06

6.5K 301 62
                                    

06 

Am stat încă în șoc sub apa caldă.De ce dracului nu am închuiat ușa...nu m-am mișcat deloc,doar am stat acolo întrebându-mă ce o să se întâmple.Îl știam,nimeni altcineva nu avea aici o voce joasă.Am tresărit ușor la ciocănitul la care a venint din senin din spatele ușii.

”Ellie,știu că ești acolo” Vocea urmată de un alt ciocănit.

”Um,d-da” Vorbesc încet,nesigură de prorpiul ton.De obicei nu mă bâlbâi,dar doar se întâmplă atunci când el mă sperie ca dracu și mă face să termur chiar la propriile cuvinte.

Alnecatul ușilor de la dușul mare este  curată și îți poți da seama dacă poți vedea  dincolo de ea.Dar deasmenea alții mă pot vedea.Ochii mei rămân pe clanță iar eu mă uit cum ușor se învârte,deschizându-se.Inima mea pare să explodeze în pieptul meu în orice secundă.Acelerarea mă face  îngrijorată și mai temătoare de ce are să urmeze.

Dacă Harry este implicat în orice situație cu mine niciodată nu este bine.Îl știu de foarte  puțin timp dar știu destule să știu că este pervers ca dracu.El venind aici nu o să se termine bine.

Chiar și peste sunetul apei poți auzi sunetul ușii de la baie scârțâind ușor ca să se deschidă.Pașii lui Harry intră la puțin timp iar ușa a fost închisă și încuiată.

”Drace Ellie...” Vocea joasă a lui Harry se aude ca un ecou prin cameră.

”Poți te rog să pleci.Încerc să mă spăl” Spun ușor uitându-mă în jos,la piciorul meu și mutându-mi mâinile pe piept să îmi acopăr sânii din privirea lui Harry.Părul meu negru umed se mișcă în jos iar eu mă uit la gresia dușului albă și  udă .Am stat așa până ce am auzit o altă mișcare de la  Harry.Am sperat că el ar pleca,dar toți știm că el nu o să termine până ce nu primește ceea ce vrea.

Am auzit fermoarul pantalonilor deschizându-se și automat am știu că el de dezbracă.Știu că el o să vină aici,dar nu știu ce o să facă,știu că nici nu nu vreau să știu.

Micul sunet al ușii de sticlă deschizându-se mă face să mă uit în sus.Încă acoperindu-mă pe cât de mult pot,raztez mizerabil.

Nu,nu,nu.

M-am uitat la figura înaltă a lui Harry stânt lângă mine,în dușul fierbinte cu aburi.Apa caldă încă lovindu-mi covrul și udându-mi părul.El se muă mai aproape de mine,doar ca eu să mă mut mai înapoi.Nu vreau să foi aproape de el.

M-am uitat la corpul lui gol,tatuajele sale acum acoperite cu ale și strălucind pe corpul lui.Știu că era greșit că este greșit să găsesc atractiv un bărbat cu 10 ani mai mare decât mine? Da.

”Holbatul nu este frumos,Ellie” Vocea sa groasă vorbește peste sunetul apei mergând.

”Știu,îmi pare rău” Am spus încet dar nu destul încâ ca el să audă.Mi-am dus înapoi privire pe podeaua dușului. ”Acum ce vrei?” Am înttrebat încă neuitându-mă la el.

El lasă un mic oftat înainte să vorbească ”Cum de știi că vreau ceva,dragă?” Am ignorat numele de animal și m-am concentrat pe întrebarea sa 

”Tu mereu vrei ceva” (A/N:Maxiiiim=))),nu m-am putu abține,scuze) 

”Ei bine,asta e adevărat,dar am crezut că poate că și ție ți-ar place ceva.” Spune,pot simți prezența sa,știu că este aproape de mine.Respirașia sa se sparge peste pielea gâtului meu,era caldă.

Dar nu îl vroiam aproape de mine,în special când sunt așa de expusă în fața sa,cum sunt acum.

”Ești așa frumoasă,baby girl” Își mută mâinile pe șoldurile mele și mă împinge pe peretele dușului ”Micuța mea baby girl,a crescut așa de repede”

Ce?

”Dă-te de pe mine-” Mi-am împins mâinle pe pieptul lui,nema ipăsându-mi că sunt expusă lui.

”Aș face asta baby gril” Rânjește.

”Oh,serios,atunci,de ce-”

 ♔ ♔ ♔ 

M-am uitat la Ellie intinsă pe patul meu.Fetiță prostuță,nu îi place să asculte,niciodată chiar nu a făcut-o.

M-am simțit prost pentru ce s-a întâmplat mau devreme în duș.Dar trebuia să se termine.Mi-am scuturat capul ușor gândindu-mă la ce s-a întâmplat maidevreme,apoi m-am gândit.

A trebuit să i-o fac.

Dar,a trebuit.Ea nu ar fi supărată pe mine dacă i-a făcut un favor.

Încet m-am strecurat peste corpul ei micuț și m-am pus în pat,fiid pe cât de grijuliu pot să nu o trezsc.

Ea poartă doar lenjerie și unul dintre tricourile mele.Ea arară atât de tentant,o pot distruge chiar acum dacă vreau.Dar mi-am spus că treuie să aștept,am totul plănuit pentru ziua specială.

Până atunci,noi doar vom face alte lucruri.

M-am întins liniștit lângă corpul ei micuț în patul meu mare.Respirația ei era înceată și stabilă și fosta trădare iar ea doarme.Așa de inocentă.Vroiam să iau aia de la ea.Dar nu încă.Pentru acum,trebuie să o fac să se simtă mai bine.

Ușor una dintre mâinile mele trece peste corpul ei și alunecă sub tricoul meu.Pielea ei caldă și moale intră în contact cu mâna mea,vreau să o ating peste tot,atât de tare.Dar trebuie să am grijp de ea,mai întâi.

O mâna a alunecatt în chiloții ei și am încercat să rezist tentației seului.Dar era atât de greu cu ea.Mi-am mutat degetele subțiti pe ea și le-am mișcat ușor pe ea.

Ea începe să se miște ușor în somnul ei,am rânjit la modul în care ea începe să răspundă acțiunilor mele.Ea începe să devină umeră și știu că era de la mine.Todeauna am vrut să o fac să se simtă în acel mod.

Mi-am trecut degetele pese acum udă,ferminitatea ei (A/N:era cuvântul cu ”p”) și am început să îmi acelerez mișcările.Se lasă un mic sunet și nu m-am putu să nu gem în răspuns.Ea nu o să știe exact ce ce întâmplă acum,poate că am pus un medicament special sau nu înainte să adoarm.Ea încă simte și răspunde,dar ea nu chiar să o să se trezească și să o oprească.

”Ești o fetiță atât de bună pentru tati,nu Ellie” Am spus și mi-am băgat un deget în miezul său ud.Ea murmură ușor și eu rânjesc la cât de inocentă și naivă este pe moment.Dar îi voi spune când se trezește ,ea o să fie fericită la ce am făcut maidereme.

Am început să pompez în și afara ei ușor și acum apoi trecând peste clitorisul ei făcând-o să geamă ușor.

M-am simți întărindu-mă la răspunsurile ei.

Vroiam să am grijă de mine imediat ce termin să fac asta cu Ellie repede.

M-am mișcat mai repede  și am mai afăugat un deget,extinzându-și degetele în jurul degetelor mele m-am imaginat pe mine în interiorul ei,și umplând-o,m-am amăgit în prorpria sudoare doar imaginându-mi.

”Drace”

Am simțit pereții ei strângându-se în jurul degetelor mele și știu că este aproape,interiorul ei ud  durând la atingerea mea.Adoram.M-am mișcar mai repede și m-am dus cât de adânc am putu făcând-o să geamă tare.Am rânjit și am făcut-o încă o dată,sperând ca ea să geamă di nnou.Era sexy.Am continuat să pompez doup degete în ea,lovindu-i punctul g.Am mai făcut-o încă o dat făcând-o să scâncească și să geamă tare.Ce m-a făcut moale a fost ce a gemut...

Niall...”

___________________________

Așa îi trebuie,jur=)))

Filmulețul pe care îl aveam este până aici....aturoarea a revenit și a spus că o să posteze la 2-3 zile,yey.

P.s. nu am folosit cuvântul cu ”p” că era urât/

#Ella

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Where stories live. Discover now