04

6.6K 338 126
                                    

04

”Styles dă-te jos de pe ea”

Știu aces voce,este Z.

Harry o știa,el își ridică repede corpul de deasupra mea  și oftează enervat și nesatisfăcut.El se uiotă jos la mine și mimează cuvintele care mă fac să mă cutremur Tati nu a terminat.

Mă ridic din pat și îmi fixez fusta,neașteptând să arăt ca mama după ce termină cu aia .Îmi șterg repede fața și îmi dau părul de pe față.Mă încurajez în timp ce picioarele lungi ale lui Harry pășesc în cealaltă parte a camerei către ușa din lemn unde stătea un Z nervos.Brațele încrucilșate la piept și eș stătea acolo,înalt,cu un picior depărtare să  pară că este mai înalt.Expresia sa facială dură cu un maxilar încleștat și o privire întunecată către Harry.

”Ce Z,de ce nu poți doar să bați...” Harry se uită peste Z.Apoi îl ia peste picior aducându-și deasemenea brațele la piept.

”Am bătut,dar pare că tati era prea ocupa cu fetița lui” Vorbește,vocea sa plină de venin.Am observat când ei stau unul lângă celălalt în cealaltă parte a camerei că Harry este mult mai mare decât  Z.El e mult mai înalt și are mușchii mai lucrați.Deasdemenea Z nu arată rău,nu era chiar la nivelul lui Harry. ”Și ți-ai luat medicamenul așa cum ți-a spus Sarah?” Spune în timp ce ridică o sprânceană și făcând o expresie curioasă.

”Desigur că da” Minciuni 

Z aruncă repede o privire cu direcția spre mine dar eu doar mi-am mutat ochii îl altă parte știind că el va vrea să vorbească cu mine și să întrebe dacă el chiar a luat-o.El nu a făcut,dar îmi era teamă de ce ieșire ar face Harry/

”Nu minți Styles” Spune apoi se uită din nou la mine ”Ellie,și-a luat sau nu medicamentul” Întreabă în timp ce se uita la mine.OChii mei stau pe Z dar îi pot simți privirea lui Harry/

”Um” Vocea mea era mică și fragilă,nesigură de ce să fac sau să spun.

”Nu o aduce pe ea în asta Z ” Vocea răgușită a lui Harry călătorește prin cameră zgomotos.

”Nu încerca să minți Styles.Mâine ai programare cu doctorul Irwin și dacă află că nu ai luat-”

”Z,taci dracului din gură și pleacă,jur că --”

”Vezi!Nu l-ai luat,pot spune după cum te enervezi atât de repede și probabil că de asta erai peste Ellie huh?” -La acest punct Z își cere moartea.

”Nu am terminat încă Styles.Tomlinson are nevoie de  tine în biroul lui în zece minute” Spune calm de data asta.El se uită la mine  și pot vedea că se simte prost pentru mine.

”Fie,voi fi acolo în 10 minute,okay,trebuie mai întâi să termin ceva” Spune printre dinți.

”Să termin ceva”

Oh nu...

Z oftează și se uită la mine înainte să închidă ușa la care se uita Harry secunde mai târziu.

Harry nu pierde timp și se întoarce  și de data asta cu fața la mine,riicătura din blugii săi era vizibilă și mă întreb cum Z nu a observat.

”Harry-”

”Shhh,baby girl,nu vorbi,am altceva pentru gurița ta frumoasă” Rânjește.

El își desface cureaua repede și își dă pantalonii jos de pecoapse,bărbăția sa era mare  și clar vizibilă prin materialul boxerilir săi.Dumnezeule,ce mare este...

M-am uitat îl altă pare și el își dă boxerii jos,asta nu se poate întâmpla acum.Te rog,să fie asta o glumă...

Harry se așază pe marginea patului și își duce mâna în jos și o înfășoară în jurul său,El începe să își miște mâna încet în sus și în jos pe erecție și lasă un geamăt gutural.

El își închide ochii și își mișcă degetul mare peste vârf și geme numele meu de data asta.

”Oh,Ellie”

”Baby girl,pune-te în genunchi”

Nu m-am mișcat.am stat în locul meu în pat uitându-mă la Harry făcându-și plăcere singur (A/N să nu zic altceva știți voi,aia cu ”m” ).El deshide un ochi ușor și se uită liniștit la  mine  .

”D-drace,acum Ellie!” Vocea sa tremură.

Știind că nu este 100 % stabil mental,am făcut cum a spus.

Ușor m-a dat jos din pat și m-am pus în genunchi în fața sa.M-am uitat la el iar el se uită la mine și lasă un alt geamăt. ”Dacă o să te uiți așa la mine încă o dată o să termin,Ellie”

”Îmi pare rău..”  Vocea mea e mică.Harry doar rânjește și își ia mâna din jurul său.

Mi-am pus mâna în jurul rău  și el instant geme.Am văzut-o pe mama făcând asta de multe ori,dar niciodată nu am făcut-o eu. (A/N: Wut?Mă-sa?)

Mi-am mișcat mâinile mele mici peste cocoșul său puternic cum făcea el înainte apoi am plasat un mic sărut peste vârtul roz.El geme numele meu  iar limbamea linge vârful iar el mă apucă de ceafă forțându-mă să mă apropii.

”Suge-l pe tatimexact cum el visa,baby girl” Vocea sa vorbește gros și este urmată de un alt geamăt.

O să mă duc în  iad pentru asta,dar sunt destul de sigură că sunt deja aici.Asa că dă-o dracului.

 I-am luat vârful în gură încă o dată și mi-am plimbat limba în jurul vârfului făcându-l să geamă.Am continuat și am luat mai mult din el în gura mea în timp ce părțile care nu încăpeau în gura mea pompau.

”Drace Ellie!”

Am făcut asta până ce Harry scoate cel mai tare geamăt pe care l-am auzit de la el.Strângerea din părul meu devine mai puternică și acum îl am și mai adânc în gât.Harry geme și împușcă lichidul său clad în jos pe gâtul meu,pe care l-am înghițit.Apoi Harr cade în pat încercând să își recapete respirația.

”Oh Ellie,ești fantastică” Harry spune cu respirația tăiată.

Mă simt ca mama acum...

”Nu își face griji Ellie,am să te satisfac și eu diseară.”

________________________

Ew.Ew.Ew.Tare greu mi-a fost să traduc asta.

#Ella.

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Onde histórias criam vida. Descubra agora