07

5.6K 305 53
                                    

07

M-am terzit dimineața următoare în patul lui Harry,ciudat.Nu îmi pot aminti nimic de ieri,exceptând Harry în duș cu mine,el ținea  într-un dintre mâini un tip de ac de seringă și asta este tot ceea ce îmi pot aminti calumea de ieri.

M-am uitat lângă mine să văd că Harry nu este lângă mine,nu că aș vrea să fie,știi doar că te-ai fi așteptat  ca el să fie acolo.

M-am ridicat pe coate,lăsând un mic oftat.Azi trebuie să mă duc la școala.Nu urăsc școala,actualmente îmi cam place.Este doar munca și presiunea pusă pe copii și pe  adolescenți,asta mă ia.Ei todeauna se șteaptă de la prea multe de la noi,urăsc asta.

Sunetul slab al ușii dormitorului deschizându-se trece prin umerichile mele și când mi-am întors capul repede să o văd pe Sarah la ușă cu un mic zâmbet pe fața sa.Ochii ei albaștrii mijindu-se și uitându-se la mine.Îi dau un zâmbet mic și mă ridic.

”Neața Sarah” Vocea mea este puțin mai joasă fața de cum este de obicei ”Trebuie să merg la școala azi” Am spus uitându-mă și m-am întins un pic.

Ea scutură din cap repede și merge în dormitorul lui Harry, cu fiecare pas pe care îl face mai aproape ea ce se uită înapoi,ca și cum s-ar asigura că nimeni altcineva nu este în spatele ei.Ea ajunge la pat și se pune ezitanty lângă mine.M-am uitta la eal,încercând să înțeleg la ce s-ar putea gândi după citirea expersiei faciale sau mișcările corpului.

”Ești bune Sarah?” Spun încet.

Ea îmi dă un simplu scuturat din cap și se uită  în gol spre podea. ”Ști ce i s-a întâmplat lui Styles noaptea trecută?” Spune ușor,foarte puțin aproape de șoaptă.

”Nu,de ce,ce s-a întâmplat?”

”El a plecat neașteptat,rar o părăsește castelul.Avem gardieni care îl caută de mai mult de patru ore”

Nu știu ce să spun,am stat tăcută uitându-mă la mâinile mele,jucându-mă cu degetele mari ”Oh” Era tot ceea ce puteam spune.

Ea se ridică și îmi ia mâna ”Acum te cred că trebuie să te pregătești pentru școală,Domnișoară Ellie”

Am scuturat din cap și m-am ridicat,fiind pe picioaree mele mă face să realizez senzația inconfortabilă de jos.

Am îndepărtat-o și am mers către baiesă mă pregătesc pentru ziua lungă care se află în fața mea.

♔ ♔ ♔ 

M-am pus pe locul pasagerului al mașinii negre,aducându-mi rucsacul la piciorul meu.M-am uitat să îl văd pe Z uitându-se la mine de pe locul din spate.

”Ce,am 15,nu este nevoie să stau pe locul din spate al mașinii” Am spus uitându-mă pe geam.

”Styles nu ar agreea ca eu să te pun în vre un pericol”

Am gemut mental și mi-am dat ochii peste cap ”Nu sunt în pericol Z,stau pe locul din față al unui vehicul,voi fi bine”

El lasă un ”pufnit” știind că cu mine nu o să meargă nicăieri cu asta.

”Oricum,îmi poți spune Zayn” Spune pornind mașina și punându-și centura de siguranță.

Am scuturat din cap și mi-am pus deasemenea centura de siguranță.

”Okay Zayn,dar de ce ei te numesc Z?”

Ridică din umeri ”Ei doar o fac,cred”

El începe să conducă înafara castelului către poarta mare care păzea întregul castel.Doi bărbați în costume stăteau la fiecare capăr,unul arătând familirar.El era un alt tip care a venit alături de Zayn să mă ia.Am mijit ochii și încep să citesc micul său ecuson ”Liam” și celălalt scria ”Calum”

La deschiderea porților Zayn începe să conducă spre străzile aglomerate ale Imperiului Styles.Amuzant,este numit după el,bastard egoist.

Zayn ajunge repede  decât vroiam la clădirea școlii și parchează exact în față.Mi-am desfăcut repede centura și mi-am luat geanta neașteptând să ajung târziu la cursuri.

Exact când eram pe cale să deschid ușa Zayn mă oprește.

”Ellie,stai-”

”Zayn nu vreau să întârzii,trebuie să plec”

”Ellie,stai și nu pleca până ce îți spun ceva!”

Am sărit la  acțiunile subite ale lui Zayn și m-am pus înapoi pe scaunul din piele neagră.M-am uitat la el și am fotat ușor.

”Scuze că am țipat,dar trebuie să vorbesc cu tine despre lucuri înainte să te duci la școală” Am scuturat din cap și am așteptat ca el să continuie ”Știi un băiat numit Niall?” Am scuturat repede din cap și am zâmbit la numele său.

”Da,el este cel mai bun prieten al meu” Am zâmbit.

Zayn se încrută și se uită la mine ”El,um,a fost dat dispărut noaptea trecută”  Zâmbetul se șterge rapit de pe fața mea și mă găsesc deasemenea încruntată.

”C-ce vrei să spui că el a fost dat dispărut?!” Am spus,respirația începând să devină răiată la gândul că Niall a dispărut,

”Sunt oameni care îl caută Ellie,calmează-te,el nu a părăsit Imperiul.E cam pierdut,o să fie bine” El gângure,încercând să mă calmeze.

”Și sunt alte lucruri despre care trebuie să vorbim,dar le voi păstra până după școală,acum pleacă te voi lua după școală,Ellie” Am scuturat din cap și am deschis ușa făcându-mi drumul spre clădirea școlii,încet și liniștită.

Voi chiuli de la oră cu Luke.

♔ ♔ ♔ 

Băiețel prostuț,Ellie e a mea.

Și dacă scap de tine este ceea ce contează,atunci asta să fie.

Am luat geanta mare și am aruncat-o peste umărul meu.Cât de greu este acest copil?Am continuat drumul meu spre castel.Către turnul principal mergem.Am rânjit încet la mine știind că Liam o să se distreze cu acest copil.El o să îl țină ocupat.

________________________

Ce a făcut retardatu ăsta?

vești bune.suntem la zi cu cartea...așa că nu știu când voi mai posta 

#ella.

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum