Capitolul 15

6.8K 528 6
                                    


           Jacob

   Să iubești pe cineva iar acea persoană să nu îți împărtășească sentimentele e una dintre cele mai mari poveri pe care le poate duce un om !

        Teresha

     Las biletul jos din mână și îl strâng la piept iar lacrimile imi curg pe obraji. Imi dau seama că am greșit.  Să îl îndepărtez pe Jake nu e o soluție. Nu o să îmi aducă fericirea cum nu o să i-o aducă nici lui .
-Trebuie să merg să vorbesc cu el !
   E 11 noaptea dar simt că nu pot să mai astept până mâine . Cuvintele din acest bilet m-au afectat prea profund ca să mai astept. Ies din cameră și cobor la parter . Imi iau o pereche de papuci, apuc cheile de la mașină și ies din casă. O încui rugându -mă ca Izzy să nu se trezească. Nu am de gând să lipesc mai mult de două ore . Urc in mașină și conduc plină de emoții până la fermă . Când parchez mașina văd că la fereastra lui Jake lumina. Și știu că mi-a auzit mașina. Mă dau jos și merg spre ușă. Aceasta se deschide inainte să apuc să bat . Jake imi apare in față. Îmbrăcat cu o pereche de blugi și un tricou simplu . Mă privește confuz dar profund . Nu imi vine nimic in minte doar biletul lui :
-Tess...
  Dar nu apucă să spună mai multe că buzele noastre se unesc . La început e șocat că am sărit așa pe el dar apoi se dezmeticește și imi raspunde . Imi pun picioarele in jurul taliei lui iar el își bagă o mână în părul meu iar cu cealaltă mă mângâie pe spate . Eu îl trag ușor de păr în timp ce gurile noastre se devorează. Când în sfârșit ne oprim deoarece avem nevoie de aer , amândoi respirăm sacadat și ne privim în ochii .
-Ce te-a făcut să te răzgândești?
-Biletul tău!
  El imi zâmbește.
-Speram eu .
Imi zice el după o clipă de gândire . În minte mi se derulează ultima lui parte din bilet :
    ,, .... Tessa, știu că tu crezi că nu ești destul de bună pentru mine și ar fi cazulîți scoti asta din cap deoarece e total greșit. Tu imi spui că dacă sunt cu tine am o povară deoarece tu ești o mamă singură cu un copil după ea . Dar haide să îți spun ce văd eu când mă uit la tine . Văd o femeie curajoasă, frumoasă și inteligentă care a trecut prin multe. A suferit, a pierdut multe dar a continuat să lupte pentru fetița ei . Când mă uit la tine văd o mamă care își iubește copilul și ar fi dispusă să facă orice pentru el . Așa că eu nu te iubesc pentru ce ești și pentru cine ești. Așa că tot ce te rog e să îmi dai șansa de a mă iubii și tu pe mine . Nu pentru ce sunt , un bărbat singur care vrea să fie cu cineva. Și pentru cine sunt , bărbatul care te iubește pe tine și pe copilul tău! ''

-Te iubesc pentru cine ești!
  Ii spun eu .
-Mă iubești?
Întreba el plin de emoție. Imi apropii capul de al lui și zâmbesc:
-Da. Cred că te iubesc de ceva timp .
    Se aplecă și mă sărută și pentru prima dată după mult timp mă simt cu adevarat liberă și fericită.

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Where stories live. Discover now