09

4.9K 326 69
                                    

09

Un zâmbet apare pe buzele mele la gândul revederii mamei mele încă o dată.Îmi era teamă că o să fie îndepărtată de mine pentru todeauna,dar niciodată nu am pierdut speranța.Știind că în doar câteva minute am șansa de a o revedea,mă face fericită.

Mâinile mele sunt în poala mea peste fustă,jucându-mă cu degetele devin din ce în ce mai emoționată și nerăbdătoare.Zayn chicotește ușor așa că îmi asum că și el a observat și zâmbesc puțin uitându-mă la el.

”Tu chiar trebuie să îți iubești mama” Spune ușor cu un mic zâmbet.Un actual zâmbet.Am observat că  deasemenea era un zâmet frumos,ar trebui să zâmbească mai des.El arăta doar puțun mai tână și deasemenea cu totul  vesel.

Am scuturat din cap și i-am returnat zâmebtul. ”Da,desigur că o iubesc.Defapt ea este tot ceea ce mi-a rămas,sau avut ” Spun,devenind silențioasă iar propoziția mea se termină și Zayn se încruntă repede.Spune încet și scutură capul continuâns să se concentre pe drumul murdar din fața noastră.

”Acest drum nenorocit e lung” Am murmurat dar nu cred că Zayn m-a auzit.

M-am uitat la Zayn iar el mesteca buza inferioară,expresia sa facială cam neagră și sprâncenele unite.

”Ești singurul copil?” A întrebat din senin.

M-am gândit pentru o secundă și am făcut o pauză ”Um,nu.Nu sunt doar eu.Actualmente am avut un frate mai mare”

Se încruntă ”Avut?”

Am scuturat din cap și am oftat ”Da,tatăl meu a murit când aveam în jur de șase ani sau șapte,atunci când fratele meu a plecat.Mama nicioată nu mi-a spus prea multe,nici măcar de ce sau cum a murit tata.Deasemenea ea a spus că fratele meu a plecat pentru că nu se putea obijnui fără tatăl meu” Am spus plictisită.

El se încruntă și scutură din cap ușor,luând toate înformațiile pe care tocmai le-am spus. ”Hm” Este tot ceea ce mormăie ”Și numele tău complet este....?”

”Elizabeth Louise Parker,dar prefer doar Ellie”

”Și,um,numele părinților și al fratelui?” Întreabă.Nu m-am întrebat de ce vroia să știe.Doar m-am gândit „oh e doar curiozitate„ 

”Greogory Leon Parker,Kimberly Loraine Parker” Am făcut o pauză la gând,oh căcat,care era numele său ....apoi am râs ușor ”Este rău că nu îmi amintesc numele fratelui meu?”

Se uită la mine și ridică o sprânceană ”Cum să uiți numele propriului frate de sânge?” Chicotește.

”Oh,dar nu era.El era adoptat din Anglia,tatăl meu era într-o călătorie de afaceri și a venit înapoi cu un băiat,marea majoritate a timpului îl trăgeam de păr și îl strigam Bubby” I-am spus fără minte,uitându-mă în fața noastră noi încet ajungem la un drum mai curat.

Iar el era pe cale să vorbească când ajunge într-un loc abandonat,o clădire cu totul largă și arătas ca și cum ai vedea ceva din American Horror Story.Era veche și derăpănată,plante ofilite și viță de vie agățată de clădirea mea.Geamurile erau vopsite în negru și cu câteva puncte ciobite și barele de închisoare în spatele geamului și deasemenea să țină pe cine era acolo înăuntru.

Zayn parchează mașina și o oprește.Mă uit la Zayn care se pare că scanaează peste clădirea înaltă și cu totul urâtă.El pare să știe că mă uit la el și se uită la mine.

”Pregătită Elizabeth?” Întreabă,am gemut mental la nume și mi-am dat ochii peste cap nervoasă.Uram să fiu strigată  Elizabeth suna...prea pompos,în opinia mea.

”Este Ellie,și da sunt pregătită” Am murmurat în timp ce îmi desfăceam centura de siguranță urmată de deschiderea ușii și am ieșit.

Amândoi ieșim din mașină și mergem spre clădirea care arăta oribil,în care se întâmplă ca mama mea să fie.Îmi pare rău peste ea,stând aici în tot acest iad.Dar cred că noi putem fi la fel,considerând că mă simt deasemenea ca într-un iad.Zayn și eu chicotim și ne facem drumul si fără să bată la ușă Zayn deschide ușa și intră ca și cum ar fi propria lui casă.Dar din nou el lucrează pentru Împărat și practic poate face tot ce îi convine aici.

”Trebuie să facem asta repede dacă vrei să te ducem acasă la timp la Styles.” Zayn murmură repede și noi intrăm.

”Acasă nu e cu el,este cu familia mea în Texas”

El pufnește și își dă ochii peste cap ”Nu ai  mai locuit în Texas de când aveai cât,șase sau șapte ani?Și ce familie,ultima dată când te-am verificat nu aveai prea mare familie.Dar îți pot spune un lucru și este că cineva este foarte apropiat de familia ta,mai mult decât crezi”

Și tot ceea ce pot înțelege la acel moment este câtde nesimțit este Zayn,doar sunând.Nici nu mă gândsc ce să îi spun.

Trezindu-mă din transă Zayn îmi prinde brațul și mă conduce pe un hol alb simplu cu multe uși pe fiecare parte.Pare mai mult ca închisoare,dar era mai curat și miroase decent.Brațul meu începe să mă doară puțin datorită strânsorii lui Zayn și știu că voi face o vânătaie.

M-am uitat la el,privirea sa era greoaie și el practiv mă trage pe hol.Curând  ajungem la o ușă pe care scrie cu negru gravat 54.Zayn nu ciocăne pur și simplu scoate o cheie din buzunar și o bagă în ușă,repede deschuid și trăgându-ne pe amândoi înăuntru.Ei bine el nu era preparat.

Intrăm și imediat o văd pe mama stând în cealaltă parte ca camerei  pe un pătuț alb murdar.Am fugit la ea și mi-am înfășurat brațele în jurul ei.Ea se uită sus și observă că eu sunt și nu durează mult până ce îmi returnează gestul călduros.Ea începe să murmure nimicuri dulci în părul meu  cât de mult mă iubește și cât de mult i-am lipsit și mă ține strâns.

Când m-am îndepărtat mama se ridică și merge către Zayn cu o expresie nervoasă pe față.Părul ei negru prins într-un cod și ochii ei albaștrii plicisiți țineau o expresie rece iar ea se apropie de Zayn.Cu Zayn acum prins pe perete și mama în fața sa,degetul ei micuț apăsat pe peiptul lui iar ea se agită. ”Tu,tu l-ai ajutat să îmi ia propria fiică .Și i-ai dat-o lui”

Zayn ridică mâinile în apărare dar nu îndrăznește să o atingă pe mama,el se uită în jos nespunând un lucru dar continuă să se gânească.Eu mă  ridic și merg spre cei doi.

”Și Zayn să nu îndrăznești să acționezi ca și cum nu ai ști ce se întâmplă aici pentru că știi al nabi de bine ,aproape totul despre acest nenorocit de imperiu!Aproape mai multe decât propriul meu Harold” Spune ridicând vocea,după ce realizează ce a spus ea repede se uită la mine.

Harold al meu.”

Harold.Bubby.Harold.Bubby.

M-am uitat la mama cu ochii căsați iar Zayn continuă să își muște buza uitându-se din cealaltă parte a camerei la nimic.

Ea se întoarce la el și îi prinde maxilarul cu mâna ei mic. ”Ne-ai mințit.Ne-ai păcălit să ne mutăm în acest Imperiu.Tu și acel prost de Michael ne-ați vândut un apartamrent spunând că este perfect.Dar știai  totul,ai știut în tot acest timp” Mormăie la el.Eu pe de altă parte nici nu puteam procesa ce se întâmplă,totul era de necrezut și din nou de neînțeles.

Și totul era Harry

____________________________________

Autoarea spune că e oficial în vacanță și că o să posteze mai des,iar capitolul următor o să fie flashback.

#Ella.

Empire ♔ Harry Styles//Română (Tradusă)Onde histórias criam vida. Descubra agora