Capitolul 17

6.8K 481 3
                                    


      Teresha

-Sunteți gata ?
  Il aud pe Jacob de jos .
-Intr-un minut !
Ii strig eu și mă întorc spre Izzy ca să îi pun și ultima agrafă în păr.
-Gata.
  Ea aleargă la parter. Eu mă mai privesc o dată în oglindă, imi aranjez rochia pe umeri și cobor și eu . Izzy ii sare în brațe lui Jake. Acesta o prinde și amândoi încep să chicotescă. Eu zâmbesc la această imagine . Jake o pune jos iar Izzy face o piruetă ca să îi arate rochiță ei :
-Esti ca o prințesă!
Ii zice el . Apoi își ridică ochii spre mine și privirea ii devine și mai blândă. Se apropie de mine .
-Arăti superb !
Imi șoptește. Eu mă inroșesc și zâmbesc ușor:
-Multumesc!
  Se aplecă și mă sărută pe obraz:
-Mergem ?
  Mă întreabă. Imi întinde mâna iar eu i-o accept . Izzy il prinde de cealaltă mână și ieșim din casă. Jake a spus că noi nu am ieșit la nici o întâlnire așa că ar trebuii să ieșim în oraș . Izzy a fost absolut încântată că poate să se aranjeze și că o să iasă în oraș. Am ales hainele împreună. Ea m-a îndrumat spre rochița asta neagră simplă, mulată pe corp cu o curea argintie la mijloc și pantofi crem. Acesta nu era stilul meu . Elegantul . Însă când m-am uitat in oglinda mi-a plăcut ce am văzut.
    Jake ne-a dus la un restaurant select din centru unde Izzy mergea cu gura căscată ca și mine de altfel . Niciodată nu ne-am permis lucuri foarte luxoase , dar acest restaurant era perfect. Aranjat până la ultimul detaliu . După ce am luat cea mai bună cină din viața mea am plecat toți trei acasă. Izzy a adormit pe drum deoarce era frântă de oboseală. Jake a luat -o în brațe și a dus -o până în dormitor. Când a pus-o in pat Izzy s-a agățat cu mâna de tricoul lui și a murmurat cu ochii închiși.
-Te rog , nu pleca din nou   . Mi-a fost atât de  dor de tine , tati !
  Inima mea se frânge în clipa în care o aud și în ochii mi se adună lacrimi . Dar zâmbesc când văd că Jake o mângâie pe cap  pe cap și îi șoptește:
-Sunt aici! Dormi liniștită, eu o să fiu mereu aici.
  Izzy se întoarce pe o parte și adoarme . Jake se ridică de lângă ea și vine spre mine zâmbind iar eu ii zâmbesc inapoi . Intrăm în dormitor și ne apropiem unul de altul . Eu imi pun mâinile în jurul gâtului său și îl privesc în ochii :
-Multumesc pentru seara asta !
-Nu ai pentru ce să îmi mulțumești!
-Dar oricum eu îți mulțumesc!
El zâmbește și își apropie capul ca să mă sărute:
-Orice pentru femeia pe care o iubesc!
  Inima imi tresaltă în piept și simt fluturași in stomac când îi răspund:
-Te iubesc , Jacob Shaw !
El se apleacă și mă sărută:
-Esti tot ce mi-am dorit vreodată , Teresha Grey!

   ***

    În seara asta Jake a avut ceva treabă prin oraș iar eu am rămas acasă cu Izzy . Afară bătea un  vânt  puternic așa că nu am fost foarte surprinsă când s-a luat curentul .
-Mami !
-Sunt aici!
O iau pe Izzy de mână și caut niște lumânări. După ce dau de ele destul de greu deoarece merg pe bâjbâite, le aprind și fac puțină lumina:
-Vezi , nu trebuie să îți fie frică!
  Ii zic eu lui Izzy . Ea aproba din cap și apoi ne punem în pat :
-Vrei să îți citesc o poveste?
O intreb. Ea dă din cap . Ne punem în pat și iau una dintre cărțile de pe noptieră. Am lăsat două lumânări jos și pe una am adus-o aici . O așez pe noptieră și încep să îi citesc lui Izzy . Micuța adoarme după câteva minute așa că închid cartea , suflu în lumânare și închid și eu ochii .

    Visez că mă sufoc . Sunt undeva sub apă și nu pot respira . Oricât aș trage aer în piept nu pot să respir . Încep să tușesc și mă trezesc . Incerc să deschid ochii dar aceștia mă ustură. Când în sfârșit reușesc să îi deschid privesc în jur și imi ia o clipă să imi dau seama la ce mă uit . Când constientizez scot un strigăt și o zgâlțâi pe Izzy ca să o trezesc. Privesc iar în cameră cu disperare deoarece pereții sunt cuprinși de flăcări . Casa arde. Iar noi suntem prinse inăunru.

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum