură din cap ”Hm,înregulă atunci”

”Dar” El face o pauză.

”Dar ce,Gregory” Ea întreabă ferm.

”Harold are niște probleme care trebuiesc rezolvate...” El spune încet și se uită în poala sa nervos ”Nu este chiar perfect.Ia medicamente și are câteva probleme mentale”

Ea scutură din cap din nou și se încruntă,stând fără glas.Fără un alt cuvând se ridică și își face drumul sus.

Greg o urmărește  încruntat ușor. ”Nu este așa se rău scumpo,o să fie bine”

”Nu el este cel de care sunr îngrijorată Gregory” Ea spune mergând spre camera lui Ellie.Ea stă în fața ușii pe jumătate deschise.Ea nu a deschis-o,a închis-o după ce a pus-o pe Ellie în pat.

Ea nu a deschis ușa,doar a stat acolo și s-a uitat prin ușa crăpată.Ea se uită iar Harold se așază lângă patul fetiței și ușor îi mângâie obrazul mumurând pentru el ”Nu ești tu drăguță,pisicuță”

__________________________

După 1000 de ani avem next.Îmi pare rău că nu l-am pus mai devreme...dar nu am fost acasă,abia azi am venit. 

P.S. Am început o carte nouă ”Bloody Bride”

P.S.S Cine vine la întâlnirea directionerilor de pe 25 august  din București,ne vedem...mă duc și eu :3

Oooh și pe care îl trece curiozitatea am dat mai multe interviuri pe care le găsiți la dedicații la mine pe profil :3

#Ella

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Место, где живут истории. Откройте их для себя