05

6.1K 304 23
                                    

05

Sunt supărat  că noaptea trecută nu am putut să îi ofter plăcere micuţei mele Ellie.Am aşteptat asta toată ziua.După ce am avut buzele ei  roze în jurul meu era tot la ceea ce mă pot gândi.Vreu,nu am nevoie de ea atât de rău.Dar voi aştepta.Am plănuit şi ştiu că o să adore.

Noaptea trecută după întâlnirea cu Z şi Tomlinsăn eram atât de nerăbtător să vin înapoi să fiu cu Ellie din  nou,dar Sarah a spus nu că ea trebuie să îşi termine cina.Am aşteptat-o dar niciodată nu s-a întors.Apoi am căutat prin castel după cea doar ca  să o găsesc într-un pat dintr-unul dintre dormitoarele separate.

Ea arăta  aşa de pură şi inocentă.Nu m-am putut abţine.Dar din nou niciodată nu mă pot abţine când sunt în jurul ei..Îmi amintesc cum ea mi-a făcut blugii să devină mai strâmţi.Gândurile şi memoriile cu ea în genunchi vin în mintea mea şi mi-am dat uşor blugii jos uitându-mă la ea cu adoraţie.

Vroiam să fiu liniştit şi să nu o trezesc din puiul de somn,dar în acelaşi timp vroiam ca ea să ştie cum mă face să mă simt atât de tare pe cât este posibil.Dar am stat liniştit ştiind că asta este cea mai bună situaţie.Mi-am dat blugii jos destul de mult cât să îmi pot trage şi boxerii.Când m-am uitat înapoi la ea nu m-am putu abţine şi am lăsat un mic geamăt. „Ellie” .Mi-am înfăşurat mâna în jurul meu îmaginându-mi cum a făcut Ellie înainte.Gemetele mele au ecou prin dormitor dar nu tare.Mi-am mişcat mâna repede şi tare făcâ-

„Styles îmi pare bine să văd că actualmente ţi-ai făcut apariţia la programare”.

M-am uitat sus să îmi văd doctorul stând pe scaunul din piele neagră uitându-se la mine.Irwin,Ashton Irwin.El tânăr pentru un doctor,dar este cel mai bun in Imperiu.El este deasemenea doctorul lui Ellie.

„Da,am realizat că ar fi cea mai bună idee.” Am spus uşor aşezându-mă mai bine pe canapeaua din piele care era la fel ca şi locul pe care Irwin stătea.

„Şi,ţi-ai luat medicamentele ca de obicei?” Vorbeşte înect.Ochii săi privindu-mi fiecare mişcare,aşteptând pentru un tip de răspus sau acţiune.O urmă care să se arate ca ar fi posibil să ascund ceva.Dar joc inteligent,acesta deasemenea este jocul meu,todeauna câştig.

„Da” Am minţit,desigur că nu iau nenorocitul de medicament.Nu am nevoie de căcatul acela.Sunt perfect şi fără el.

„Minţi Harry?”

„Este Styles,ştii asta” Am vorbit um pic prea răutăcios.

„Okay,Styles,calmeazăte.Eşti un bărbat de 25 de ani cred că te poţi calma şi singur” Încearcă chiar să ridice mâinile în aer ca şi când ar capitula la război.Doar că asta mă enervează şi mai tare.

„Nu îmi spune să mă calmez-„

„Styles!Stop,deja pot spune  că nu ţi-ai luat medicamentul acum stai jos!” El ridică vocea.Am observat cum mi-a spus să stau jos,m-am uitat în jos la mine să văd că acum sunt în picioare strângând în pumni tricoul său.

„De dracului...” Am şoptit iar eu încerc să mă adun şi mă aşez.Îmi cobor privirea pe  gresia albă întrebându-mă ce tocmai s-a întâmplat.

„Styles,de ce este Ellie cu tine?”

♔  ♔   ♔

„Mâine trebuie să mă duc la şcoală” Am spus uşor uitându-mă  în sus la Sarah de la farfuria mea cu micul dejun.Ea  stă de cealaltă parte a mesei nedranjându-se s ă se atingă de mâncarea ei.Ea se uită la mine  pentru un moment apoi vorbeşte.

„Ştiu,Z te va duce de dimineaţă” Spune uşor.

Îi dau un zâmbet ciudat şi scutur din cap.Ea este o femeie drăguţă,mă simt rău pentru ea,fiind menajeră pentru un bărbat ciudat şi toate.În special să fii tratată în modul în care ea este.Cât de nepoliticos din partea lui Harry să fie în acest mod faţă de ea.

Mi-am luat furculiţa şi am luat mâncare de pe farfuria mea,gândul la şcoală îmi dă greaţă şi îmi ia apetitul.Urăsc şcoala cu pasiune .Nu că sunt batjocurită sau ceva.Doar cred că ei ne dau într-un mod prea mult de muncă şi se aşteaptă la atât de multe de la noi.Mă stresează,singurul lucru bun despre şcoală sunt prietenii mei.Trei dintre ei sunt.

„Ai prieteni la şcoală Ellie” Sarah vorbeşte ,practic citindu-mi mintea.

„Da,am câţiva” Am spus uitându-mă înapoi la ea.

„Şi,spune-mi despre ei” Ea zâmbeşte.Niciodată nu i-am văzut zâmbetul dar era drăguţ.

„Am trei prieteni apropiaţi,Catherine,Luke şi cel mai bun prieten al meu Niall”

„Oh,asta e drăguţ,şi spune-mi de ce e acest Niall cel mai bun prieten al tău?” Întreabă într-o voce jucăuşă.

Este un motiv pentru care chiar nu am împărţit cu cineva.Todeauna mi-a plăcut puţin de el.El e adorabil,vreau să spun cui nu i-ar place.

„Oh,nimic,el e doar drăguţ,asta este tot ” Spun,în cele din urmă fără să mint în totalitate.El e drăguţ,extrem de drăguţ.

„Oh-„

„Cred că  o să plec acum...” Am spus repede şi m.am ridicat repede de la masă şi mi-am făcut drumul spre scări.Nu îmi place să vorbesc despre băieţi cu oamenii,găsesc foare ciudat.

Mi-am folosit memoria să ajung înapoi în camera mea.Nu îmi pot aminti unde este,chiar dacă ştiu unde este a lui Harry.Aşa  că în schimb am mers în sa .

Ştiu că acum este la programarea sa cu doctorul Irwin,până ce se întoare,cred că pot face tot ce vreazu.

Am găsit camrea sa şi mi-am făcut drumul înăuntru.văd valiza mea  stând în colţul camerei,lângă baie şi automat am mers către ea.E jumătate desfăcută...

„Ciudat” Am şoptit încet sub respiraţie pentru mine.

Mâine pmerg la şcoală aşa că aş putea deasemenea să fac un duş acum,înainte ca pedofilul să se întoarcă.

Mi-am desfăcut valiza şi mi-am luat cele necesare pentru duşşi mi-am făcut drumul spre baie.Este deasemenea o baie foarte mare,gresia rece pe picioarele mele gole  dându-mi fiori pe picioare.

M-am dezbrăcat de haine şi am dat drumul duşului repede neaşteptând să pierd timp.Mi-am asigurat că deasemenea  apa era destul de caldă.Nu am mai făcutul unu aşa de ceva timă.Un duş fierbinte.Mama nu îşi putea permite pentru apă caldă.

Am păşit în duşul larg şi zâmbesc şi simt apa caldă pe pielea mea.Este un sentiment plăcut,mi-a lipit.

Iau sticla de şampon şi mi-am mutat mâna peste capac să îl deschid ,dar m-am oprit când am auzit uşa deschizându-se.

„Ellie"

_________________
Autoarea nu a menţionat perspectiva fiecăruia....dar mi-am dat eu seama....

P.S. nu ştiu când am să mai postez pentru că azi mi-am amintit că săptămâna viitoare dau teză la fizică...şi am uitat complet şi nu am învăţat nimic.

P.s. Imi pare rau de eventualele greseli,doar ca sunt cam obosita.....si  atentia mea s-a cam pierdut.

#Ella.

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Where stories live. Discover now