Capitolul 10

7.4K 546 5
                                    

    
- Asta e camera de oaspeți, aveți prosoape în dulăpiorul de baie .
-Mersi !
-Pai, dacă aveți nevoie de ceva imi spuneti !
-Ok.
  Jacob iasă din dormitorul de oaspeți. O duc pe Izzy și îi fac baie apoi o pun în pat . O pup pe frunte și mă duc și eu la duș. Apa e revigorantă. Când termin mă șterg cu prosopul și apoi mă îmbrac cu tricoul meu și chiloți. Când mă întorc în pat văd că Izzy a adormit deja . Micuța era atât de obosită. Mă întind și eu lângă ea și sting lumina însă nu pot să adorm . Mă tot întorc de pe o parte și pe alta apoi mă ridic și ies din cameră. Merg încet că să nu fac zgomot și să îl trezesc pe Jacob . Ies din casă pe verandă și mă sprijin de balustradă. Cântecul greierilor și aerul curat mă fac să zâmbesc.
-Nu ai somn ?
  Tresar speriată și mă întorc spre Jake care mă privește zâmbitor din cadrul ușii.
-Cam așa ceva .
Privirea lui imi privește o dată corpul ca apoi să se oprească în ochii mei iar eu mă inroșesc când imi dau seama cât de sumar sunt îmbrăcată. Incer să trag ușor de tricou în jos dar fără nici un rezultat . Jacob pare să nu observ și se apropie de mine .
-Vrei să faci o plimbare ?
-Acum?
-Ihm!
-Bine.
  Coborâm de pe verandă și o luăm pe poteca încă luminată . Mergem in liniște ascultând doar sunetele naturii din jurul nostru . Jake a rămas în urmă mea așa că mă opresc o clipă și privesc în spate . El se apropie de mine . Atât de aproape încât pentru o clipă cred că o să mă sărute iar inima mi-o ia la galop. Însă el își întinde mâna în spatele meu și rupe o floare din copacul de acolo . Mi-o așeza în păr iar obrajii mei se inroșesc .
-Vino, vreau să îți arăt ceva!
Imi spune. Il urmez și mă duce până când întunericul devine așa de puternic că aproape că nu mai văd pe unde calc  .
-Asta e partea aia din film în care mă omori și imi încropi cadavrul undeva unde să nu il găsească nimeni niciodată?
Il intreb in glumă:
-M-ai prins zice el .
-Acum, pe bune, unde mergem ?
-Pe aici !
Mai facem câțiva pași și ajungem pe un loc unde nu mai sunt copaci . Imi ridic privirea și văd luna iar apoi reflexia ei în apă .
-Wow! E superb !
-E locul meu preferat din lume.
-E un loc bun unde să aduci o fată.
  Ii zic eu în glumă.
-Nu am adus nicio fată aici , de fapt nu am adus pe nimeni , niciodată aici . Până la tine.
  Poate că e din cauza cuvintelor lui sau din cauza vrăjii pe care o crează acastă atmosferă dar când mâna lui o prinde pe a mea nu mă retrag. Nu zicem nimic niciunul . Doar stăm și privim luna.
        

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Where stories live. Discover now