Capitolul 6

9K 535 5
                                    

    
      Teresha

   Știți ce e și mai rău decât să îți duci copilul la școală și apoi să schimbi două autobuze până la servici și să trebuiască să îl ții cu tine la școală? Ei bine vă zic eu . Vacanța. De azi Izzy e în vacanță iar eu trebuie să lucrez , acum chiar că nu mai am ce face  va trebui să o iau cu mine . O trezesc și o conving cumva să se îmbrace și apoi plecăm amândouă.  O las să stea la o masă deoarece zice că s-a plictisit de biroul lui Kyle. Azi primim marfă așa că după ce o descarcă, Jacob vine în față.  Chestie ce mă surprinde deoarece el nu face asta niciodată.
-A, Hei !
-Hei!
-Buna Izzy !
-Jake!
El ii ciufulește părul iar ea zâmbește rusinos.
-Ce mai faci?
-Mă plictisesc aici . Mami mă obligă să vin cu ea .
-O chiar așa?
Zice el râzând.
-Ți -Ar plăcea mai mult să ieși la o plimbare ?
Izzy își ridică capul încântată spre el:
-Da. Dar mami are treabă așa că nu putem să mergem .
-Te pot duce eu dacă mami e de acord .
Izzy se întoarce spre mine cu cel mai mare zâmbet posibil:
-Pot mami , te rog?!
Imi mușc buza . Nu imi place să o las să meargă cu altcineva.
-Haide . Promit să am grijă de ea .
Intervine și Jacob .
- Bine . 
-Yei!
Izzy incepe să sară în sus de bucurie. Jacob o ia de mână .
-O aduc inapoi la 6 ?
-Da.
-Ok.  Haide Izzy .
   Pleacă amândoi iar eu nu pot face decât să îi privesc din spate cum iasă pe ușă povestind ceva ce eu nu aud. Cand o văd pe Izzy cu el de mână imi imaginez  că e tatăl ei , până acum nu m-am gândit atât de mult la faptul că ea ar avea nevoie atât de tare de încă o figură paternă. Adică, nu mă înțelegeți greșit, normal că are nevoie de tată doar că m-aș fi gândit că dacă îl pierde pe cel real iar eu imi fac bine treaba de mamă atunci nu îi va simțiți atât de tare lipsa. Însă din modul în care s-a dus imediat cu Jacob arată contrariul .
  

      Jacob

     O iau pe micuță de mână și plecăm spre mașină. E o dulceață de copil . Nu am înțeles niciodată de ce îmi plac copiii atât de mult dar pur și simplu ii ador . Iar Izzy m-a fermecat pur și simplu de când am văzut -o. Ne ducem in parc și ne jucăm sau mă uit la ea cum se dă pe hintă . Stăm până când aproape se face 6 :
-Haide să mergem să o luăm pe mami !
Ea mă ascultă și mergem la bar unde o prindem pe Teresha chiar inainte să plece acasă.
-Credeam că ne vedem la mine .
Imi zice in timp ce mă privește cu ochii ei mari și cafenii  .
-M-am gândit că ar fi drăguț să te duc cu mașina . Am văzut că  a ta nu e în parcare .
Șovăie puțin deșii eu nu înțeleg de ce și văd că se încruntă în timp ce se gândește dar apoi își revine:
-Ok. Să mergem atunci!
-După tine!
O las să meargă în față și o conduc până la mașină. Ea se pune în dreapta iar eu urc pe scaunul șoferului. Izzy ii povestește pe tot parcursul drumului tot ce am făcut azi. Teresha o ascultă atentă și ii zâmbește mereu . Parchez in fața casei lor iar ea își desface centura apoi o ia pe Izzy din mașină:
-Mersi inca o data , Jacob !
- Cu plăcere!
-Pa , Jake!
-Pa, Izzy !
Micuța imi face cu mâna și le urmăresc cu privirea până când intră în casă apoi pornesc camioneta și parcurg drumul de 20 de minute până la fermă. Intru in casa mare și fac un duș după care mă uit prin frigider până găsesc ceva de mâncat și apoi ies afară pe verandă. Mă uit la apusul soarelui și mă gândesc la ziua petrecută cu Izzy . Și mă gândesc la Teresha. Imaginea ei imi apare mereu in minte in ultimele zile . O cunosc atât de puțin și totuși știu multe despre ea . Știu că e o mamă singură deoarece soțul ei care era soldat a murit intr-o misiune . A fost dat la știri destul de mult timp. Locuiește  singură și lucrează la Alma's de un an jumătate . E mica de înălțime și are par șaten deschis și ochii cafenii uneori cu ușoare reflexe de verde . E singură sau cel puțin așa cred . Dar pe mine nu ar trebuii să mă intereseze chestia asta . Pare o mamă foarte implicată și se vede cât de mult o iubește pe Izzy . Adică până la urmă doar pe ele două se mai au . Cred că e greu , să crești singur un copil. Și e și mai greu să crești ca și copil fără tată.
Am spus mereu că atunci când o să am o familie ei or să fie totul pentru mine . Și chiar am crezut că mă indreptam spre asta cu Alma , dar ea m-a părăsit . Alma . Inima mi se strânge și mă doare. Urmăresc soarele cum dispare după dealuri până când afară se face  intuneric și rămân doar eu și gândurile mele .

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Where stories live. Discover now