Capitolul 20

6.8K 495 12
                                    


    Teresha

      Inspir aer adânc în piept . Cât de adânc pot și apoi deschid ochii .  Încet în jurul meu se clarifică imaginea și pot să observ camera in care mă aflu . Imi simt corpul amorțit iar și am o durere surdă prin tot corpul . Durere . Înseamnă că nu sunt moartă. Încerc să mă mișc dar nu reușesc. Atunci mă uit prin jur și descopăr lângă mine o persoană care doarme. Are capul lăsat pe patul meu , lângă mine. Imi ridic cu greutate mâna și mi-o trec prin marea de păr brunet și ciufulit. El își ridică capul și când mă vede ochii i se fac mari .
-Hei!
Ii spun eu in șoaptă și zâmbesc.
-Hei!
    Jared devine foarte atent la mine .
-Oh, Tessa! 
   Mă ia de mână.
-Am crezut că te-am pierdut!
   Ochii ii sclipesc de la lacrimile pe care și le reține:
-Cand am intrat in casă erai acolo, prinsă sub bucățile din acoperiș și nu imi răspundeai.
  Suspină încet :
-Am crezut...am crezut că te-am pierdut, iubito !
  Vocea i se stinge la ultimele cuvinte iar inima mea se frânge în fața acestei  imagini . Imi pun mâna pe obrazul lui și îl mângâi . Ii zâmbesc deșii și eu am lacrimi în ochi :
-Sunt bine ! Unde e Izzy?
-E bine și ea ! E atât de nerăbdătoare să te vadă!
-Și eu !
  Ii spun. Jake pleacă cu greu de lângă mine chiar dacă merge doar să o aducă pe Izzy la mine . Aștept emoționată să apară iar atunci când ușa se deschide iar micuța mea fetiță fuge spre mine și se urcă în pat apoi în brațele mele, momentul în care imi pun brațele in jurul ei și o îmbrățișez. Momentul în care o simt acolo , lângă mine , imi ridică o piatră de pe suflet . Încep să plâng. Izzy se dezlipește puțin de mine și mă privește. Ochii ei albaștrii sunt atât de atenti și se încruntă îngrijorată :
-Mami, de ce plângi?
  Mă uit la Jake care mă privește și el dintr-un colț al camerei și imi dau seama cât de tare îl iubesc și simt iubirea lui . Apoi mă întorc spre Izzy și o privesc pe ea . Lumina ochilor mei, fericirea mea . Motivul pentru care trăiesc iar apoi ochii ei  . Când o privesc în ochi nu o văd pe ea ci îl văd pe Alex . Însă nu simt durere ca până acum , ci ușurare, simt pace în suflet  pentru că sunt aici , trăiesc și sunt înconjurată de oameni care mă iubesc.
-Plâng pentru că sunt fericită!
  Ii spun și apoi o trag iar în brațele mele . Jake imi zâmbește și știu că de acum totul va fi bine .

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Onde as histórias ganham vida. Descobre agora